Şimdi Ara

M.2. Sata To Ssd Hız Farkı Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bende 250GB Samsung Evo 970 M.2 Sata SSD var.Bunu m.2 girişi olmayan anakarta dönüştürücü adaptör ile takmayı planlıyorum.3500MB-2300MB/s okuma ve yazma hızı olan bu SSD, adaptör ile bağlandığında hızında düşüş olur mu?Adaptörün fotoğrafını koyuyorum.
    M.2. Sata To Ssd Hız Farkı Olur Mu?

• SATA III (revizyon 3.x) resmi olarak SATA 6Gb/s olarak bilinen arabirim, 6.0 Gb/s' ta çalışan üçüncü nesil SATA arabirimdir. Arabirim tarafından desteklenen bant genişliği hacmi 600MB/s' a kadar erişir. Bu arabirim SATA 3 Gb/s arabirim ile uyumludur. SATA II özellikleri SATA I portlarında çalışma uyumluluğuna sahiptir.

dediğine göre olmaması lazım ama. merakla bekliyoruz
  • Araştırdım şimdi, bir allahın kulu bununla hız testi yapmamış. Ne kadar düşüş olur onu denemek lazım ama sonuçta bu bi adaptör. SATA3'ün sınırına takılacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eğer bu dönüştürücüyü alır takarsan hızın max 550 mhz okuma yazmalarda olur aktarım hızın. senin pcı express to m2 adaptör alman lazım tam hızını kullanabilmen için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer bahsedilen cihaz laptop ise yapacak birşey yok o zaman normal sata ssd alıp takmak daha mantıklı.ama pc ise eğer. pcı express adaptör lazım size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD Hızı çok düşük.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.