Arkadaşlar, Yaklaşık 1 hafta önce lw4500 tv aldım ve digiturk hd kullanıyorum. dün maç izlerken görüntülerin net olmadığını gördüm. internette de araştırdım PS3 için, usb den film için ve digiturk hd için hangi görüntü ayarlarını kullanmalıyım? bilmediğim bir çok şey war gama, truemotion vs vs gibi...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: Berzan44
Arkadaşlar, Yaklaşık 1 hafta önce lw4500 tv aldım ve digiturk hd kullanıyorum. dün maç izlerken görüntülerin net olmadığını gördüm. internette de araştırdım PS3 için, usb den film için ve digiturk hd için hangi görüntü ayarlarını kullanmalıyım? bilmediğim bir çok şey war gama, truemotion vs vs gibi...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
Ben de bu TV' den almayı düşünüyorum ve sizin gibi Ligtv Hd'den maç izleyeceğim .. Panelin maç yayını kalitesi çok mu kötü ? Ayrıca kötüden kastınız tam olarak nedir acaba ? Mesela adamlar koşarken ya da top bi yerden bi yere giderken arkasında iz mi bırakıyor .. (Ghosting deniliyor sanırım buna ..) Yoksa görüntü kare kare mi oluyor ? Bu tv'yi almadan önce maç performansını mutlaka görmem lazım ama nereden görebileceğimi de bilemiyorum .. Aldıktan sonra maç performansı kötü çıkarsa yemişim 3d'sini ..
BEN BİLGİSAYARIMI BAĞLADIM HALA ŞU EKRANDA BİR FİLİTRE VARMIŞ GİBİ OLUYOR .SALONDAKİ DANDİK VESTELDE BU FİLİTRE TARZI BİRŞEY YOKTU EKRAN CAM GİBİYDİ BU LGLW4500 nasıl böyle görüntü veriyor anlamadım FORUMADA BİRÇOK KEZ SORDUM NASIL DÜZELTİRİM DİYE KİMSE BİRŞEY YAZMADI.
LG LW 4500 tvyi forumda update yapmak için link atmışlar fakat nasıl updatey yapılacağı hakkında bilgi vermemişler?
LW ana konusunun ilk mesajında USB den nasıl update edileceği ile ilgili bilgi mevcut.
Techraven hocam ana konunun ilk mesajı aşırı uzun olduğu için açılırken bilgisayarı zorluyor. Mesajdaki videoların ve resimlerin de bununla bir ilgisi olabilir. Gayet yeterli bir sistemim olmasına rağmen siz mesaja eklemeler yaptıkça son zamanlarda bende bile "betik yanıt vermiyor" hatası vermeye başladı, sayfa çok zor açılıyor. Bilgisayarı eski olanlarda sayfa hiç açılmıyormuş. Buna başka bir çözüm bulmak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Backslider
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
LW ana konusunun ilk mesajında USB den nasıl update edileceği ile ilgili bilgi mevcut.
Techraven hocam ana konunun ilk mesajı aşırı uzun olduğu için açılırken bilgisayarı zorluyor. Mesajdaki videoların ve resimlerin de bununla bir ilgisi olabilir. Gayet yeterli bir sistemim olmasına rağmen siz mesaja eklemeler yaptıkça son zamanlarda bende bile "betik yanıt vermiyor" hatası vermeye başladı, sayfa çok zor açılıyor. Bilgisayarı eski olanlarda sayfa hiç açılmıyormuş. Buna başka bir çözüm bulmak lazım.
Bunun farkındayım ama başka bir çözüm de gelmiyor aklıma. O kadar video, resim + DH bannerları ciddi anlamda i5 sistemimde bile zorlayarak açılıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Backslider
quote:
Bunun farkındayım ama başka bir çözüm de gelmiyor aklıma. O kadar video, resim + DH bannerları ciddi anlamda i5 sistemimde bile zorlayarak açılıyor.
Aslında benim aklıma bir fikir geldi. Rehberler için ayrı bir yardımlaşma konusu açıp her rehber farklı mesajda olacak şekilde, konunun ilk sayfasında sıralı mesajlarla bir araya toplayabilirseniz sanırım bilgisayarları zorlamaz.
Örneğin DTS sorununa çözümlerle ilgili bütün anlatımlar bir mesajda, entegre uydu alıcılı modellerin videolu anlatımları başka bir mesajda, vs. olacak şekilde...
Bu şekilde ana konuda sadece televizyonların tanıtımı, teknik özellikleri ve televizyon sahiplerinin listesi kalır. İki konu da amacına hizmet etmiş olur, rehberleri bulmak da kolaylaşır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme