Evet resimde gördüğünüz Shield satılıktır.Server--->Alexander.Forumdan teklifinii PM olarak atabilirsiniz.Teşekkürler.
Vay baba naber ya onla sos glaive takas etçektin bence kötü yaptın enyse hayırlı işler xD
Güzel paraya giderde niye satıyorsun kendin kullanırsın sosun çıkmazsa tabi
Bence SOS glavieden daha çok para eder.Para yok ondan satılıyor.
eet bu kalkan bana ait iste :P ZAYON sne pirireis misin mrk ettim bu arad teklifleri beklioruz saolun.. Babayaro knk cok ii olmus eline saglik.. _CHAQ_
quote:
Orjinalden alıntı: cgnua
eet bu kalkan bana ait iste :P ZAYON sne pirireis misin mrk ettim bu arad teklifleri beklioruz saolun.. Babayaro knk cok ii olmus eline saglik.. _CHAQ_
Np canim
150-200 arası gider o kalkan.
Biz oasiste satamadık aynısını insallah siz satabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: cgnua
Abi naber ya hehehe
quote:
Orjinalden alıntı: THaNoS
Biz oasiste satamadık aynısını insallah siz satabilirsiniz
Oyunda en fazla gelen teklif 120m şu ana kadar.
Çok sağlam shield umarım hakettiği fiyata satarsın=) Emre .p
falal oyle bi kalkanım olsa hayatta satmam gibi geliyor 120m cok dusuk bi teklif sonucta Br 20:) pvp de karsıdaki adami deliye cevirir :)
arkadaş blader bide
yerinde olsam satmam kullanırım, paraya ihtiyacın varsa bilmem tabii
Sparta serverında 72+5 br20 hemen hemen aynı stats daki bi shield 250m a gitti bence 120m çok az bi teklif kullan daha iyi.
Arkadaslar 160m e kalkan satilmistir...Ne dusunuorsunuz??
ne diyelim ii bi fiyata satarsın inş. ama bana sorarsan kullan pvpde karşına geçmeye kimse cesaret edemez
EGER KALKAN ELİNDEYSE HALA BEN CE +7 YE YAPMAYA BAK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme