Şimdi Ara

LYON'un Çöküşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an kendi evlerinde Rangers gibi bir takıma 3-0 yenik durumdalar. kilit oyuncularını satarak Avrupa'ya bir şekilde el salladılar. Yazık.

• Bizim tuncayı sattığımız gibi. tuncay bu takımda olacaktı bu gün o 2 puanı kaybetmezdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

Bizim tuncayı sattığımız gibi. tuncay bu takımda olacaktı bu gün o 2 puanı kaybetmezdik.

bence macı bıle kaybederdik
  • ben açıcaktım bu konuyu bi lyon vardı eskiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal4891

ben açıcaktım bu konuyu bi lyon vardı eskiden

Denizlispora bir zamanlar 1 - 0 yenilen LYON
  • quote:

Orjinalden alıntı: @vonalı

quote:

Bizim tuncayı sattığımız gibi. tuncay bu takımda olacaktı bu gün o 2 puanı kaybetmezdik.

• quote:

quote:

kesinlikle katılıyorum vedersonu gördükten sonra iyiki gitmiş tuncay diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Milli takım dan hayal kırıklığı
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuncayı kaptırdığı toplardan 2 tane daha yerdik bence. Deniz den de kurtulduk mu önümüz acık :D
  • Rouvax kullanıcısına yanıt
    Edit: Şu anda daha fazla —tam olarak— o fikirde olmadığım ya da yanlış yönleri/anlamları olabilecek bir yorum yapmışım. Kusura bakmayın; o yüzden editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_hs -- 10 Ocak 2022; 13:54:41 >
  • bnde cok sasırdm bu skoru gorunce dedm herhalde kırmızı kart fln war baktm o da yok gercekten cokus resmen iiki iddaa da oynamamısım
  • arkadaşlar maçlarda bazende şans önemli .. maçı izlediniz mi??? direkten dönen 4 topu var lion un artı kalecinin çıkardığı mükemmel toplar var ... karşı karşıya kaçan pozisyonlar var... velhasıl bazende şans lazım....lion gerçekten çok şansızdı... lion yine bu gruptan 2. çıkar merak etmeyin ...... barça zaten benim her maçta herzaman mutlak favorim kupayı isterlerse alırlar istemezlrse almazlar..... 1. barça 2. lion aha yazdım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abondane

Şu an kendi evlerinde Rangers gibi bir takıma 3-0 yenik durumdalar. kilit oyuncularını satarak Avrupa'ya bir şekilde el salladılar. Yazık.

Inanamiyorum Fransada son 6 yilin sampiyonu....
  • Rangers'ın kalecisi çok formda, bence bu gidişle hem Rangers hem İskoçya milli takımı iyi işler yapabilir.
  • coupet in yokluğu bir takımı bu kadar mı değiştirebilir.her sene oyuncu satıyorlar ve alltan yenilerini buluyorlar ama bir kaleci alternatifi bulmayı aklarına getirmemişler.yazık gerçekten 2 de 0 oldu ama benim bildiğim lyon toparlanır ve eski günlerine geri döner.
  • quote:

quote:

+1907
    Ümit ve Tuncay'ın gidişlerine üzülsemde bence R.Carlos-Vederson iyi oturdu ve o bölgede alternatif değişiklikler yapma şansımızda arttı.
    Bkz: Csk maçında 75. dakikadan sonra zico vedersonu geriye çekip Carlos'u sol açığa aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

coupet in yokluğu bir takımı bu kadar mı değiştirebilir.her sene oyuncu satıyorlar ve alltan yenilerini buluyorlar ama bir kaleci alternatifi bulmayı aklarına getirmemişler.yazık gerçekten 2 de 0 oldu ama benim bildiğim lyon toparlanır ve eski günlerine geri döner.

• quote:

Orjinalden alıntı: _ENGN_

quote:

quote:

+1907
    Ümit ve Tuncay'ın gidişlerine üzülsemde bence R.Carlos-Vederson iyi oturdu ve o bölgede alternatif değişiklikler yapma şansımızda arttı.
    Bkz: Csk maçında 75. dakikadan sonra zico vedersonu geriye çekip Carlos'u sol açığa aldı

• rangers bi uctu bi uctu
  • Arkadaşlar lyon'un kadrosu o kadar da eksilmedi,zaten yerlerine ligue 1'in en flaş isimlerini aldılar,belki adapte sorunu olabilir ama rangers maçını ele alırsak, tek kelime ile şans diyorum.lyonun toplarının 1 tanesi girse gerisi gelecekti,lyon glasgow'da rangersi kesinlikle yenecektir buna eminim ayrıca gruptan öyle ya da böyle 2. olarak çıkacağını düşünüyorum.Biçok avrupalı otorite grupta lyonun 1. olacağını düşünüyordu ama şans olayı önemli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.