Şimdi Ara

lvl60 tan sonra okcu cz de is yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Googleden tarattım knight online skiller diye saçma sapan sayfalar geliyo, yok skil bug yok kooxp skil dizme. Okçunun 60 tan sonraki skillerini bilen varmı, mage gibi sw silen, warrior gibi adamı kitleyen skilleri varmı. Bide 60 sonrası wairror iş yapmaya başlar deniliyo, peki okçu 60 tan sonra iyi bir çarmıdır. Koxps olmadan cz den bassediyorum, burda koxpla cz yaparsın felan gibi zırvalıklar yazmayın. Yardım eden olursa şimdiden tşk ler.

• 60da pek bise yapmassın ama 70 skilli cok iyi vuruyor
  • 60+ okcu skıllerini pek bilmiom sadece 72 skılını biliom koşarak ok atıyorsun ama bence iş görür okcu
  • Oyunun resmi sitesinden bile bakamıyorum tum skillere bogle sacmalık olurmu, biri bana su skillere nereden bakıcam soglesin. 60 tan sonra demekki 72 lvl geçmek lazım, bugun +1 rebit iron bow aldım 72 lvl e kasıp kasmamaya karar vericem lütfen yardımcı oldun. Heryer ya wairror yada asas dagger, bende bir değişiklik yapıp +8 fp setle 72 lvl bir okçuyla oynıyım diyorum.
  • +70 den sonra okcu süper is yapar bence kas 70 e pişman olmazsin ;)
  • Cz de okçu partisi yaparsan çok iyi np kasarsın. Hepiniz iç içe gireceksiniz 1 buffer 1 party healer yanınıza yaklaşamaz kimse
    Tabi durduğunuz yerde önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: koxp0000

Oyunun resmi sitesinden bile bakamıyorum tum skillere bogle sacmalık olurmu, biri bana su skillere nereden bakıcam soglesin. 60 tan sonra demekki 72 lvl geçmek lazım, bugun +1 rebit iron bow aldım 72 lvl e kasıp kasmamaya karar vericem lütfen yardımcı oldun. Heryer ya wairror yada asas dagger, bende bir değişiklik yapıp +8 fp setle 72 lvl bir okçuyla oynıyım diyorum.

cz koxp yok diosun ama 72 ye kasmak kolay bişi değil nickinede bakılcak olursa cz de kullanmasan bile genede koxp kullanıosundur üzgünüm ama
  • İşte buradan bakabilirsin ...

Hemde çok yakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_9361948/tm.htm

quote:

Oyunun resmi sitesinden bile bakamıyorum tum skillere bogle sacmalık olurmu, biri bana su skillere nereden bakıcam soglesin. 60 tan sonra demekki 72 lvl geçmek lazım, bugun +1 rebit iron bow aldım 72 lvl e kasıp kasmamaya karar vericem lütfen yardımcı oldun. Heryer ya wairror yada asas dagger, bende bir değişiklik yapıp +8 fp setle 72 lvl bir okçuyla oynıyım diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoungI

İşte buradan bakabilirsin ...

Hemde çok yakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_9361948/tm.htm

quote:

çok saol ordada olacağı hiç aklıma gelmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.