Şimdi Ara

M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
3
Favori
10.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    turkcell sorun yok yola devam...
    herhangi bir sorun sknti yasayan var mi?
     M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadslar benim icin onemli birsey sorucam m8 imi sirf turkcell internet sorunu yuzunden satip g3 almistim uskudarda yasiyorum m9 bekliyordum fakat beklentilerimin coknaltinda ve pahali cikti tekrar m8 aliim diyorum m9 romlari cikmis onlardan birini atar keyfime bakarim hemde fiyat farki vermeden simdi bu internet sorunu bitti deilmi zun lafin kisasi
  • arkadaşlar iki gün önce sim kartı yeniledim ve iki günlük kullanım sonucu gözlemlerime dayanarak sorunun kalmadığını belirtmek istiyorum. Kartı alırken işlemi yapan kişi 15 dk beklmememi söyledi, sebep olarak ise bu sorunların çıkmasını, hemen kartı çıkarır çıkarmaz ayrılmalarına bağladı ve ek olarak rehberden bazen belli bir kişiyi arayamamanın sebebi de budur dedi. Mantıklı geldi ama ne alaka demekten alıkoyamıyorum kendimi hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

arkadslar benim icin onemli birsey sorucam m8 imi sirf turkcell internet sorunu yuzunden satip g3 almistim uskudarda yasiyorum m9 bekliyordum fakat beklentilerimin coknaltinda ve pahali cikti tekrar m8 aliim diyorum m9 romlari cikmis onlardan birini atar keyfime bakarim hemde fiyat farki vermeden simdi bu internet sorunu bitti deilmi zun lafin kisasi

sknti yok:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kediterbiyecisi

arkadaşlar iki gün önce sim kartı yeniledim ve iki günlük kullanım sonucu gözlemlerime dayanarak sorunun kalmadığını belirtmek istiyorum. Kartı alırken işlemi yapan kişi 15 dk beklmememi söyledi, sebep olarak ise bu sorunların çıkmasını, hemen kartı çıkarır çıkarmaz ayrılmalarına bağladı ve ek olarak rehberden bazen belli bir kişiyi arayamamanın sebebi de budur dedi. Mantıklı geldi ama ne alaka demekten alıkoyamıyorum kendimi hadi hayırlısı

Hahaha ne alaka fena sallamis hocam o her kimse

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

arkadaşlar iki gün önce sim kartı yeniledim ve iki günlük kullanım sonucu gözlemlerime dayanarak sorunun kalmadığını belirtmek istiyorum. Kartı alırken işlemi yapan kişi 15 dk beklmememi söyledi, sebep olarak ise bu sorunların çıkmasını, hemen kartı çıkarır çıkarmaz ayrılmalarına bağladı ve ek olarak rehberden bazen belli bir kişiyi arayamamanın sebebi de budur dedi. Mantıklı geldi ama ne alaka demekten alıkoyamıyorum kendimi hadi hayırlısı

Hahaha ne alaka fena sallamis hocam o her kimse

aynen:) fena sallamis..

• bende aynı sizin gibi dedim adama yani
    gerçek olan bişey daha var sorun tamamen kalmış durumda şu an bende
  • quote:

bende aynı sizin gibi dedim adama yani
    gerçek olan bişey daha var sorun tamamen kalmış durumda şu an bende

aynen ben de dedigim gunden beri sorun sknti yok;)

• bu sorun yuzunden m8 imi stıp g3 almıstım m9 beklentilerimn altında olunca o kadar paraya degmez diyip sizlerinde artık sorun kalmadı yorumlarınız sayesinde tekrar m8 aldım ve sorun gercektende bitmiş
  • Turkcell'in çekim gücü :))
     M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM)
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

bu sorun yuzunden m8 imi stıp g3 almıstım m9 beklentilerimn altında olunca o kadar paraya degmez diyip sizlerinde artık sorun kalmadı yorumlarınız sayesinde tekrar m8 aldım ve sorun gercektende bitmiş

