Ben support'ta bu silahı kullanıyorum sürekli ama gördüğüm kadarıyla esl da bu silahı benden başka kimse kullanmıyor. Sizce nasıl bir silah.
Bu arada uzak mesafede susturucu takınca sekme problemi çok düştü. Zaten silah tavsiyelerinde. susuturucu diye belirtmişler iyi oldu böyle.
Sekme demeyelim de mermide daha erken aşağıya düşme oluyor susturucu takınca onu hesaplayıp hedefi vurmak gerek . Alışırsan sorun olmuyor.
bence support sınıfında iyi silahlardan birisi gerek hasar gerek hızlılık konusunda diğer silahlara göre daha dengeli
M249 ilk açılan silahlardan diye burun kıvırmayın. Ölüm makinasıdır kendileri. Eskiden mg36 neyse bu onun ikamesi. yeni hali pek iyi değil mg36 nın. ama m27 kullanana neden kullanıyorsun demem. dersem döverler. favorilerim tek atış piyade için kh2002.eskinin abakanı diyebiliriz.ama kullanan çok az var nedense. seri atış için m16a3 support için ise m249 pks-1 grip yada aynı kombinasyon ama mg36 sniper için ise l96 eski GOL m98b ise oyunun kralı enginer ise bu oyunda en sevmediğim sınıf. o yüzden hiç girmiyorum detayına. m1911+t.light