Şimdi Ara

LYS Başvurusu Nasıl Yapılır? - Nasıl Para Yatırılır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
8.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • internetten gireceğim lys işaretleyip çıktısını aldım. Başka bir şey yapıyormuyuz sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: etka1903

internetten gireceğim lys işaretleyip çıktısını aldım. Başka bir şey yapıyormuyuz sonra

????
  • Arkadaşlar ben ilk başta sadece lys 4 e girmek için 25 tl yatırdım şimdi lys 3 e de girmek istiyorum gidiyorum parayı yatırmaya olmuyo nie böyle oluyo bi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim bu para bi kere mi yatırılıyo
  • bireysel başvuru diyorum
    The server was unable to process the request due to an internal error. For more information about the error, either turn on IncludeExceptionDetailInFaults (either from ServiceBehaviorAttribute or from the configuration behavior) on the server in order to send the exception information back to the client, or turn on tracing as per the Microsoft .NET Framework SDK documentation and inspect the server trace logs.

bu ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

bireysel başvuru diyorum
    The server was unable to process the request due to an internal error. For more information about the error, either turn on IncludeExceptionDetailInFaults (either from ServiceBehaviorAttribute or from the configuration behavior) on the server in order to send the exception information back to the client, or turn on tracing as per the Microsoft .NET Framework SDK documentation and inspect the server trace logs.

bu ne.

Aynen bende de böyle sorun var galiba sitede bekleyelim biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

bireysel başvuru diyorum

bu ne.

aynen bendede bu hatayı veriyor saat 10 dan beri 4-5 defa denedim kuşkulanmaya başlamıştım herkeste olduğuna göre sitede bir sorun var heralde.
  • Aynı şekilde o hata şu an bana da geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xay.

Arkadaşlar ben şimdi 3 oturuma girmek istiyorum ancak atmden para yatırırken 1 seçtim(lys1)zannederek daha sonra 3'ü seçerken daha önce işlem yaptığınız için işlem yapamassınız diyor ne yapmam lazımm ?

kardeşim az önce o sorunu ben çözdüm oturum artırma diye bişey var onu seçeceksin yoksa olmuyo
  • abicim ben sayısalım sadece mat fen e gircem ve oturum 1 i seçtim 25 lira verdim tekrar oturum 2 yi seçemiyorum anladığım kadaryla oturum 2 demek çift snv oturum 1 tek snv fln mı yani ben sadece şuan 1 alanda mı sınava gireblyrum sadece matdn mesela napcz netcz
  • sorunu halletmişler başvuruyu yapabilirsiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: che......v

abicim ben sayısalım sadece mat fen e gircem ve oturum 1 i seçtim 25 lira verdim tekrar oturum 2 yi seçemiyorum anladığım kadaryla oturum 2 demek çift snv oturum 1 tek snv fln mı yani ben sadece şuan 1 alanda mı sınava gireblyrum sadece matdn mesela napcz netcz

oturum artırma yapacaksın bi 25 daha vereceksin sonra 2 sınavada girebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar ben lys başvus öncesi bir soru sorucam . Eşit ağırlık öğrencisim ama matematik girmek istemiyorum lysde . lys 3 ve lys 4 girmek istiyorum . LYS 3 eşit ağırlığı etkiliyor peki TM puanına etki ediyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.