Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 M11 T PRO - SIFIR DEĞİŞİM KUTUSU GARANTİLİ 0 Satın Al 9 Ağustos 2023 12:37 1 1 M11 T PRO - SIFIR DEĞİŞİM KUTUSU GARANTİLİ 0 Cihazım, garantiden değişim gelecektir 0 kapalı kutu kadıköy genpa servisi bir önceki telefondaki arızayı gideremediği için yeni cihaz yolluyor.256 GB 8 GB RAM 22.06.2024 tarihine kadar garantilidir.Cihaz faturası vs vs hepsi benim adımadır.Kutuyu hiç açmadan satmayı düşünüyorum, piyasasını tam bilmiyorum altı üstü konuşulur.Daha yüksek model telefon alacağım içi satıyorum, 12 ve ya samsung s22 ultra tarzı bir şey bakıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 19000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 22 Haziran 2024 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Steam / CS go 29500 TL'lik bıçak 20000TL [SATILDI] M11 T PRO - SIFIR DEĞİŞİM KUTUSU GARANTİLİ 0 RX 570 Nitro+ OC / Tek düğme ile OverClock 4 GB Steam Hediye Referans link1idir.