Şimdi Ara

M8 Dokunarak ekran kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilindiği üzere, telefonun ekranı kapıyken çift tıklanarak açılabiliyor, fakat kapatmak için power tuşunu kullanmamız gerekiyor. Netten bulduğum bir apk dosyası ile artık telefonun ekranı açıkken üç parmakla ekrana tıkladığımızda ekranı kapatabiliyoruz. Kurup denedim, sorunsuz çalışıyor, Root gerektirmiyor. Kurulum için tek yapılması gereken, yönetici izni vermek, o kadar , normal apk kurar gibi kuruyoruz.

XDA'dan bir eleman hazırlamış apk'yı. Başka bir siteye Link vermek yasakmı bilmediğimden link vermedim , ama xda'da apknın adını aratırsanız muhtemelen bulursunuz.
    Apk adı; HTCGestureListener

işleyiş videosu

HTCGestureListener

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 30 Eylül 2014; 22:27:29 >

• 3 parmağa ne gerek var. ekran kilidi kapa app da var. ekranın biyerine koyuyorsun. kapatacağın zaman bi kere basıp ekranı kapatıyorsun
  • Ekranı kapat app'a ne gerek var? power tuşuna bir kere basıyosun, ekran kapanıyor
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Amaç zaten power kullanmamak kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şazenuş kullanıcısına yanıt
    Üç parmakla ekran kapatmayı paylaşan zaten benim, amacında farkındayım. sadece yukarıdaki arkadaşın yorumunun gereksizliğini anlaması için yazdım o postu.
  • güzel paylaşım çok pratik ama dot view kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.