Şimdi Ara

Lyman Sorusu İptal Olacak Gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Momentum sorusu iptal olmaz beyer umutlanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpçı genç

sadece o mu adeletin sağlanması için en az 4-5 sorunun daha iptal edilmesi lazım. iptal edilse bile sınavda bu soruları sorarak bizi strese sokuyorlar o zaman noluyor normal sorulara da şüpheyle bakmaya başlıyoruz.

nasıl adalet o ya, ben 30 soru var diye girmiştim sınava
  • Momentum sağlam gibi ama 3-4 güne her şey belli olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpçı genç

sadece o mu adeletin sağlanması için en az 4-5 sorunun daha iptal edilmesi lazım. iptal edilse bile sınavda bu soruları sorarak bizi strese sokuyorlar o zaman noluyor normal sorulara da şüpheyle bakmaya başlıyoruz.

O 4-5 soruyu iptal etseler bile adalet sağlanır mı hocam? Geçmiş olsun artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obek

Ahi mantıklı olan isaretleyenleri doğru kabul etmeleri ygsde de öle yapmışlardı

sadece işaretleyenler doğru kabul edilmez herkesin doğru kabul edilir.
  • Bazı arkadaşlar kusura bakmasın da size göre osym sınavı iptal etsin yeniden sınav olalım. Her konuya bakıyorum 4-5 sor yanlış diyor bazı arkadaşlar. Geçiniz diyorum her sene böyle oluyor diyorum anlatamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: billgates-microsoft

Bazı arkadaşlar kusura bakmasın da size göre osym sınavı iptal etsin yeniden sınav olalım. Her konuya bakıyorum 4-5 sor yanlış diyor bazı arkadaşlar. Geçiniz diyorum her sene böyle oluyor diyorum anlatamıyorum

4-5 yanlış diyenler abartıyor elbette ama sınavda çok şüpheli, iptal olması gereken 2-3 soru yok değil (sınavnın genelinde), ki ygsde de vardı ve iptal da oldu (abaküs). Bu yüzden böyle konuların açılması gayet normal. Lyman sorusu ve momentum sorusu gayet şüpheli ve iptal olmalarını düşündüğüm sorular. 1 tanesini doğru yapmama rağmen
  • Momentum imkanı yok iptal olmaz tamam hatalı ancak ösym'nin iptal edeceği tarzda bir hata içermiyor. Lyman'da ise cevabın neden lyman alfa olarak işaretli olduğunu anlamadığımdan (trt'deki adamın mükemmel çözümüne karşılık anlayamadım maalesef) ötürü onu bilemiyorum.
  • doğru yapanların baya zoruna gitmiş heralde ben doğru yaptım iptal olmasından yanayım bencillik yapmayın bir sürü öğrencinin vaktini yediği sorular var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlk.

quote:

Orijinalden alıntı: Obek

Ahi mantıklı olan isaretleyenleri doğru kabul etmeleri ygsde de öle yapmışlardı

sadece işaretleyenler doğru kabul edilmez herkesin doğru kabul edilir.

Şunu söyleyeyim ki:

Maalesef herhangi bir şıkkı işaretleyenlerin cevabı doğru kabul ediliyor. Hiçbir şıkkı işaretlemeyenlerin ise boş bıraktığı varsayılıyor. Öyle de tuhaf bir şey var.
  • Lyman sorusu bence de iptal olmalı. La ve Pa aynı çıkınca L gama işaretledim

Kromozom sorusundan haber var mı?
  • Bence mattaki işlem sorusu ile spektrumlu soru iptal olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matta polinom ve işlem soruları çok büyük olasılıkla iptal edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desman

Matta polinom ve işlem soruları çok büyük olasılıkla iptal edecektir.

Polinom banko diyorum +11111
  • lyman gama dışında hiç bir cevabı kabul edemiyorum
  • valla ben paschen alfa yaptım sayarak yaptım ve kritik bir durumdayım iptal etmezlerse nasıl benim mağduriyetim giderilcek kesinlikle iptal olmalı
  • Xlood X kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

valla ben paschen alfa yaptım sayarak yaptım ve kritik bir durumdayım iptal etmezlerse nasıl benim mağduriyetim giderilcek kesinlikle iptal olmalı

Dostum ben de PAŞEN ALFA YAPTIM sen nasıl düşündün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vayyavrum

quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

valla ben paschen alfa yaptım sayarak yaptım ve kritik bir durumdayım iptal etmezlerse nasıl benim mağduriyetim giderilcek kesinlikle iptal olmalı

Dostum ben de PAŞEN ALFA YAPTIM sen nasıl düşündün?

hocam saydım tüm olasılıkları yazdım paschen alfanın en fazla olduğunu gördüm sonradan burda bakıncada lyman alfayla eşit sayıda olduğunu öğrendim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trebonianus

Iptal oldu mu beyler ?

Sen bu konuyu nerden buldun mubarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.