Şimdi Ara

M4 Aqua Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M4 Aqua almayı düşünüyorum. Belli başlı sorunları neler? GM Discovery'den sonra işimi görür mü? Discovery de bana yetiyordu bu arada. Yorumları bekliyorum.

• m4 aqua nın c4 ile incelemesini gördüm
    gta oynuyor du inceleyen adam . Full ayara alınca aqua da oyun oynanmadi bile. c4 de akıyodu ama. telefonu tam arastirmadigimdan başka bi sorun bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8GB hafıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki C4?
  • M4aqua 720p ile hem bataryada hem gpu oyun kiciliginda zaten.iyi yek yoruma gore aldanmayin.youtubeda izleyin,elbet bir ferrari porsche degil m4 aqua,ama lada kullanip bana yetiyodu demis gibisiniz m4aquada en.azindan opel sayilir.

Tek.kusuru 8 gb hafiza oda kullanima gore kalkip en büyük ebatli baba oyunlardan bolca.oynamiorsaniz yeter,mp3 resim zaten.sd kartaatarsiniz.

C4e sahibim,10gundur memnunum bekledigim arastirdigim bildigim gibi cikti uzmedi,batarya haricinde m4aquaan hayliustun ama,kullaniminiz gore m4aquad hayli yetebilir

• Yanımda sürekli ipad taşıyan biriyim. Oyun oynayacağım zaman ipad den oynarım. Telefon ekranları zevk vermiyor. Telefona oyun yüklemiyorum. Benim için öncelik hafıza, kamera, ekran, parlaklık vs.
  • Hocam onun yerine xperia c4 daha mantıklı bir seçim olabilir
    C4 un m4 aqua ya göre artıları
    Daha iyi selfie çeker flaslidir
    16 gb oluşu m4 aqua 8 gb

Bence 100 tl daha fazla koyup xperia c4 almak daha iyi bir seçim olur m4 alan konusunda kötü
    Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

Hocam onun yerine xperia c4 daha mantıklı bir seçim olabilir
    C4 un m4 aqua ya göre artıları
    Daha iyi selfie çeker flaslidir
    16 gb oluşu m4 aqua 8 gb

Bence 100 tl daha fazla koyup xperia c4 almak daha iyi bir seçim olur m4 alan konusunda kötü
    Selamlar

Aqua'yı eledim. C4 ya da Desire Eye düşünüyorum. Desire 300 TL daha fazla. C4 daha cazip geliyor şuan.
  • Hocam C4 alın derim
    bir problemde her zaman destek çıkarım .Bence de çok mantıklı bir seçim yapmışsınız
    Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

M4aqua 720p ile hem bataryada hem gpu oyun kiciliginda zaten.iyi yek yoruma gore aldanmayin.youtubeda izleyin,elbet bir ferrari porsche degil m4 aqua,ama lada kullanip bana yetiyodu demis gibisiniz m4aquada en.azindan opel sayilir.

Tek.kusuru 8 gb hafiza oda kullanima gore kalkip en büyük ebatli baba oyunlardan bolca.oynamiorsaniz yeter,mp3 resim zaten.sd kartaatarsiniz.

C4e sahibim,10gundur memnunum bekledigim arastirdigim bildigim gibi cikti uzmedi,batarya haricinde m4aquaan hayliustun ama,kullaniminiz gore m4aquad hayli yetebilir

HTC Desire Eye hakkında ne söyleyebilirsiniz? C4'e tercih edilebilir bir telefon mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

Hocam C4 alın derim
    bir problemde her zaman destek çıkarım .Bence de çok mantıklı bir seçim yapmışsınız
    Selamlar

C4 düşünüyorum büyük ihtimalle alırım. Telefonda yaptıklarımı düşününce günü çıkarıp kamera, ekran performansı versin yeter bana. Oyunları vs. ipadden oynuyorum zaten. Telefonda pek oyun oynamam. Daha çok kamera ve pil önemli benim için.
  • Hocam problem olursa
    Mesaj atarsınız ve ya Konu acarsaniz ilgilenirler
    Selamlar

• Staff07 kullanıcısına yanıt
    Acikcasi ayni para bile olsalar yine gider C4 alirdim,kaldiki eye daha fazla para,ama c4 daha iyi kameralara sahip.

M8 kullanmis biri olarak htcnin ara modellerine asla para vermem,ara modelde sony her zaman birkac gomlek daha ustundur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.