Hayirli olsun:)

• çay tabağı kullanıcısına yanıt
    Hocam bende m8 turkcell kullaniyorum
    Kopmuyor ama bazen deli ediyor
    Soyle soyliym
    Yeditepe uni kampus.disinda okul duvarinin dibinde int e girmiyo
    Hic bi sekilde yaani
    3g acik full sinyal cekiyor ancak 10-15kb/sn i gecmiyor biryere girene kadar edge gibi bekliyosun
    Ikinci mevzuu sundugu 20-30mbps hizlar speed testte cikiyor dogru
    Download ederken de biseyi ondada saniyede 2-3,5 mb arasi indiriyo dogru
    Ama.bi site acsrken 30mbps den eser yok
    Phonearena yazitosun 10 saniyede zor toparliyor masaustu sayfasini bi baska mevzuuda lag olmasi
    Actim browseri arat diyosun 1 saniye de ariyo
    Sonuca tikliyorum
    Sayfa beyazlasiyor gecis donemi yani actigim seye
    Ilk 20-30kb lerde seyrediyo sonra 300-700 lere cikiyo sonra kb kb sayfayi tamamliyo
    Nerde 30mb hiz testi
    Ayni yerden bahsediyorum yani
    Lag mevzuu olmasa ayri guzel olucak

• hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman
  • Beyler şimdi sorun turkcellden mi telefondan mı son durum nedir ? niye böyle olmuş ?

ankaradayım turkcell e geçeceğim lg cihaz kullanıyorum benim açımdan bir problem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Beyler şimdi sorun turkcellden mi telefondan mı son durum nedir ? niye böyle olmuş ?

ankaradayım turkcell e geçeceğim lg cihaz kullanıyorum benim açımdan bir problem var mı?

Geç :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

quote:

Beyler şimdi sorun turkcellden mi telefondan mı son durum nedir ? niye böyle olmuş ?

sorun sadece istanbulda mıydı peki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

quote:

sorun sadece istanbulda mıydı peki ?

Snrm
    Suan sorun yok tabi
    Nerdeyse 1 ay olucak
    Hic kopmadi
    Nadir ve konuma.bagli yavaslamalar oluyo o kadar

• Bu ay cok farkli gecti:)

• Hafta sonu yaptığım açık hava testlerine dayanarak bağlantı donması sorununun tamamen ortadan kalktığını güvenle söyleyebilirim.

Doğu: Gebze.
    Kuzey: Şile
    Avrupa yakası: Mecidiyeköy, Beşiktaş, Taksim, Levent, İstinye, Güneşli, Atatürk Havalimanı civarı, Boğaz hattı (Eyüp, Sütlüce, Kasımpaşa, .., Karaköy'e kadar)
    Anadolu yakası: Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Sancaktepe.

2 gün boyunca her durakta 10 dakikayı aşan sürelerle HSPA+ bağlantısını test ettim. Hiçbir yerde ne donma ne de kopma oldu.

Olay benim gözümde bitmiştir.

[HTC M8 stock rom Android 5.0.1]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falcon Punch

Hafta sonu yaptığım açık hava testlerine dayanarak bağlantı donması sorununun tamamen ortadan kalktığını güvenle söyleyebilirim.

Doğu: Gebze.
    Kuzey: Şile
    Avrupa yakası: Mecidiyeköy, Beşiktaş, Taksim, Levent, İstinye, Güneşli, Atatürk Havalimanı civarı, Boğaz hattı (Eyüp, Sütlüce, Kasımpaşa, .., Karaköy'e kadar)
    Anadolu yakası: Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Sancaktepe.

2 gün boyunca her durakta 10 dakikayı aşan sürelerle HSPA+ bağlantısını test ettim. Hiçbir yerde ne donma ne de kopma oldu.

Olay benim gözümde bitmiştir.

[HTC M8 stock rom Android 5.0.1]

bravo
    hocam stock 5.0.1 rom derken
    gpe gibi olan dimi stock olan?
    saf android..?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.