Kadıköyde sorduğum dükkanlar oyunun satılmadığından şikayetçi.Yaza doğru 40-50 liraya alabilirmiyim acaba oyunu?
Oyunda 2 sefer respec yapmıştım 3000 ve 5000de, uptade yaptım şimdi yine 3000de respec yapıcam. :D Sanırım resetlemişler birde pachte altaki gibi yazıo açıklamalarda...
* Respec Point requirements in Barracks have been changed from 3K, 5K, 10K, 17K, 26K, and 26K-Repeat to 1K, 2K, 3K, and 3K-Repeat.
Bimeks'de
Sony PS3 250 GB Konsol (MAG + 1 Oyun) +1 oyun motostrom fiyat toplam 1032 Tl yanında Faturanın %20 si kadar hediye çeki
hediye cekı kullanma seklıde hedıye cekının 2 katı kadarlık alısverıs yapacan en az
Şimdi demem o ki.
Ps3 250 gb slim + Mag + Motostrom + Call of duty mw2 + Pes 2010 Bunların hepsi 1225 TL oluyor. ( Hediye çeki kullanılmıs hali )
Bu fıyat nasıldır.
quote:
Orijinalden alıntı: bigboos
Türkçe meali nedir hocam. :)
Bu update ile ilgili yazıyı kast ediyorsan,hocam.
Eee,senin ve benim hiç bir alakamız olamyan ipe sapa gelmeyen,saçma sapan TEKNİK hesabında olan saçma güncellemeler. Doğru düzgün bir işlevleri yok,buarda oyunun bundan sonraki Expansion Pack inde gelecekler,bunu bir vakit oyun deneyimi olan insanlardan yada fındıktan daha büyük zekası olan herkes bilir :D. Nerden çıkardın Zipper interactive seni mi aldı Halka İlişkiler Avrupa bölümüne demeyin bana :D :D :D
-Kıyafetlerinize özel appeal eşyaları :D -Daha da dingil olan oyundaki haritaların yapısına eşleştirmek yerine,farklı absürdlükteki o görev seçimi haritasındaki ülkelerde daha absürd cephelerde sağ sola dalma* -Oyunun optimizasyonu yerine daha da garip halde,sistemi vahim bırakarak PS3 e yük koyarak senin,benim gibi arkadaşlarında bağlantısını katletme :D :D :D -Oyundaki yetenek çeşitliliğini zavallı hale getirerek Makinalı tüfeği sapığım trak biçimde etrafta saltolar atarken ateş ederken attığı herşeyi vurmayı sağlayarak,adeta bütün oyunu mahvetme,çünkü 200 mermi varken yedek olarak 100 de şarjörünüzdeyken elinizdeki bütün silahlardan daha göreceli güce sahipken,kim diğer şeyleri keşfeder ve kullanılır :D
Geliş süresi ? Gazilerin ve benim finans olarak düşüncelerime bakılırsa,3 hafta minimum süre. Bu ipe spa gelmez updateleri gördükten sonra,2 ay içinde ise yeni update gelecek. Arkadaşlar Planetside 2 PC ve PS3 e çıkana kadar,ben bu oyunu bırakıyorum. Bu yukarıda yazdıklarım spekülasyon değil,oyunun anasını ağlatana kadar oynamış veya,daha farklı şekillerde,geliştirici şahsiyetlerin yorumlarını ıncık cıncık edenlerdir. Benden pas bu oyuna 41 saat oynama zamanında ve 2.41 adam öldürme/ölme kayıtlarımdan sonra "elveda" diyorum. Bunu ben yapıyorsam,en fazla oynayan olarak,yeni gelecekler umarım mesajı alır :D
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Kadıköyde sorduğum dükkanlar oyunun satılmadığından şikayetçi.Yaza doğru 40-50 liraya alabilirmiyim acaba oyunu?
oyunun satılmamasını tek nedeni saçma sapan incelemeler ve insanlarımızın ön yargılı oluşu. ülkemizde pek satılmasada yurt dışında çok satılan ve oynanan bir oyun 1,5 milyon üzerinde satışı var oyunun
ben severen oynuyorum ama istemiye istemiye bc2 ile takas yapıcam..
