Şimdi Ara

LYS 1 den sonra 3.seneciler was here ? EDITLENDI 26.06.2013 --->3.Seneye kalanlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende düşünüyorum ibretlik DÜŞÜŞ için bekleyin sonucu koyarım açıklanınca yazıklar olsun
  • Aileme nasil soylecem :|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Bende düşünüyorum ibretlik DÜŞÜŞ için bekleyin sonucu koyarım açıklanınca yazıklar olsun

Yok zaten herşey bitti artık benim için 3.sene yuh ya kusacam yemin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KerodethsTurcia

quote:

Bende düşünüyorum ibretlik DÜŞÜŞ için bekleyin sonucu koyarım açıklanınca yazıklar olsun

Hocam seneye bu sorular gelse yapabilecek miyiz kendime bunu soruyorum yok yani keşke geçen yıl adam akıllı çalışıp girseydim
  • quote:

quote:

quote:

Hocam seneye bu sorular gelse yapabilecek miyiz kendime bunu soruyorum yok yani keşke geçen yıl adam akıllı çalışıp girseydim

fen çalışacak takatım kalmadı hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çalış hocam olan oldu artık fizik zor olmasa bari

• quote:

Orijinalden alıntı: DZIBE

Beklediğim gibi geçmedi ama kalınmaz abi ya. Ben söyleyemem bizimkilere.

+1
    2.senem ve bıktım.Bitsin diye dua ediyorum artık.3 sene işkence olur kaldıramam ben.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çalış hocam olan oldu artık fizik zor olmasa bari

o da doğru hocam da hayırlısı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrbronze

muhtemelen bende sizleyim..

hocam ne yapacağız ya böyle artık sinirden çatlayacaağım ama en kötü de şuan sadece halime gülüyorum

Hocam sana şunu söyleyim..

Ailem 3.seneyede kalsam 10.seneyede kalsam ağzını açmaz fakat , bu sene bendeki azmi gördüler . Ben mesleklisesinden uzaklaştırıldım sonra "oğlunuz atılacak okuldan alın "dedi. Babam sağolsun düz liseye yazdırdı geçti etti.

İlk sene matematik -4 netti.(eksidört) ygs , lys çalışmadım.
    İkinci senem matematik 30 net , lys yetiştiremedim(konuları vs;)

ama ikinci senemdeki sabahlara kadar ders çalışmayı görmeniz lazımdı. Bir daha yapabilir miyim bilmiyorum inanın okadar sosyal bir adam ne hallere düştü. Eskiden haftada 2 halısaha, 3,4 kafe, manita yapan adam ne hallere düştü:(

1.sene dahamı kalırım problem değil ama şimdi kendimi toparlamam lazım eğer kötü birşeyler işitirsem çok yanlış şeyler yapabilirim çok ciddiyim hayat anlamsız gelmeye başladı...!

kaçıncı sınıfda meslekden düze geçtin

• Geçen sene girmiştim açık üni gidiyorum bu sene girmedim seneye gireceğim örgün bi üniversite için .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

20 mat 10 geo net anca gelir ama 3.seneye kalamam

ygs çok iyi lys nıye boyle oldu?
  • beterin beteri var ben 2.senemde yerleştim bi yere ama yapamadım dersler falan hiç ilgimi çekmeyen konulardan oluşuyordu ve ilk dönemden sonra bıraktım sonrada zaten hazırlanamadım 3.senem de boşa gitmiş oldu artık 2 senelik bi yeri yazıp sonra da dgs ile halledicez bi şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

20 mat 10 geo net anca gelir ama 3.seneye kalamam

ygs çok iyi lys nıye boyle oldu?

yapamadım aga zaten lysem kötüydü bu sorularla berbat oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahvolduk
  • İnşallah puanlar 15-20 düşerde tercih yapar defolup giderim ya 3. Seneyi düşünemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hocam ne yapacağız ya böyle artık sinirden çatlayacaağım ama en kötü de şuan sadece halime gülüyorum

o bi hastalıktır kardeşim bende de var:D hocadan dayak yerken bile gülerdik biz.şimdi millet ağlıyo sınavı kötü geçti diye ben engel olamıyorum gülüyorum.yani üzülüyoz elbette ama nedense gülmeden duramıyoruM:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasva0X

quote:

quote:

o bi hastalıktır kardeşim bende de var:D hocadan dayak yerken bile gülerdik biz.şimdi millet ağlıyo sınavı kötü geçti diye ben engel olamıyorum gülüyorum.yani üzülüyoz elbette ama nedense gülmeden duramıyoruM:D

Bak doğru diyosun şimdi hatırladım yanımdan kız ağlayarak geçti ailesinin yanına. Ben orda babamı gordum zaten elimize verdiler işareti yaptım anladı zaten soramadı nasıldı sınav diye

• yaz benide 3e. alayına giderim haa battı balık yan gider. ha 2 ha 3 anasını satiyim bu iş inada bindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasva0X

yaz benide 3e. alayına giderim haa battı balık yan gider. ha 2 ha 3 anasını satiyim bu iş inada bindi

Bi lys 2 ve lys 3 te geçsin o zaman isimleri yazmaya başlarız. Şimdi fazla moral bozmaya gerek yok
  • fen lisesi mezunuyum.geometri başladığında acaba babama okumak istemiyorum desem ne der diye düşündüm.Bir insan bu kadar mı bıkar düşünün şu halimi.Üstelik 2. senem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.