Şimdi Ara

M30s kutu açılmamış 25.04. 2020 faturalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gümüşhane İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu açıkça dolandırıcılıktır. Lamı cimi yok. Ulu orta adamı çarpmışsın. Satarken üstüne basa basa kapalı kutu ve jelatini açılmadı diyorsun. Onu alan adam sırf bunun için alacak. Kullanıldı açıldı desen 10 taliplinin 9 u vazgeçerdi. Böyle hırsızlara geçit vermeyin forumda barındırmayın. Açtığı açacağı her ilanı karalayın adamın gerçek yüzünü gösterin. Dolandırıcıya kalpazana forumda yer yok.
  • adamdaki yüzsüzlüğe bak. Öyle demedim böyle dedim.
  • Bu arkadaş bir de polismiş. 2 kat daha kötü bir olay.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazık. Gerçekten yazık.

• Adamı resmen dolandırmışsın daha ne laf ebeliyi yapıyorsun!
    Önce ptt açtı sonrada az biraz kullandım de yalan bari söyleme resmen kıvırmışsın
    Milletin işi güvü yok sizin gibilerlemi uğraşacak!
    Gönder iade alayım demek malının arkasında duruyor anlamına gelmez yaptığın sahtekarlığı hafifletmek için yazmışssın belli
    20 referansım var diye kasmışsın kendini ama boş beleş insansın belliki!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi dolandırıcıların forumda işi yok terket forumu.

İlanı okumaya başlar başlamaz anladım dolandırıcı olduğunu. "Bi Nedenden dolayı kullanmıcam" dediğin anda bir b.k olduğunu anlamıştım. 1694 e almışsın 1700'e satmışsın insafsızsın. o 6 lira ve dolandırdığın arkadaşın ahı senden çıkacak bunu asla unutma.

@İmamınFeysiniÇalanAteist neden olumsuz referans vermiyorsun ? sorunlu ps satmış, ikinci el telefonu 0 gibi satmış ama siz referans vermeyenler yüzünden hala 5 yıldız referans ile geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekodz -- 16 Mayıs 2020; 14:15:52 >
  • Satarken kutusu açılmamış diyip sattıktan sonra 2-3 saat kullanmışımdır demen ne kadar üçkağıtçı biri olduğunu açıklıyor. En azından ürünü satarken alıcıya kullandım demeliydin. Üstelik bunu yapan birinin polis olması.. Ayrıca ptt kutunun açılmasını falan istemiyor. İçinde ne olduğunu soruyor ve gönderim formuna işliyor. Başlığa biraz kullandım satıyorum deseydin talep görmeyeceğini biliyordun. O yüzden kullanmıyorum diyip yalan söyledin. Yaptığın resmen dolandırıcılık. Allah senin gibilerle karşılaştırmasın. Hele polis olman 2 kat daha kötü.

• thekodz kullanıcısına yanıt
    Referans atmadıki hocam. En başta istesem referansı daha uygun olacakmış

• Vay arkadaş polis bile değildir bence polisliğin adını kullanıyordur

• up atalım tüm forum görsün
  • konuyu anlattım ama biraz daha ayrıntılı anlatayım
    1-2 saat kullanıldığı için bu ikinci el oldu para istiyorum dedi, tamam dedim 100 TL yollayayım, arkadaş yok 200 istiyorum dedi sonra ne yani benden 1700e alıp ona 1800e mi satıcaktın dedim yoo dedi, o zaman ben de telefonu aldığı kişiye değil de kendisine kar peşinde olduğunu anlayınca arkadaşına anlat bu olayı tamam 100 TL vericem ona dedim, yok söyleyemem artık dedi ve 200 istedi haa öylemi o zaman cihazı yolla dedim... Yani hatalı olabilirim ama nice mağduriyet yanında konuyu tam anlamadan iftira atmayalım ve abartmayalım lütfen
    Benim başıma neler geldi konu açmadım ama yanlış yapmışım demek ki

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Telefon kapalı kutu denilmiş kapalı kutu olarak gönderilmemişse satıcı yaptığı kesinlikle doğru değil.. telefon neyse odur kapalı kutuysa kapalı açıksa açık. Ne gerek var bu tarz satış yapmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcmf1907

konuyu anlattım ama biraz daha ayrıntılı anlatayım
    1-2 saat kullanıldığı için bu ikinci el oldu para istiyorum dedi, tamam dedim 100 TL yollayayım, arkadaş yok 200 istiyorum dedi sonra ne yani benden 1700e alıp ona 1800e mi satıcaktın dedim yoo dedi, o zaman ben de telefonu aldığı kişiye değil de kendisine kar peşinde olduğunu anlayınca arkadaşına anlat bu olayı tamam 100 TL vericem ona dedim, yok söyleyemem artık dedi ve 200 istedi haa öylemi o zaman cihazı yolla dedim... Yani hatalı olabilirim ama nice mağduriyet yanında konuyu tam anlamadan iftira atmayalım ve abartmayalım lütfen
    Benim başıma neler geldi konu açmadım ama yanlış yapmışım demek ki
    2. El telefonu kapalı kutu diye sattıktan sonra bu anlattıklarınızın bir önemi yok? Sattığınız kişinin arkadaşıyla arasındaki konu sizi ilgilendirmez eğer siz telefpnu sıfır diye 2.el olarak sattıysanız iade almak mağduriyeti gidermez. Sonuçta aldıkyan sonra vergi zammı geldi ve sarın alan kişi sizden almak yerine başka yerden alabilirdi. Siz bu ilanı açtığınızda sıfırından sadece 50-100 tl civarı ucuzdu ben ilana bakmıştım. 2.el telefon sattıysanız farkını iade etmelisiniz ve referans isteği yollamalısınız!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.