Şimdi Ara

M8 Amlogic S802 Quad Core XBMC 4K HD Media Player (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
11.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dandik lcd tvye alsam dokunmatik mi olacak tv ?? bilgisayar sistemi kurmak yerine neden bu cihaza para verilir ??
    kablosuz tvye görüntü aktrıyor mu ?? telefondan görüntü aktaran cihazlar varya onlar gibi bişeymidir??
    blutooth klavye bağlanıyor mu ??
    tvye android gelse ne işe yarar? tvde androidi ne yapıcaz ?? konsol joystiğini bağlayıp free oyunmu oynayacağız konsol varken ??
    son sorum : bu cihazdan daha üst olan bir cihaz var mı ??

konuyu okudum ama cahilim hiç bişey anlamadım:((

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 6 Temmuz 2014; 6:08:31 >
  • Bu cihazlarla LCD TV'de çalışan android bilgisayarınız oluyor. Ben bunu öncelikle medya oynatıcı olarak kullanıyorum ve de TV'de internete giriyorum. Bluetooth bağlantısı bazılarında vardır bazılarında yoktur. Ben kablosuz klavye + fare setiyle birlite bilgisayar gibi kullanıyorum.

Arkadaş yukarıda bazı linkler vermiş ama bir kere bu cihazlar Türkiye ditribütörü yoksa Türkiye'den alınmaz, Çin'den getirtilir. Yoksa Minix Neo X8 örneğindeki gibi 149 $'lık cihaza 599 TL ödersiniz ve serbest piyasanın nimetlerinden yararlanan, etik değerlerden yoksun klasik Türk esnafının kazığını yersiniz. Özetle o fiyatların yarısına Çin'den kendiniz kargo bedava olarak sipariş verebilirsiniz ve bilgisayar sisteminin 4'te biri paraya gelir.

Linki de burada :

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html

• Seko92 S kullanıcısına yanıt
    tvde androidin mantığı nedir ? yani ne avantajı var? ne yapılır androidli tvde ??? cahilim bilmiyorum açıklarsanız bu soruyu sevinirim
    2- iyi kötü phillips hmp 3000 model medyaplayerim var.çok memnunum.
    şu durumda ; bu cihaz ya da neo8 alınır mı ? almak için sebepler nelerdir?

son söz pc almak ya da toplamak yerine böyle bir kutu almak istiyorum
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bu cihazlarla LCD TV'de çalışan android bilgisayarınız oluyor. Ben bunu öncelikle medya oynatıcı olarak kullanıyorum ve de TV'de internete giriyorum. Bluetooth bağlantısı bazılarında vardır bazılarında yoktur. Ben kablosuz klavye + fare setiyle birlite bilgisayar gibi kullanıyorum.

Arkadaş yukarıda bazı linkler vermiş ama bir kere bu cihazlar Türkiye ditribütörü yoksa Türkiye'den alınmaz, Çin'den getirtilir. Yoksa Minix Neo X8 örneğindeki gibi 149 $'lık cihaza 599 TL ödersiniz ve serbest piyasanın nimetlerinden yararlanan, etik değerlerden yoksun klasik Türk esnafının kazığını yersiniz. Özetle o fiyatların yarısına Çin'den kendiniz kargo bedava olarak sipariş verebilirsiniz ve bilgisayar sisteminin 4'te biri paraya gelir.

Linki de burada :

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html

Üstad acaba bu ürünü bir iki duvar öteden yatak odasından kontrol edebilir miyim?

• HMP 3000'e göre avantajları daha iyi görüntü kalitesi ve de internete rahatça girebilmek olacaktır. Büyük ekran karşısında ayaklarını uzatıp internete girmek gayet güzel oluyor. Neo X8-H alınabilir ama şu anda cihaz nasıldır kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verebilirler. Bunlar ilk çıktıklarında bazı aksayan yerleri oluyor, sonradan yazılım güncellemeleri ile düzeltiyorlar. Bu cihazları seçerken iyi ve güncellemeleri düzenli çıkan bir modeli almazsanız başınız çok ağrır. Onu da baştan söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bu cihazlarla LCD TV'de çalışan android bilgisayarınız oluyor. Ben bunu öncelikle medya oynatıcı olarak kullanıyorum ve de TV'de internete giriyorum. Bluetooth bağlantısı bazılarında vardır bazılarında yoktur. Ben kablosuz klavye + fare setiyle birlite bilgisayar gibi kullanıyorum.

