Şimdi Ara

M.PEKDEMEK İÇİN 4.5 MİLYON EURO İSTEDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Feel Me

2.5 M. € + Geçen sene verilenler teklif edilmiş diye biliyorum , bence 2.5 çok fazla.

aynen bende böle duydum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

4 milyon euro verilmez bence bu adama çok.. ben 3 milyon euro ya bi oyuncu göstereyim canavar gibi , ronaldinho nun kardeşi =>http://www.transfermarkt.de/de/jonathan-pitroipa/profil/spieler_19139.html

git 3 e bunu al şov yapsın

Bu adamı Samiyendeki Hamburg macından beri herkes biliyor zaten. 60 dakika takımı haşat etti 2-0 dan 3-2 maç verdik

• Ya cavcav her zaman yapıyor bunu daha öncede biz gelince iyi fiyat çekiyo daha ucuza bjk ya veyahut fenere gidiyor oyuncular bi Ümit karanı alabildik başka varmı bildiğiniz.
  • Şu tür genç oyuncuların önünü açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

Bir oyuncuyu isterken kaliteli Gs takimina yakisacagini ve faydali olucagini düsünüyorsan degerinide vereceksin.
    Demek istedigim bu adam 4 milyon euro eder etmez olayi degil bu yönetim Canaydindan beri Polat ilede ayni sekilde daha abartili olarak bedavacilik islerine girip bu hareketleri hep yapiyor.
    Ts ile Kayseri ile Bursa ve Manisa ile bunlarin aynilarini yaptilar yeter ama adam 4 ister sen 2 verirsin bir noktada anlasirsin ama bunlar Türkiye icerisinde hep cimri sekilde olmiyacak Gs klubunu kücük düsürecek yaklasim icindeler ayiptir yani.
    4 milyon euro abartili bile gelse Gs takimi icersinde bazi sözde yildizlar senelik o parayi zaten aldilar bu yönetim bunlara geldimi cömert ama ic piyasada ceplerinde akrep var.

örnek 1

Gs klubu Gökhan icin Ts ile anlasmak istiyor teklif Nonda ile takas Ts yöneticileri üste bir miktar para istiyor is yatiyor oyuncu sonunda Fbye gidiyor.
    Simdi Nondayi yollarken sözlesme sonuna kadar alacagi parayi cebine koydun, Nonda gitse bu parayi Ts ödiyecekti. ve Jo denilen alemciyi neticede bonservis icin bir bedel ödedin arti Jo icinde parasini verdin adam parayi alemlerde güzelcede yedi ve gitti
    Peki bu durumda Gs zarar ettimi etmedimi ?

örnek 2
    Sakat oyuncularin durumundan habersiz sekilde aslinda saglik raporu almalari gerekirdi Kayseriden Ali turani istiyoruz neticede Kayseride 2ci yari sonuna dek kontrati olan bir oyuncu icin para talep ediyorki gayet dogal
    yanilmiyorsam 1 milyon euro gibi bir rakama bu is olacakti yok olmaz haram olur demi Neili aliyorlar adam zaten Ali turanla ayni paraya oynamaz kafadan onada 2 ila 3 milyon euroyu basmislardir.
    Sonrasinda Ali turan 6 ay oyniyamadi Kayseri ile Azizizin yaptigi papazlik olayi olustu gene kime ne faydasi oldu.

Pektemek Gsda oyniyacak kapesitede bir oyuncu ise almak istediklerine görede bu sekilde düsünüyorlar parasini basip alicaklar Lincoln, Linderoth, Kewell, Keita, Elano gibi sözde yildizlara paralari basarken nasil bastilarsa Gs fayda edecegini düsündükleri adamlar icinde basicaklar

Neil 750 bin euroya alındı

Tskler bilgi icin arkadasim emin degildim ne kadar maliyeti olduguna neticede Kayseriye kiyalamiyan para Neil icin kiyilmis anlayislari cok iyi yöneticilerimizin.

Neill senelerce premier lig de oynamış bu sezon sözleşme imzalamış, yani sözleşmesi sürüyor. 750 bin euro
    Ali Turan 6 ay sonra sözleşmesi sona erecek, teklif edilen 500 bin euro ama kayseri başkanı 1,5 milyon euro istedi

Anadolu klüplerinden İstanbul a transfer olan onlarca yerli futbolcudan tutunamayanlar neredeyse bedavaya kluplerine geri dönüyor. o zaman iyi ama

Ya Allah aşkına zamanında Cassano Real Madrid e transfer 5 milyon euro ya transfer olunca şok oldum. Çünkü uyanık Kayseri başkanı Gökhan Ünal için 10 milyon euro istiyor.
    Ya Brezilya milli takımında oynamış premier lig tecrübeli Elano 7, Keita 7 , Baros 5 milyon euro
    tabata 8, mehmet topuz 9 bakın bu adamlar sıradan anadolu klübü başarısından başka bir şeyi yok

Bir de işin şu yanı var, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe avrupa ya futbolcu gönderirken para mı kazanıyor, adamlar sözleşmesi sona eren futbolcuyu alıyor hemen. Ama anadolu klüplerinden onca para verilip alınıyor onlar.
    Kayseri başkanı azcık sivrilen oyuncuyu uçuk fiyatlara satmak yerine, takımdaki başarıyı sürekli hale getirsin, tribünleri doldursun, forma satsın, sponsorlardan kazansın, biraz da aklı oraya çalıştırsın

• buyrun taze haber, bonservissiz transfer, bu olayı abartmamak lazım

Ve Chamakh resmen Arsenal'de
    Arsenal kulübü Faslı golcü Marouane Chamakh'ı resmen renklerine bağladı.
    http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2010/05/21/1936230/ve-chamakh-resmen-arsenalde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.