Şimdi Ara

M1 işlemcili MacBook Pro tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

son satılan i3 modeli aldım 6 gün sonra M1 çıktı. i3 'e iade açtım pazartesi gelip alıyorlar evden. M1 'in de siparişi verdim 27 kasım-4 aralık arası geliyor.

Bakalım dediğiniz gibi i3 modele göre mi sunulmuş rakamlar birebir test etme şansım olacak.

detayları yazarım.selamlar.

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    10 yıl önce iPad cıktığı hafta Amerika'dan satın aldım. 10 yıldır tablet çalışıyor. İlk günkü gibi.
    Yani dediğiniz şey geçersiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 late MacBook Pro forumlarında yazarlar. Birçok bilgisayarda hoparlör patladı. Klavye değişim programı hatayı kabul ediyorlar. Google a staingate yazınca ekran sorunları çıkar karşınıza. Bende 2 tane mbp var biri 2016 diğeri 2019
    İkisi arasında fiziksel farklar çok. Type C soketleri farklı. Birinde fiziksel esc butonu var ve klavyesi daha iyi.
    iPhone X deki bugların XS’de fixlenmesi var... örnek çok.
    Yani dediğim şey çok da geçersiz değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    Apple 2010'lardan itibaren Laptop yapmayı bıraktı. ÇöpBook yapmaya başladı. Benim maksimum MacBook late 2009 ve canafar gibi çalışıyor. Birkaç fix ve hack ile son sürüm macOS dahi çalıştırabiliyor. iPhone da çöp. ipad 1 'den sonrakiler de. 2010'dan sonra Apple olayı bitti. Bu önemli ayrıntıyı eklemeyi unuttum :) şimdi m1 ile PowerPC dönemi gibi olacaklarını sanıyorlar. Olmaz.

• M1 air de hava soğutma yok diyorlar ısınma veya termal trottling olmayacak mı cihazda. Duyuru yaptılar ama düzgün bir inceleme yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Isınma olacaktır tabi ki fakat Intel işlemciye göre daha az olacaktır (yanlış anlama olmasın: Intel işlemcilerin taraftarıyım) ve o ısınma da başta aluminyum gövde olmak üzere çiplerin etrafında ekstra metal plaka ile yayılacaktır. Apple aslında bu şekilde ısıl yayılmayı yıllar önceki PowerBook ve Mac mini 'lerde de kullandı bir tek onlar da fan da vardı, bunda fan olmayacak.

• Testler düşmeye başladı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 17 Kasım 2020; 15:31:17 >

• kesinlikle ama kesinlikle ısınma yok , makina bugün elime geçti ve intel işlemciler ne yazık ki bu performans farkı ve fansız dahi ne kadar zorlarsan zorla ısınmayan makina yanında artık çöp olarak kalacaklar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.