@onux53
bence fiyatlar çok iyi ikinci seçeneği alabilirsin bence
Ben bu oyunu yeni aldım. Alırken korkarak aldım çünkü bazı kötü yorumlar görmüştüm. Ancak bir haftalık oyun tecrübemden çok memnun kaldım. Oyun gerçekten kaliteli ve zevkli. Kalabalık haritalarda savaşmak değişik bir zevk. Vuruş hissi kötü denmiş ama ben memnun kaldım. Bu oyun kesinlikle şansı hakediyor. Zevk alarak oynuyorum.
Amaaaaaaaaa yine de eğlence yönünden bad company daha iyi diyebilirim.
oyunu aldim ve basladim oynamaya, beta sida hosuma gitmisti zaten, full u ayri bir güzel geldi... uArif benide ekleyin lütfen. klan kuruldumu kurulmadimi anlamadim yazilardan valla. bence daha oyun basindayken klanimizi kuralim, kim hangi silahlarla oynayacak edecek bir güzel oturtalim. yoksa türk milleti olarak en cok sniper kullaniriz...
bu arada konu disi ama ben forum sifremi degistiremiyorum
Başlık gerilere düşmüş,bi organize olup oynasak şunu aslında?
Sürekli takip ettiğim , değişik ama bi o kadar güzel bir hizmet sunan alışveriş sayfasında MAG oyununu 79 TL ye veriyolar almak isteyen kaçırmasın.
firsatciyiz.com
Koca forumda kimse oynamıyor herhalde MAG?
valla ben oynuyordum BC2 çıkınca ve fazla türk olmaması nedeniyle BC2 ile takasladım artık fiyatı düşünce tekrardan alıcam ama
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
valla ben oynuyordum BC2 çıkınca ve fazla türk olmaması nedeniyle BC2 ile takasladım artık fiyatı düşünce tekrardan alıcam ama
Ben FPS MAG ı bırakınca BC2 yi buldum ona başladım,komedi tarafı ise size, geberene kadar AVP nin yeni oyunda kelle toplamayı planlıyordum. Hale bak BC2 ye kaldım...
Bu da demek oluyor ki forumda kimse oynamıyor bu oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: pardahun8
Pardahun arkadaşım buraya yazmış olsamda kimse "bilinçli" olaran ne dediğime dair,10 snlik anlama sürecini değer görmedi. Bu oyun zipper Interactive e yada onun yazdığı grafik motoru ya da LAN library e dahildir. Bu oyunun adı MAG değildir. 1000 tane adamın istanbuldaki bir semtte kapışacağı kadar güçlü bir alt yapıya sahip olan Planetside a aittir,çok fazla disipline ve gücü sizden taleb eder. Emiri uygulmada bir çok şeyde,Sene sonunda MAG ın gerçekte ne olduğunu arayanj arkadaşlarıma Planetside 2 gelecektir,beni serum a bağlarsanız bu size vasiyetim niteliğinde :) . Ona geri döneceğim. Bizim Türklerin ve avrupanın birçoğunun MAGdan kopma sebebi,Bağlantı... ne komik değil mi ? Açın wikipedia yı Bir Planetside yazın,size bu oyunun kaderi ne olacak görün, ne kadar sağ kalıp yaşyacak diye. Ne kadar üzülerek söylüyorum,ne kadar insanlar umursuyor, Naapalım : karamizah anlayışımın var oluşu iyidir,sevgili pardahun,sana haber vermeke istemezdim ama,çok yalnız olacaksın,benim 2002 zamanlarım gibi...
Ben oynuyorum level 32 Sniper. :) BF geldi bugün artık dönüşümlü bir onu bir bunu oynarım. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Cyclog
quote:
Orijinalden alıntı: pardahun8
Pardahun arkadaşım buraya yazmış olsamda kimse "bilinçli" olaran ne dediğime dair,10 snlik anlama sürecini değer görmedi. Bu oyun zipper Interactive e yada onun yazdığı grafik motoru ya da LAN library e dahildir. Bu oyunun adı MAG değildir. 1000 tane adamın istanbuldaki bir semtte kapışacağı kadar güçlü bir alt yapıya sahip olan Planetside a aittir,çok fazla disipline ve gücü sizden taleb eder. Emiri uygulmada bir çok şeyde,Sene sonunda MAG ın gerçekte ne olduğunu arayanj arkadaşlarıma Planetside 2 gelecektir,beni serum a bağlarsanız bu size vasiyetim niteliğinde :) . Ona geri döneceğim. Bizim Türklerin ve avrupanın birçoğunun MAGdan kopma sebebi,Bağlantı... ne komik değil mi ? Açın wikipedia yı Bir Planetside yazın,size bu oyunun kaderi ne olacak görün, ne kadar sağ kalıp yaşyacak diye. Ne kadar üzülerek söylüyorum,ne kadar insanlar umursuyor, Naapalım : karamizah anlayışımın var oluşu iyidir,sevgili pardahun,sana haber vermeke istemezdim ama,çok yalnız olacaksın,benim 2002 zamanlarım gibi...
