Şimdi Ara

Lys Sonuç Belgesindeki Diploma Notu Değiştirme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb. Örgün lisede dört sene okudum. Alttan birkaç dersim vardı. Kurtarma sınavlarına gitmedim ve bu liseden mezun olamadım. Ancak Ösymnin sitesinde mezun olduğum ve diploma notum yazıyordu. Neyse bu sene Açık Öğretim Lisesine kayıt oldum ve 2. dönem sınavlarına girerek buradan mezun oldum. Ayrıca bu sene ygs ve lysye girdim. Bununla alakası var mı bilmiyorum ama lys sonuçları 30 haziranda aöl sonuçları 4 temmuzda açıklandı ve ösym mezun olamadığım lisenin diploma notunu sınav sonuç belgemde kullandı. örgün lise dip. notum 54 aöl dip notum 69. Bu durum başarı sıralamamı olumsuz yönde etkiledi 15 bin gerileme var. Bu konuda şu an yapabileceğim bir şey var mı? Diploma notumun güncellenmesini sağlayabilir miyim?
    Şu an ösym eğitim bilgilerim böyle;
    http://i.hizliresim.com/g5dqmO.png
    ve sınav sonuç belgem;
    http://i.hizliresim.com/OqY0Yn.jpg

• ösym'ye dilekçe yaz
  • uyarıcı111 U kullanıcısına yanıt
    biraz araştırdım şu habere ulaştımhttp://www.ntv.com.tr/egitim/1000-ogrenci-lysde-diploma-notu-kurbani,ruUNKRRQZ06qJRr0TStLyQ benim durumumla aynı olmasa da alakalı. Ama 2012 haberiymiş.
  • Dilekce yazmalisin hemen diye dusunuyorum sonra her sey icin gec olabilir mahkene falan kazanirsinda is uzar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frantic60 F kullanıcısına yanıt
    Yarın dilekçe yollayacağım umarım geç kalmamışımdır ve düzeltme yapılabilir...
  • Dilekçedeki Sınav Dönemi kısmına ne yazmam gerek?
  • Bir de dilekçeyle sınav sonuç belgemi ve diploma notu görüntülerini yollamama gerek var mı acaba?
  • Insallah yaparlar diger konular hakkinda bilgim yok kusura bakma

• Frantic60 F kullanıcısına yanıt
    İnşallah, teşekkür ederim.
  • Onemli degil

• diploma notunu değiştirirlerse binlerce kişinin sıralaması değişir
  • Dostum dilekçe hakkında bilgim yok anladığım kadarıyla senin de yok. Senin yerinde olsam atlar ankaraya gelirim eğer şehir dışındaysan. Halledilebilecek bir meseleyse daha çabuk halledilir burda birinci ağızdan. Dilekçe falan uzar diye düşünüyorum. 16sına kadar uzatıldı bu da senin için önemli bi şans

• Maalesef ankaraya gidemiyorum. Dilekçeyi yolladım. Pazartesi ulaşırmış. Tercih süresini uzatmaları çok iyi oldu. Umarım bu süre inceleme için yeterlidir ve olumlu sonuçlanır. Teşekkür ederim arkadaşlar, sonuçları bildiririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım dilekçe işe yaramadı.

• Bir kişinin sıralamasının değişmesi binlerce kişinin sıralamasının değişmesi demektir. Yani sınav sonuçlarının değişmesi... Böyle bir şeyi ne gördüm ne duydum Ösym'de.
  • Ben de görmedim. Ama o binlerce kişi benim haksızlığa uğramama neden oluyor.

• Scottin S kullanıcısına yanıt
    Bu ne demek anlayamadım. İlk dönem açık liseye kayıtlı bile değildim sınavlara girmedim. İkinci dönem kayıt oldum.

• benimde ayni şekilde oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.