Şimdi Ara

Lycan Rehberi (Split Push Power) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

Arkadaşlar yeni başlayanlar için TA rehberi yapmayı düşünüyorum özel bir istek yoksa

bence türkiyede çok oynanan bi şeyin rehberrini yap zaten senın tek farkın türkçe hazırlıyor olman
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareher

lycana shadow blade kasmayı tavsiye etmiyorum ama sb yle karşıdaki ekmek heroları tek yakalayıp kesicem falan diyosanız istiyosanız çıkabilirsiniz.
    Bilmeyenler olabilir necromonicon 3. seviyeye çıktığında kırmızı yaratığı wardlar, riki gibi görünmez birimleri gösterir.

çok teşekkürler öncelikle eline emeğine sağlık güzel olmuş rehber. bende her yerde gördüğüm araştırıp bulamadığım bir soru olarak necromicon da ne işe yararmış diye soracaktım.
    Görünmezlikleri göstermek dışında bir amacı yok mu peki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: apışarası

quote:

lycana shadow blade kasmayı tavsiye etmiyorum ama sb yle karşıdaki ekmek heroları tek yakalayıp kesicem falan diyosanız istiyosanız çıkabilirsiniz.
    Bilmeyenler olabilir necromonicon 3. seviyeye çıktığında kırmızı yaratığı wardlar, riki gibi görünmez birimleri gösterir.

çok teşekkürler öncelikle eline emeğine sağlık güzel olmuş rehber. bende her yerde gördüğüm araştırıp bulamadığım bir soru olarak necromicon da ne işe yararmış diye soracaktım.

Necro push itemıdır, kırmızı yaratığı görünmezleri göstermesi dışında normal vuruşunda mana yakar ve öldüren kişiye damage verir eğer necro seviye 3 se bu hasarın 500 olması lazım bu baya büyük bir hasar.Mavi yaratığın da hareket ve saldırı hızı arttıran aurası vardır ve aktif bir tane skilli vardır attığın kişinin manasını yakar

• Lycan şuan en op herodur muhtemelen, fakat ben kullanamıyorum -_-
  • ek olarak kirmizi necronun olurken attigi damage pure. bkb ve resistden etkilenmiyor.
    n3 yaratiklari 200 gold kadar yuklu para veriyorlar bosa harcamayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apışarası

quote:

Necro push itemıdır, kırmızı yaratığı görünmezleri göstermesi dışında normal vuruşunda mana yakar ve öldüren kişiye damage verir eğer necro seviye 3 se bu hasarın 500 olması lazım bu baya büyük bir hasar.Mavi yaratığın da hareket ve saldırı hızı arttıran aurası vardır ve aktif bir tane skilli vardır attığın kişinin manasını yakar

teşekkür ederim kardeşim güzel açıklaman için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Purone

ek olarak kirmizi necronun olurken attigi damage pure. bkb ve resistden etkilenmiyor.

Bkbli necro kesersen canın gitmez. Dediğiniz doğrultusunda sun strike bkb li heroları etkiler. Tabi emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: Purone

ek olarak kirmizi necronun olurken attigi damage pure. bkb ve resistden etkilenmiyor.

Bkbli necro kesersen canın gitmez. Dediğiniz doğrultusunda sun strike bkb li heroları etkiler. Tabi emin değilim.

ss bkbden gecmez ama necro gecer. bkb olayi pure olmasindan kaynaklanmiyor. haklisin orda yanlis ifade etmisim ama hatirladiklarim bu yonde

• Purone kullanıcısına yanıt
    her pure damage bkb'den geçmez...

pudge'ın hooku da pure damagedir ona bakarsan bkb açılınca adamın canı gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

her pure damage bkb'den geçmez...

pudge'ın hooku da pure damagedir ona bakarsan bkb açılınca adamın canı gitmez

bende onu diyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.