Şimdi Ara

M.Electric MSZ-HJ - M.Heavy SRK hangisi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MH SRK 50ZS cihazım iç ünitesi su damlatıyor diye bugün servis geldi. İç ünite ile dış ünite arasındaki mesafe 8 m. Ara odadaki tesisat hafif aşağı doğru bel verdiği için bu sorunu yapmış. Gerekli düzeltmeyi yaptılar. Servis gerçekten çok ilgili ve samimi. Ayrıca vakum ve gaz kontrolünü tekrar yaptılar.

Klimanın çalışması ile ilgili diğer yorumlarıma gelince;

Yukarıdada yazdığım gibi cihaz başta bana biraz sesli gelmişti. Daha sonra farkettimki cihaz sürekli çalıştıktan sonra çok sessiz çalışıyor.
    Soğutma performansı mükemmel. Daha önce Airfell ve Arçelik çalışan ortamda bulunmuştum. Cihaz tekrar üflemeye geçtiğinde hissetmiyorsun bile.

Ben çok aşırı güneş alan bir odada (45m2) kullanıyorum. Diğer arka odalar pek hava almıyor ama buna rağmen performansı harika.

Tüketim olarak ilk 1 hafta aç kapa şeklinde ve diğer 3 hafta hiç kapamadan 24h oto modda (25c) toplam yaklaşık 45 liralık elektrik tüketti.

Bu klimayı almadan öncesinde ME klimada incelemiştim. ME giriş seviye cihaz ile bu cihaz aynı fiyattı, ben tercihimi bu markadan yana kullandım. ME kullanmadım yorum yapamam tabiki ancak.
    Mitsubishi Heavy cihazı tavsiye ederim, en azından ben pişman değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• realistic34 R kullanıcısına yanıt
    Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Bende klima alma asamasindayim bu konu ile ilgili sizinle gorusmek isterim. Ozelden wh numarami birakacagim vaktiniz varsa gorusup klimaniz ile ilgili fikir almak isterim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

Forumları bayağ inceledim ve kimisi M.E. İyi diyor Kimisi M.H ben anlamadım bu işten . Bu gidişle baymak taktırcam sanırım :) bide panasonicte çok öneriyorlar bilemedim

heavy daha diye kimse söylemiyordur, sadece me'ye o kadar para vermeye gerek yoktur diyorlardır, ben 2 senedir klima almak için araştırma yapan biriyim mitsubishi ismi dışında ikisinin birbiriyle alakası yok me paran varsa alınacak 2-3 markada biri, heavy zaten fazla iddiası olan bir firma değil, kağıt üzerinde mitsubishi elecectric klimaların giriş seviyeleriyle yarışıyor anca, ama burada çok şişiriyorlarsa bilemiyorum, kafandaki soruları bana sorabilirsin bu yazın sonunda klimayı almış olacağım seninlede paylaşımda bulunurum, tek söyleyebileceğim paran varsa heavyi kafandan çıkar daikin(sadece üst modeller),me,toshiba, panasonic modellerine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 21 Temmuz 2017; 16:36:20 >

• para okadar çok harcamak istemiyorum. Son durum ECA alacam gibi gözüküyor :) Siz Eca araştırmışmıydınız hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

para okadar çok harcamak istemiyorum. Son durum ECA alacam gibi gözüküyor :) Siz Eca araştırmışmıydınız hiç

Yerli firmaların hepsi fason ürettiriyor, araya aracı eklemekdense direk üreten firmalardan alabilirsin midealara bak mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 21 Temmuz 2017; 19:26:30 >
  • GreyParrot kullanıcısına yanıt
    Ben yaptığınız yoruma katılmıyorum.

Mitsubishi Heavy kesinlikle güzel bir cihaz. ME den aşağı kalır yanı yoktur. ME cihazı teşhir yerinde incelenmiştim.

Çok büyük m2 de kullanıyorum ben cihazımı, auto moda geçtiği süreler çok üst seviyede.

Elektrik sarfiyatıda güzel bu yüzden.

Ben bu konuyu danışma amacı ile açtım. Fakat çok bir yardım alamadım. Sessiz diye tercihimi yaptım. Ve de,

MH cihazı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Bendeki SRK Diamond serisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba,

Ben de bu klimayı araştırırken konunuza geldim, aldıktan sonra yorumlara devam etmeniz çok hoş olmuş. Geçen sürede klimadan hala memnun musunuz sormak istedim. Asıl olarak ısınma amaçlı arıyorum ancak mevsimler henüz yaz olunca geçen sene kış yorumlarında bu cihazla ilgili yeterli bilgi edinemedim.

Bir de son mesajınızda diamond serisi olduğunu yazmışsınız ancak sayfa başındaki mesajınızda srk50sz yazmışsınız yani premium seri olmuş oluyor, burada bir yanlışlık olabilir mi? Teşekkürler,
  • WB kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Genel olarak gayet memnunum.

Dış ünitem çok hava sirkülasyonu olan bir yerde olmadığı halde sıkıntı çıkarmadı.

Isıtma performansı konusunda bilgim yok ancak soğutma performansı iyi diyebilirim.

SRK 50 diye geçiyor bu cihaz. 2017 yazına özel üretilen Diamond serisi demişti bana servis.

Isitmasi da kanaatimce kotu olamaz iyi marka sonucta, tesekkurler bilgi icin

• WB kullanıcısına yanıt
    Kullanacağınız yer kaç m2?

• quote:

Orijinalden alıntı: realistic34

Kullanacağınız yer kaç m2?

25m2 civarı, ancak evin diğer kısımlarına da etki edebildiği kadar etmesini bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.