Şimdi Ara

Lydsto W2 Kendini Temizleyen Robot Süpürge ve Paspas (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
6
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bizde suan oyle yapiyoruz ama elbet yipranacak onun icin muadilini bulanlar var mi diye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ns312 N kullanıcısına yanıt

Buradan belki cikar belki cikmaz ama bekleyene kadar youtube dan incelemelerine vs. bakmani oneririm... Belki coktan baktin ama ..

• Ramazann51 R kullanıcısına yanıt
    Selamlar, direkt Aliexpress'ten döşeyin stoklayın hiç uğraşmayın. Ben aşağı yukarı 2000 liraya 3-4 yıllık yedek parça aldım bitti iş. Alışveriş yaptığım site: DCNB Vacuum Cleaner Accessories Store. Toz haznesi, yedek HEPA filtre (bu arada üstündeki gayet yıkanıyor) ve paspaslar bir sürü. Paspaslar zaten uzun dayanıyor, ayda bir kez cırtcırt ile söküp elde yıkayabilir hatta makineye bile atılabilir.

Paspasın cırt cırt ile bağlandığı plastik parçanın paspasa yapışan kısımları yeterince iyi değil, bir tanesi sökülecek gibi. Neyse ki Aliexpress'de o da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜR_DH -- 20 Ocak 2024; 20:14:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ns312 N kullanıcısına yanıt
    Hocam Aliexpress. Bir yorumda detaylıca yazdım yeni.

• Bu arada arkadaşlar toz haznesi 3 kediye rağmen 3 ayda hâlâ dolmadı. En az 3 günde bir temizliyoruz evi. Valla maşallah. Diyeceksiniz ki toz mu yok evde? Olmaz mı hem de toz, tüy epeyce çıkıyor, hep kontrol ediyorum kendi süpürge haznesi doluyor, istasyona haznesine çektikten sonra da boşalıyor. Sanırım ama az kaldı, 2-3 temizlik sonra tıkandı sinyali verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜR_DH -- 19 Ocak 2024; 22:12:51 >
  • Arkadaşlar yedek pil almak istiyorum bilen var mı nereden bulurum? Cihazı neredeyse 4 aydır kullanıyoruz. Ayda 10 kez hem süpürge hem paspaslama yapıyoruz. Eskiden tek şarjda tüm evi bitirebiliyordu. Maalesef 4 ayın sonunda tam temizlik bitmek üzereyken pili %10 kaldığı için şarj etmek için istasyona dönüyor. Yazılım eksikliğinden birisi şu: Temizliğin bitmesine ne kadar kaldığını dikkate almadığı için şarjının epeyce dolmasını bekliyor temizliğe devam etmek için. Ben manuel olarak %20'ye falan çıkınca BAŞLAT'a basıyorum, kaldığı yerden devam ediyor ve komik bir şekilde temizlik 15 saniye falan sürüyor. İstasyona dönmek yerine 15 saniye daha temizlik yapabilirdi veya en azından şarjı %20'ye çıkarıp otomatik başlayabilirdi. Neyse, pilinin 4 ayda birazcık zayıflamış olması düşündürücü olsa da büyük bir problem yok. Böyle giderse ama 2 yıl sonra pil zayıflayacak, bu da yetersiz bir dayanıklılık süresi. Bakalım, zaman geçtikçe yazarım. Belki de bu kondisyonu korunur.

• ÖZGÜR_DH Ö kullanıcısına yanıt

Aliexpress den aldiginda ne kadar surede geldi ? Olmadi oyle yapayim :) Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazann51 -- 21 Ocak 2024; 7:27:50 >
    Satıcının adı
    DCNB Vacuum Cleaner Accessories Store.

Başka satıcılar da var, kaç tane sattığına ve puanına göre seçebilirsiniz. Aliexpress müşteri hizmetleri çok iyidir. Sadece sabırsız müşterilere göre değil, yurtdışı olduğu için ürün teslimi bazen 15, bazen 40 gün sürdüğü oluyor.

Eğer ürünler ulaşmazsa anında iade alırsınız. Yanlış, bozuk, hatalı ürün ise fotoğraflar ve video çekip gönderin, iade alırsınız. 50 kez alışveriş yaptıysam 1 kez başıma geldi, iade aldım. Bu ve bir çok başka satıcıda sepette son adımda VERGİLER de eklenecek, yani gümrük ile uğraşmaya gerek kalmıyor. Gümrük çok pahalı gelebilir ancak burasıyla kıyasla yarı hatta 1/3 fiyatına geliyor, hesaplayın. Ben stok yaptım. Ürünler de gayet kaliteli.

• ÖZGÜR_DH Ö kullanıcısına yanıt

Evet arastirdim gercekten dediginiz gibi fiyat konusunda haklisiniz. Lakin ben yurtici online alisveriste tecrubeliyim :)

Aliexpers veya amazon dan daha once alisveris yapmadim guven veriyorsunuz. En kisa surede alisveris yapicam. Lakin bilmeyenler icin de hatirlatalim ;

Aliexpress de ilk once coklu urun resmi koyup dusuk fiyat gosteriyor. Resim degistikce fiyatlar artiyor. Yani kapak resmine ve fiyatina aldanmamak gerek.

Siparis vereceginiz zaman altinda parca sayisina dikkat edilmeli.