Linki de burada :

Üstad acaba bu ürünü bir iki duvar öteden yatak odasından kontrol edebilir miyim?

Kumandayla olmaz, alıcının çektiği mesafede fare ile olur ama ekranı görmeden nasıl olacak anlamadım ?

Dostum şimdi receiverın zone 2 çıkışından yatakodasına hdmi çektim. Oradaki tvden de cihazı sağa sola taşımadan görüntü alacağım; ama kontrol sıkıntı. Akıllı telefondan felan ağdan kontrol edemez miyiz(örneğin recieverın iphone, android uygulaması var.) ya da airmouse denen şey nasıl bir olay acaba. İşimi görmez mi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağ üzeriden olabilir ama nasıl yapılır bilmiyorum ? Eski Dune marka cihazımı Iphone ile kontrol edebiliyordum.
  • Aynen öyle bir şeye ihtiyacım var:))
  • cihazları çinden kendiniz alın sakın türkiyeden üstüne kar koyup satanlardan almayın yeterki çinden alacağınız satıcının yıldızı bol olsun 20günde cihaz elinize geçer.200liralık cihazlara 500tl isteyenler var.
    philips hmp 3000 , değiştirmenin zamanım gelmişşş
    bu rahatlığa bir an önce geçmem lazım
    paylaşım için tşkr
  • Arkadaşlar aranızda cihaza sahip olup en güncel yazılım ve XBMC ile sorun yaşayan var mı? Bir adet bende almak istiyorum. Bu konuda beni güncel bilgi ile aydınlatabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Ürün elime ulaştı sorunsuz çalışıyor sorularım var cihazı nasıl root edecez tabletteki ok menusu yok uygulamalar arasında gezemiyorum.( akşam bu sorunu hallettim.)
     M8 Amlogic S802 Quad Core XBMC 4K HD Media Player

Ürün inlecemesi yapma şansın var mı?

• şuanda ev taşıdığım için inceleme yapma şansım yok.
  • KULLANAN ARKADAŞLAR BİR İNCELEME YAPARMISINIZ. MİNİX NEO X8 İLE BİR KIYASLAMA YAPABİLECEK BİRİ VARMI. BENİM İÇİN 2-3 ÖNEMLİ NOKTA VAR. YENİ BİR AVR SİSTEMLİ SES SİSTEMİ ALDIM. BU CİHAZ DOLBY DİGİTAL HD TRU FALAN SESLERİ OYNATABİLİYORMUŞ. O ÖNEMLİ 2. Sİ İNTERNET HIZI NASIL PİŞMAN EDERMİ. ÖZELLİK OLARAK MİNİX NEO 8 DEN ÜSTÜN GÖRÜÜNÜYOR FİYATTA UYGUN. PİŞMAN OLAN VARMI TEŞEKKÜR EDERİM.
  • s 802 cihiplerde dts çözücü yok arkadaşlar..
    S 802-H lerde mevcut..

merak ettiğim sey, s802 alıp dtsyi ses sistemine çözdürebilirmiyim..
    direk gönderebiliyormu anfiye..

ayrıca otgde yok..
    yazılım yüklemeyi sevenleri bunaltır bu ürün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 26 Eylül 2014; 13:58:08 >

• GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    S802 de hardware olarak yok fakat xbmc software olarak çözüyor.

zaten sesi benim amfim çözüyor cihaz hdmi yolu ile amfiye sesi çözmeden gönderiyor. Eğer DD ve DTS çözen cihazınız varsa sorunsuz olarak sesleri duyabilirsiniz.
  • beni cihaz çöktü tg olmayınca bu cihazı nasıl tekrar yaılım yükleyecez cihazın önündeki mavi ışık yanıyor ama cihaz açılmıyor çözümü bilen var mı
  • av tuşu içerisinde bir tuş var kürdanla oraya basılı tutarken cihazı fişe tak..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.