Şimdi Ara

M2 ve M3 MacBook Air modellerine RAM sürprizi: Minimum RAM 16 GB oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kendisi yıllarca Android kullanmış daha sonra iPhone a geçiş yapmış benzer bir durum pc de de var ilk defa 2022 yılında çok pahalı çok fiyat farkı var diyerek sonunda 2200 $ a 2. el m1 pro almış, ama sorsan yıllardır Apple ürünleri kulllanıyor bide eleştirmek dalga geçmek için dandroid yazıyor ahaha

• Günlük işlerde ve hafif programlarda 8 GB ram yetiyordu fakat artık günümüz şartlarında 16 GB ram'in standart olması Apple'ın oldukça ertelediği bir durumdu. Dünya'nın hiçbir yerinde 8 GB ram'in TR bazında 8 Bin Lira, Amerika bazında da 200 Dolar etmez. Gelecek senelerde Apple'ın kendi ürünlerini sık sık güncelleyeceğini bence göreceğiz. İş sadece her sene işlemciyi güçlendirmekle bitmiyor çünkü.

• 13B parametreli 4bit quantize edilmiş modeller 7GB RAM kullanıyor, fıkra bu kadar.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Wafer ve bileşen fiyatları düşmüş, feragat edilen bir şey yok,

M2 ve M3 MacBook Air modellerine RAM sürprizi: Minimum RAM 16 GB oldu!
    M2 ve M3 MacBook Air modellerine RAM sürprizi: Minimum RAM 16 GB oldu!

• Daha yeni 8gb aldım allah kahretsin bu şansı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enginekici3455 E kullanıcısına yanıt
    Git linux kur bu kadar sinirliysen

• Allah razı olsun apple en iyisini düşünür bizim için lütfen pis ağzınızla kötü yorumlar yapmayın (!)

• Bana göre Apple'ın yaptığı vicdansızlık. 8GB RAM yeterdi yetmezdi tartışmasına girmeyeceğim.

Tamam M4'lü ürünler çıkartıyorsun ve bunun şerefine min. RAM da 16GB oldu. Fakat 8GB RAM ile M3'lü MBA alanın ya da "bu 8GB nasılsa yeterli olmayacak, battı balık yan gider ben fazladan para verip de 16GB olanını alayım.." diyenlerin ne günahı var? MBA'in M4'lüsü çıkınca onları da 16GB ile ver. Şimdi, M3'lü ve 16GB'lı MBA alana da yüksek fiyattan ürünü sat yanında ciddi bir hediye ver (ne bileyim, bir iPods falan gibi...). Kuyruğu, M4'lü MBA gelene kadar dik tutuver...M2 ve M3 MacBook Air modellerine RAM sürprizi: Minimum RAM 16 GB oldu! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 1 Kasım 2024; 9:47:39 >
  • Şimdi hedef en az 32 GB olması. M2 ve M3 MacBook Air modellerine RAM sürprizi: Minimum RAM 16 GB oldu! 

• ErTuFx kullanıcısına yanıt
    Hocam haykırdım bunda Fiat markasinin arabaya dış iç malzeme koyarkenki halinin espirisini bile yaptım sayenizde

• neye göre bu yorumu yapıyorsunda israftır diyorsun hocam ? herkesin ram ihtiyacı yaptığı işe göre değişir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.