Kisaca ilk kapak fotosu ile fiyat farkli urunlerin. Dikkat edin.

• Son durum: Cihazı 4 ay kullandım. Çok memnunum. Robotun atlayamadığı eşikler sebebiyle temizlenmeyen balkon ve banyo vardı, o sorunu da hallettim. Önce haritaya oda eklemekten başlayım çok kolay. Daha önce robotun girmediği odayı "alan tanımla" ile haritadan kendiniz kare içinde ev krokisi üzerinde seçiyorsunuz, eğlenceli. Ben balkon ve banyonun olduğu boşlukları sırayla seçtim ve robot kendi kendine oraları buldu. Eşikler için de büyük bir plastik konteynerin kapağını rampa olarak kullandım :) siz de ahşap sağlam bir malzemeyle geçici olarak elle tutup rampa yapabilirsiniz. Odaya ulaştıktan sonra yeni haritalama yapmadan eski harita üzerinde seçtiğiniz boş alanı temizliyor. Temizlik bitince de o alanı bir oda olarak ekleyebiliyorsunuz zaten. Bu şekilde 12 dakikaya getirip paspas bile yaptırdım, bu süper haber. Dubleks evlerin paspaslanması için ise dünyadaki tüm istasyonlu robotlar için tek çözüm ikinci bir istasyon, bunu da öğrendim. Yani Lydsto w2 özelinde bir eksiklik değil.

• Uyguna Yedek Parca arayanlar icin;

Arkadaşlar Yedek parca icin HEPSİBURADA vasitasi Yurtdisindan cok uyguna getirebiliyor. Öyle ki gecen ay buraya yazdigimda Aliexpress den öneri aldim. Lakin aliexpress de 2800 tl lik urun vergi ile 4250 (fiyatlar net degil 3-5 tl oynayabilir) yine uygun oluyordu Turkiye deki satis fiyati ile...

Fakat suan HEPSİBurada ile cok daha uyguna geliyor.
    Hepsiburada yurtdisindan siparis verebiliyoruz satis baslamis.
    Hepsiburada musteri hizmetlerine sordugum sorular ve cevaplari;

1. Urunler hersey dahil fiyati mi ? Sonradan odeme cikar mi?
    Evet hersey dahil fiyati. Sonradan hicbir odeme cikmaz. Cikarsa iade hakkiniz bulunmaktadir.
    2. Gumrukte takilma ihtimali nedir?
    Gumrukte takilan urunleri arastirip satisa sunmuyoruz.
    3. Gelecegi tarihi belirtiyorlar zaten ama Turkiye ye girince ya HEPSİJET yada X firma uygunluguna gore getiriyormus.
    4. İade sureci yurtici ile farkli mi ?
    Yurticindeki iade sureci ile ayni...

Anlayacaginiz Hepsiburada guvencesi ile yurtici alisverisi gibi siparis verebilirsiniz. Tek fark kargo suresi.
    (Benim anladigim bunlar. Sizler de arastirabilirsiniz.)

Sizin icin de liste yaptim linki birakiyorum asagiya. Birazdan oradaki urunleri siparis gecicem. Arastirdigimda en uygun olanlar (7 Subat 2024)

Premium uyesi iseniz hepsipay gelecegi icin tek tek siparis verin :)

Listem ; " "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir muddet sonra uygulama kafayi yiyor. Musteri hizmetleri ile her hafta wp dan yazisip ayriyetten teknik servis arkadaslarinin ve mudurun yaninda konusmalarimiz oldu.

Cevap; Urun cesitliligi arttigi icin diger urunlerle karisabiliyormus.

Videolu sorunlari anlattim fabrikaya ilettiklerini soylediler ama geri donus yok. Degisen birsey yok.

Bende sizler gibi makinayi arastirip aldim hic uygulamasini arastirmadim. Hicbir yerde de uygulama hakkinda birsey demiyor.

Evet makina harika ama uygulama uzerinden kullandigimiz icin uygulama oldukca onemli.

Uygulama bir ise yaramayinca makinayi yonlendiremiyorsunuz.

Kesinlikle uygulama yuzunden tavsiye etmiyorum. Daha ucuza hem makina hem uygulamasi harika urunler var.

Ne gibi problemler yasadim ?

Haritalandirmayi 2 haftada bir yeniliyor. (Secilen bolgeye ulasilamadi diyip yeni harita yapiyor her yeri gezip temizliyor. İlkinde niye ulasamiyor ? Sonrasinda gezinip yeniden haritalandiriyor ? Cozemedik)

Temizlenecek alani sectigimde durduk yere iptal ediyor. Baslatamadan basa donuyor. Bir turlu baslatamiyoruz.

Bildirimler TURKCE secilmesine ragmen cince yaziyor.

Zaman ayarli temizlik kuruyoruz. Secili olmayan saatte basliyor.

2 katli ise eviniz 2. Kat icin istasyonu cikarmaniz gerekiyor yoksa kafayi yiyor. (Belki diger markalarda da boyledir bilmiyorum)

Bunlarin hepsini ve aklima gelmeyen diger problemleri bildirdim. Degisen en ufak problemim yok. Hepsi devam ediyor.

Almak isteyenlerin once uygulamasina bakmalarini siddetle tavsiye ediyorum.

Evimiz tek katlı olduğundan çift kat problemini bilmiyorum ama diğer sorunların hiçbiriyle karşılaşmadık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.