arkadşlar olmpiada lwl 51 lik str prensttim war. elinde wheat hammer +7 war yardım.
Beni ve benim gibi birçok 60- olan mage i doğrar ama warrior lara pek bulaşma
Cz de monster olarak mı yoksa insan veya orc olarak mı ne kesebilirim diyorsun.
eğer canavar olarak ne keserim diyorsan blood seeker beast var onlardan kes full plate blessed scroll felan düşer ama insan veya orc kesemezsin.
insan veya orc yazdım çünkü senin türünü bilmiyorum sonra nası insan veya orc kesecem ben zaten orcum orcu nasıl kesiyim deme :D
insanım orc kesmek istiyom
genellikle warrior ve roguelerden kaçmayı pilanlıyom.mage ve prenstlerin defenseleri düşük oldukları için onları kesmeyi düşünüyom.
quote:
Orjinalden alıntı: g@ra
genellikle warrior ve roguelerden kaçmayı pilanlıyom.mage ve prenstlerin defenseleri düşük oldukları için onları kesmeyi düşünüyom.
tabi her gördüğün priestede direk zıplama, kafana judgement i yersen anlarsın defansı
prenst???
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
quote:
tabi her gördüğün priestede direk zıplama, kafana judgement i yersen anlarsın defansı
çok doğru konuştun
gisip beast kesen adamları kesebilirmiyim?
51 lvl ile mageleride kesemezsin 52 skillin bile açılmamıs henüz elindekide fazla atak wermicek arenada dene istersen buffsız mageyi zor kesersin 300 ac ile düşünücek olursan max 200-250 wurursun
orada ezikler party kuruyo diye biliyorum
Hehe :))
Sen ne kesersin biliyonmu ?
Town cıkısındaki Stringer'ları
Bence sen cz ye gittinmi ne olur biliyormusun...???
towndan ilerlemeye başladıgın gibi bir orc karşına cıkar anaa bir bakmısın yerdesin birbakmışsın gene townda.adama sinir olup tekrar gidersin yine aysı şey.son kez gidem dersin bir bakmışsın elmoran townundasın ve karşında kocaman bir 0 NP yazısı. belki aklına pot almak gelir hani harcamışsındır falan pot alıcan anaaaa.... paralar gitmiş.!!!!!!
cz de üzerinde para bulundurma hepsi gider
ya party e buffer olarak alırlarmı??
quote:
ya party e buffer olarak alırlarmı??
lwl 57 olup 1500 buff ı açarsan tabi alırlar
lvl bi 60 ol da cz de ne yaparsın iyi kötü bişeler yaparsın lvl 51 :) ben deruvish slot larındaki eziqlerle kapışırım ama apos takiler öldürür beni :)
şimdilik LvL kasman lazım yoksa sadece town un biraz dışındaki akrepcikleri kesebilirsin
Kımse senı pt ye almas ksra bakma
Tabi np aksan ksııler almas ama bazı noob pt ler olur cz de belkı alırla
saolun
Bence DAhha Cook YoL War Önunde Oyle Hemen Orc KesemessıN... Önce LvL Kas Gerısı KoLay Hee bıde OyLe Herkez Orc KEsemez Hele Bızım GıbıLerı Hıc KEsemez