Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 M5A97 R2 / FX6100 / 16 Gb 1866 Mhz Ram / Big Typhoon Soğutucu Satın Al 22 Haziran 2021 20:14 1 1 M5A97 R2 / FX6100 / 16 Gb 1866 Mhz Ram / Big Typhoon Soğutucu TOPLU SATILIK... TEK SATIŞ YOK...Tek tek satış yaparak uğraşmak istemiyorum. Görsellerde prime95 testinde ne kadar stabil bir donanım olduğunu görebilirsiniz. 4.3 Ghz de 2 saat boyunca max. 49 C sıcaklıkta çalışmış bir sistem. Prime 95 testinin ne olduğunu bilmeyen, anlamayan arkadaşlar kısa bir ön çalışma yaparlarsa uygun olur. Ön yargılı olmamak için. Bu testi tamamlamışsa ne kadar istikrarlı, stabil ve uyumlu bileşenler olduğunu görürsünüz, bilmeyenler için bu sözüm.Ürünü uzun zamandır kullanıyorum. Sorunsuz stabil harika bir Ddr3 sistem. 4,3 Ghz de istediğiniz kadar kasın bana mısın demiyor. Ayrıca bir o kadar da serin. Değerleri aşağıda görsel olarak paylaşıyorum. Anlayan arkadaşlar yorum da yaparsa alıcı olan kişiler için de referans olur. Sadece bir tane Ssd ekleyeceksiniz arkanıza bakmayacaksınız. Rx590 ile kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Sormak istediklerinizi ama özel den ama konu başlığı altından sorabilirsiniz. Teslimat istanbul içi elden ilk tercihimdir. İl dışından almayı düşünen arkadaşlar için EFT akabinde aynı gün içerisinde kargoya çıkartırım. Anakartın Arka plaka saçıda mevcut. 4 parça için....Fiyat : 1500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Takaslık / Satılık SilverStone 1200w Psu M5A97 R2 / FX6100 / 16 Gb 1866 Mhz Ram / Big Typhoon Soğutucu High Power HP-700-G14C Lazım Satılmıştır Silinebilir