Şimdi Ara

LYS EDEBİYAT 50 NET NASIL YAPILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Seneye Tsden hazırlanacam ilk 2000 için edebiyattan nasıl 50 net yapılır şimdidenmi başlamalıyım çokmu çalışmam lazım bu sene 34 net yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersu11 -- 14 Temmuz 2015; 17:43:26 >

• 51D 4Y ile xD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çalışman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkansız 4 sene önceden çalış genede imkansız
  • en bilindik yazarların tüm eserlerine ve bilinmedik eserlerine çalış, kalanları da deneme, sb ve konu çalışarak, fazla kasmadan halledebilirsin. çok fazla çalışma, basit çalış, basit düşün, basit çöz, sınava basit gir. ilk 2 bindesin.
  • Yapilabilir ama :) sorulara gore oyle soru soruyolar ki bir de şansın olmalı. Bir iki Salladıgında tutmalı :)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lys mat da 40 net
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son 2 ay denemeler 48-53 arasi gelmisti hele son 2 hafta dengeden 4 5 tas catlasin 6 yanlisim cikiyordu. Sinava girdim 11 y geldi. Hic divandan bu tarz soru gormemistim. Cumhuriyetten yanlisim yok ama divanda epey zorlandim. O yuzden tum donemlere hakim olmak sart. Sadece yazar eserlere degil kisilik ozelliklerine donem ozelliklerine yapilan sifatlandirmalara (tarz-i kadim) her seyi bilmek lazim acikcasi.

5 kitap abartisiz 45 yaptirir sinavda aksilik olmazsa. Son 1 ay surekli deneme cozersen birazda sansin yaver giderse olmayacak is degil.

• 54doğru 2yanlış yaptım. Sürekli okuyarak,her gün tekrar ederek, ezber yaparak yapılabilir. Edebiyat çalışmaya Ekimden itibaren başlamıştım. Yapılamaz diyenlere inanma

• işaretleyerek
  • Lys edebiyat sadece edebiyattan değil 22 küsür türkçe sorusundan oluşuyor geneldede zor türkçe soruları
    22 türkçe sorusundan 20 dogru yaparsan rahat 50 net cıkarırısın
  • 55 D 1 Y yapmıştım. fazla çalışmadım aslına bakarsın 1-2 nitelikli soru bankası çözdüm yetti bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormxxxx

55 D 1 Y yapmıştım. fazla çalışmadım aslına bakarsın 1-2 nitelikli soru bankası çözdüm yetti bile.

Ss atsana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.