bencede yapmaz o aadamı o kadar tanımıom ama cok büyük bi güven var ona karsı ve o resimin sana ait oldugunu pek sanmıom bence o 30 lvl ata binen sensin ve o fotoyu cekmişin o char benim dion tabi bende yanılıyor olabilirim
ama gercetken seninse gecmiş olsun
Allah Allah Ya Charı Aldım İmzamdanda Belli Olmuyor Mu Ne 30 Lv Atı Ne Saçmalıyorsun Yav ShupaR Yani Hasan Charını Çoktan Sattı !! Charı Alan Kişide ShupaR ı Kaptırmış ! Anlayacağın ShupaR ı Şuan Oynayan Kişi ShupaR ı Hackleyen Kişi Adıda Gencay !
kusrua bakma hasan abi sandım ama degilmiş o zman büyük gecmiş olsun 80 lvl kolay degil
gecmiş olsun...zaten geçenlerde bir konu açmıştın bu charı tanıtan yemediğin laf kalmadıydı...düşmanların varmış ama takas etmekle (özellikle msn üzerdinden) büyük hata etmişsin...geçmiş olsun..
Ama Charı Alacam Geri Yemin Ettim Göreceksiniz ! Akıl Varsa Herşeyi Yapabilirsiniz Değil Mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: JeFFeRi
Ama Charı Alacam Geri Yemin Ettim Göreceksiniz ! Akıl Varsa Herşeyi Yapabilirsiniz Değil Mi ?
eet benim aklıma bi kac taktik geliyor mesela
quote:
Orjinalden alıntı: JeFFeRi
İnşallah.
geçmiş olsun kanka
quote:
Orjinalden alıntı: xXSquaLLXx
geçmiş olsun kanka
Eywallah Yavuz.
beyler bnmde charım hacklendı 56 lvl geri alam yontemını bılen bırısı varsa bana pm atabilirmi
yazık lmus farmın bitmiş 1 kere deniyem dedin tabi oda hata bastan dikkatlı ol madem bilion hacklendı bide adam hacker nasıl inandın acep
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
yazık lmus farmın bitmiş 1 kere deniyem dedin tabi oda hata bastan dikkatlı ol madem bilion hacklendı bide adam hacker nasıl inandın acep
Piton Benim Açtığım Konulara Girme Lütfen.
burada herkese söylüyoruz.insanlar yazıyorlar msn yoluya vs. charınızı takas etmeyin.ayrıca bu yolla takas een bir çok kişi de charlarının çalındığını buraya yazıyor ve diğerlerini uyarıyor.hala bu msn yoluyla takas yapıyorsanız,ne diyebilirim ki...
ndn girmek yasakmı sorunun varsa soyle cozeriz bunu bil boyle sozleri sewmem
quote:
Orjinalden alıntı: Melrin
sende ver bende senin charına bakıyım demedin mi? suc sende millet avaz avaz bağırıyor kimseye vermeyin id pw diyo
gmler günde 10 kere yazıyodu bi aralar serverlere o yazıyı :D akılsız başın cezasını senin çar çekti
quote:
ndn girmek yasakmı sorunun varsa soyle cozeriz bunu bil boyle sozleri sewmem
Olay Yaşandı Bitti Artık Birşey Yapamazsın Girme Bilader O Kadar.
istedigim kadar girerim engel tanımam bu hakaretin için iyi olmus ohh hak etmiisn sana iyilik yapalım dedik ...
Personal İnfo da 5 dakkadan fazla kalınamio die biliodum oyle deil ise cok kotu
quote:
istedigim kadar girerim engel tanımam bu hakaretin için iyi olmus ohh hak etmiisn sana iyilik yapalım dedik ...
İyilik Mi Afedersin Ama Senin Yaptığını Hiç Bir İnsan Yapmaz !! Unuturmuyum O Günleri !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme