Şimdi Ara

Lys 2015 nasıl olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zor olursa puanlar düşer mi sizce? Kolay olursa da sıralamayı çekmek daha zor olmaz mı? Herkes yapar sonuçta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ygs'deki sınavı göze alarak sanki seneye mezun bırakmak düşüncesindeler diyorum.Onun için edebiyat ve fen efsane zorlukta matematikte ygs matematiğinin zorluğunda olacağını düşünüyorum.

Ha mantıklısı şu matematiği orta zorlukta edebiyatıda kolay sorarsın.(Ygs'de tm'lere güzel bir an yaşattıklarıkları için)
  • flipside18 F kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOL GIBI

• Bence fen kolay.Geo orta.Mat ozellikle son 15 soru zor olur

• Tahminim:
    Mat1 kisminda biraz duunceye dayali,zaman lici sorular ardindan osym nin uyutma modu olan log karmasik sayi esitsizlik falan filan ardindan son darbeyi vuracaklari turev integral kismi ve sonuc husran olacak kazik bir sinav bekliyorum 2013 gibi.

Fen kisminda kimya kolay fizik orta seker dikkat gerektirici kisimlar.bioda da detay gozden kacan kisimlardan gecirecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: lasenhayirdiir

Bu sene ygsde tmlere gecirdiler. Cogu tmci sozelci arkadaslar turkce yapamadi bende dahil olmak uzere. Edebiyatin cok zor olmayacagini dusunuyorum. Divan ve cumhuriyetin ince yerlerinden gecirirler gecirirlerse. Mat 2013 ayarinda olursa hic sasirmam hatta oyle olmasini bekliyorum Hayirlisi olsun bakalim.

asıl sayısallara geçirdiler türkçe,sosyal yapamadılar
  • Bu sene 2013den daha zor yani efsane olacak.Lys cıkısında hortlatırsanız.

• YGS de türkçe-sosyal yapabilenler yükseldiği , sayısalı çok iyi olan adamlar istediği yerde olamadığı için baya seçici olacak gibi duruyor MF ler için.
  • SOSYAL ÇZÖDÜMDE NE OLDU 23 NET O GELDİ ONUN YÜZÜNDEN TÜRKÇE 20 NET YAPTIM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.