Öncelikle bu detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim fakat söyledikleriniz gerçekten üzdü beni.
Arkadaslar bende MAG oyniorm istiyen eklesin clanim da var psn:GfBrt
arkadaslar sizce mag mi yoksa uncharted2 mi bayadır ps3 le ılgılenmıyorum bırazdan takasa gitcem mag nasıl onlıne ı zevklimi gecen sene baya bi cod oynuordum bayada zevk alıyordum sizce online eglencesi nasıl bu oyunun
quote:
Orijinalden alıntı: dreamman115
arkadaslar sizce mag mi yoksa uncharted2 mi bayadır ps3 le ılgılenmıyorum bırazdan takasa gitcem mag nasıl onlıne ı zevklimi gecen sene baya bi cod oynuordum bayada zevk alıyordum sizce online eglencesi nasıl bu oyunun
Dreamman sana tavsiyem ve bunu üzülerek söylüyorum,çünkü bu oyuna bu forumdaki hatta ülkedeki her oyuncusundan ilk gördüğüm andan fazla umut bağlamış biri olarak, Uncharted 2 yi hiç oynamadım,BC2 yi oynuyorum ve samimi bir oyuncu kitlesi,teknik özelliklerin bir an önce düzeltimesi ile bir şekil alıp gerçekten BC2 ve bu oyun "bir tamamlanmış" halini alıyor. Bu sözlerimin altında yatan daha başka bilgileri ve eleştirenleri merak edenler varsa,talepleri üzerine BC2 forumuna yazarım.
Sana gelince ne istersen,ilk önce MP demosu varsa onu dene olmadı takas et sevgili dostum. Senin paran,ama senin harcadığında bizim zevkimize göre harcamanı istemiyorum. Senin isteğin olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Cyclog
quote:
Orijinalden alıntı: dreamman115
Dreamman sana tavsiyem ve bunu üzülerek söylüyorum,çünkü bu oyuna bu forumdaki hatta ülkedeki her oyuncusundan ilk gördüğüm andan fazla umut bağlamış biri olarak, Uncharted 2 yi hiç oynamadım,BC2 yi oynuyorum ve samimi bir oyuncu kitlesi,teknik özelliklerin bir an önce düzeltimesi ile bir şekil alıp gerçekten BC2 ve bu oyun "bir tamamlanmış" halini alıyor. Bu sözlerimin altında yatan daha başka bilgileri ve eleştirenleri merak edenler varsa,talepleri üzerine BC2 forumuna yazarım.
Sana gelince ne istersen,ilk önce MP demosu varsa onu dene olmadı takas et sevgili dostum. Senin paran,ama senin harcadığında bizim zevkimize göre harcamanı istemiyorum. Senin isteğin olmalı.
cevabın için teşekkürler uc2 yi aldım xbox olunca ps3 biraz ikinci evlat olarak kaldı hemde oyun alırken sadece exclusive leri aldıgımdan çok fazlada bir şeçenek olmuyordu açıkcası uc1 in demosunu oynamıstım ve baya begenmiştim şimdide uc2 yi aldım eminim çok daha güzeldir ki yorumlarda genelde öyle zaten bununda multiplayerı varmış en azından ps3 e aldıgım oyunların gow ve heavy rain dısında multisinin olmasını tercih ediyorum çünkü diger türlü bi kere oynayıp ölece yatıyor o yüzden biraz mag e kaçar gibi oldum şimdi unchartedı bi oynayım single bittikten sonra multisi pek sarmazsa eger o zaman tekrardan magi düşünebilirim yada başka bir exclusive çıkana kadar :D
ayrıca warhawk ve ninja gaiden ı verip heavenly sword(hep aklımdaydı bi türlü nasip olmamıstı) ve killzone 2 aldım 10 tl verdim toplam oynayacak oyun arttı ama oynayacak zaman pek yok artık napcaz bilemicem :D