Şimdi Ara

M5 görünümlü 5 serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

yolda milletle dalga gecmek icin yapmis olabilir

bence de dedigin gibi olabilir

Bencede kesin kafa bulmak için yapıştırmıştır onu
  • Ya arkadaki yazi opsiyonel bildigim kadari ile.

o yuzden giciklik olsun diye 5.20 yazdirmis olabilir
  • 520 ye yolda kafa tutan çok ama M5 görünce kaçarlar o yüzden. adam demek kapışmak istemiş
  • yav o değilde bu araba akıllara zarar beee
    bizim arkadaş havaşda görmüşdü herif 30 dakka konuşmadı benle
  • m5 veya değil bilmem ama jantlar hoşuma gitti bmw 11.6i ye gidermi bu jantlar ..16 lastik var..bir daha bir daha lastik almadan .. bu jant görünümlü 16 jant nasıl olur ? varmıdır acaba

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1002&b=3180964

120 bin avro .. 10 tane araba parası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 18 Nisan 2007; 13:15:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

m5 veya değil bilmem ama jantlar hoşuma gitti bmw 11.6i ye gidermi bu jantlar ..16 lastik var..bir daha bir daha lastik almadan .. bu jant görünümlü 16 jant nasıl olur ? varmıdır acaba

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1002&b=3180964

120 bin avro .. 10 tane araba parası

altin orfoz dostum bahsettiğimiz araç M5 .. 1 serisi değilki .. 0KM Borusan satışı 332.ooo YTL olan bir araç bu.
    (Tabi yurtdışı fiyatı 85.ooo$ ama çaktırma) 1 Serisine M5 jantı hayatta gitmez. Biz 530 a takalım dedik komik durdu tavsiye etmiyorum .

• Ya M5'ler ikinci elde çok değer kaybediyor, 180 bin euroluk arabalar 2-3 bin km de 120-130 bin'e gidiyor.
  • m5 degıl bu arac.cok kolay olarak anlasılan 520i serisi gorundugu gıbı.unutmayın 330km kadran sonradan da takılır.sanayıcı adam bılır bunu.ama o yapılmamıs 520i.full+full olans erı ıyıce arastırınd erım ben.yenı 520lerzaten super araclar
  • jantları güzel güzel ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 18 Nisan 2007; 16:29:48 >
  • 2006 model m5 ler 130-140 bin euro dediğin gibi 40-30 bin euro büyük bir değer kaybediyor
    quote:

Orjinalden alıntı: allforone

Ya M5'ler ikinci elde çok değer kaybediyor, 180 bin euroluk arabalar 2-3 bin km de 120-130 bin'e gidiyor.
  • bu araç kesinlikle M5 arabalarla oynamak için öyle yazmış mesela 5.30i la falan kapışmak için
  • arkada 5.20 yazıo
  • 300-400 milyar araç alan bir kişinin böle bir sey yapmaz diye düşünüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Bescherelle

bu araç kesinlikle M5 arabalarla oynamak için öyle yazmış mesela 5.30i la falan kapışmak için
  • Konuya dun aksam aciklayici uzunca bir cevap yazmistim fakat baglantimda ki sorun yuzunden gonderemedim bir turlu.

Bmw nin yedek parca programindan (ETK) bmw donanimlarina baktim, oncelikle sunu belirtmek isterim 5.20 de SMG sanziman secenegi sunulmamis. Onun haricinde

Standart bir E60 kasa ya M Teknik yapilmak istendigi takdirde M5 in on ve arka tamponlari E39 larda ki gibi diger modellere uymuyor ne yazik ki. E60 M5
    in Tamponlari baglanti noktalari bakalitleri Standart E60 lardan tamamen farkli her nekadar goruntu ayni olsada. Kaldi ki E60 M5 lerin on tamponlarinda Sis fari yoktur. Fakat E60 M pakette sis fari mevcuttur. Kisacasi bu resimdeki arac bir M5 tir Ancak Neden 5.20 yazilmis o da ayri bir tartisma konusudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Konuya dun aksam aciklayici uzunca bir cevap yazmistim fakat baglantimda ki sorun yuzunden gonderemedim bir turlu.

Bmw nin yedek parca programindan (ETK) bmw donanimlarina baktim, oncelikle sunu belirtmek isterim 5.20 de SMG sanziman secenegi sunulmamis. Onun haricinde

Standart bir E60 kasa ya M Teknik yapilmak istendigi takdirde M5 in on ve arka tamponlari E39 larda ki gibi diger modellere uymuyor ne yazik ki. E60 M5
    in Tamponlari baglanti noktalari bakalitleri Standart E60 lardan tamamen farkli her nekadar goruntu ayni olsada. Kaldi ki E60 M5 lerin on tamponlarinda Sis fari yoktur. Fakat E60 M pakette sis fari mevcuttur. Kisacasi bu resimdeki arac bir M5 tir Ancak Neden 5.20 yazilmis o da ayri bir tartisma konusudur.

Nasılki 316 alanlar 330 yazar , 330 alanlar söktürtür. Buda alternatif olsun diye yüksek motora ufak süsü vermiş. Tamami ile eğlence ve Mizah amaçlı yapıldığına inanıyorum.

En sonunda kafam atacak arayıp soracam satana

• zaten arabanın üstünde 5.20 yandaki motor hacmi yazan yerde 4001 yazıyor burdan anlaşılıyor adamın amacı
  • Araba bariz şekilde M5 sahibi millet 520i zannedip tampona yapışsın diye 520i yazdırmış

520i nin arkasına M5 yazdırmaktan iyidir
  • Adamın da işi gücü yok boş boş işlerle ugrasıyor , bu arada arac M5.
  • Ne kadar eğlence olsun diye yapsada M5 e yakışmamış
    quote:

Orjinalden alıntı: sec

Adamın da işi gücü yok boş boş işlerle ugrasıyor , bu arada arac M5.
  • bas baya m5 bu makina ya.5.20 ne alaka
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.