Şimdi Ara

M2TS(AVCHD) PC DE SORUNSUZ İZLEMEK İÇİN DEINTERLACE CODEC VE PLAYER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba Pure Codec En İyisi Yüklemeye Üşendiğim İçin Yüklemedim. % 100 Codec Ve Player Her Dosya Destekler En İyi Kalite Ve Performans Ekran Kart Ve İşlemcisine Güvenen Yüklesin. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 10 Ağustos 2013; 15:51:31 >
  • Merhaba Splash Pro HD Player (AVCHD) Yükledim. Akıcı Görüntü (motion 2) - (m2) İçin P4 Ve Üzeri İşlemci İstiyor. Bende P4 3.0 İşlemci Var Bana Sorarsanız Çıkış Fiyatını Düşündüğümüz Zaman Kaliteli İşlemci Ama Gel Gelelim Yine De 1080p de kasmaya baslıyor. 720p de sorun yok. En Az Çift Çekirdek İşlemci Sanırım Sorunsuz Film İzlemek İçin Yeterlidir. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 10 Ağustos 2013; 16:00:49 >
  • Merhaba Windows Media Player 9 Kullanıyorum P4 3.0 İşlemci On Board Ekran Kartı (64 MB) FULL HD (1080p) Fim İzlerken URL AÇ Yöntemiyle Bile Sorun Yok. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 10 Ağustos 2013; 16:04:16 >
  • elimde hansel gratel bluray cd var ve ben bunu oynatamıyorum neden arkadaşlar pcde km player ve mpc full k lite codecli prolar var hiç biri açmadı filmi luray oynatan varmı bu forumda bu pcde yada blu ray nasıl neyle açılır power dvd yi de kullandım gene açmadı m2ts formatında videolar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.