Şimdi Ara

M8S Plus Android Media Player incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

ilave olarak, siz cevabı yazıp gönderseniz bile bazen ayrıca taslak olarak kaydediliyor.
    quote:

Orijinalden alynty: rambo34_orijinali

ilave olarak, siz cevaby yazyp gönderseniz bile bazen ayryca taslak olarak kaydediliyor.

?imdi de koydu?um klavye resmini çift göstermeye ba?lady.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Klavye konusun da bir alternatif daha;

http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_178154.html

Bu klavyenin üzerinde Touch pad i var.
    Bu mesaja eklenen görseller:

M8S Plus Android Media Player incelemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

harika inceleme teşekkürler

Teşekkür ederim,

Çok uzun zamandır oturma odama, salonuma yakışacak, bilgisayarlar gibi hantal olmayan, küçük, sessiz, güçlü, ses ve görüntü formatı sorunu olmayan, en önemlisi KODI gibi mükemmel bir oynatıcı programı bünyesin de barındıran, uygun fiyatlı bir Media Player arayışı içerisindeydim.

Böyle bir cihazı bulunca sizlerle paylaşmak istedim.

Sağ olsun Çin' li dostlar imdadımıza yetişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Nisan 2016; 15:36:52 >
  • Geekbuying ten aldım bakalım hayırlısı...
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Aliexpress linki çalışmıyor. Kontrol edebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Aliexpress linki çalışmıyor. Kontrol edebilir misiniz ?

Düzelttim.
  • merhaba m8s ile m8s+ arasında android versiyonu farkı da yok mu? Baktığım ilanların hepsinde 4.4 yazıyor. Sanırım bilinçli olarak yazılım çıkartmıyorlar plus olmayana.
  • quote:

merhaba m8s ile m8s+ arasında android versiyonu farkı da yok mu? Baktığım ilanların hepsinde 4.4 yazıyor. Sanırım bilinçli olarak yazılım çıkartmıyorlar plus olmayana.

Hayır, öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum.
    Android 5.1 çıkalı çok fazla bir zaman olmadı. Android 5.1 çıkmadan önce, satıcıların ellerin deki m8s ve m8s plus cihazlarda Android 4.4 yüklüydü.
    Nitekim benim cihazım m8s plus olduğu halde 3 ay önce bana android 4.4 yüklü geldi. Update yaparak yükselttim.
    Tam emin olmasam da, M8s de yükseltilebilir. Satıcı yapmasa bile, siz kendiniz yapabilirsiniz.
    Fakat ben yine de, eğer üretici firmanın web sitesin de M8S e Android 5.1 firmware desteği görünmüyorsa, yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Cihaz çökebilir.
    Başka bir deyişle,
    M8S+ için olan Android 5.1.1 firmware ini, M8S e yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Cihaz çökebilir.

Daha sonra Android 5.1 yaygınlaşınca, cihazlar 5.1 yüklü olarak satılmaya başlandı.
    Satıcıların ellerin de hala eskiden kalan Android 4.4 lü cihazlar olabilir.

Yani, sizin internet de gördüğünüz Android 4.4 lü ürünler, Android 5.1 yazılımı çıkmadan önce satıcının stokların da olan ürünler.

2 cihaz arasın da donanımsal oalrak tek fark, plus ın ethernet inin 1000 mbit olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 12 Nisan 2016; 22:09:56 >

• Çok güzel bir inceleme olmuş.emegine saglik.
    Bende duz olan modeli var.m8s s812.
    Acaba lollipop'a guncelleme yapilabilirmi verdiginiz dosyalarla?somut bir makale bulamadım guncelleme konusunda!

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Çok güzel bir inceleme olmuş.emegine saglik.
    Bende duz olan modeli var.m8s s812.
    Acaba lollipop'a guncelleme yapilabilirmi verdiginiz dosyalarla?somut bir makale bulamadım guncelleme konusunda!

Merhaba,

Eğer üretici firmanın web sitesin de M8S e Android 5.1 firmware desteği görünmüyorsa, yükleme denemeniz riskli olabilir. (Ben gördüğüm kadarıyla destek görünmüyor)
    Başka bir deyişle,
    M8S+ (plus) için olan Android 5.1.1 firmware ini, M8S e yükleme denemeniz başarılı da olabilir, başarısız da. Cihaz çökebilir. Sorumluluk kabul etmiyorum.

Yok illa ki ben riski göze alıyorum, mutlaka deneyeceğim diyorsanız, "M8S Plus nasıl update edilir" bilgisini içeren word dosyasını bu linkten indirebilirsiniz.
    https://drive.google.com/open?id=0B14UR6o39GBEU3FQUjNiRnpxSHc

• Bu cihaz 10bit hevc (x265) videoları oynatabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Bu cihaz 10bit hevc (x265) videoları oynatabiliyor mu?

Merhaba,

İyi soru. x265 bol bol oynattık da, içlerin de 10bit varmıydı dikkat etmedim.
    İndirip, deneyeceğim.
  • quote:

Bu cihaz 10bit hevc (x265) videoları oynatabiliyor mu?

bugün 10 bit lik x265 video indirdim ve denedim.

Kötü haber:
    Cihaz 10 bit x265 videoları oynatamıyor. Görüntü de kare lenmeler olduğundan dolayı seyredemiyorsunuz.

iyi haber de şu:
    10 bit x265 olan her videonun mutlaka 10 bit olmayan bir alternatifi mutlaka bulunuyor.
    10 bit x265 videolar internet de tek tük var. Ayrıca video nun ismine 10 bit yazdıkları için kolayca farkediliyor ve indirmiyorum.

Cihazı imal edenlerin bu sorunun farkında olduğunu zannetmiyorum.
    Bu cihaz için İlerde çıkabilecek bir update ile bu sorunun düzeleceğini ümit ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 13 Nisan 2016; 22:21:00 >
  • Yazılımla düzelmez. Donanımsal bir sorun 10bit olayı. Chipset firmasının s905 ve sonrası için 10bit desteği var. Araştırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yazılımla düzelmez. Donanımsal bir sorun 10bit olayı. Chipset firmasının s905 ve sonrası için 10bit desteği var. Araştırdım.

Bilgi için teşekkür,

Cihaz için olumsuz bir özellik olsa da, benim için çok önemli bir eksiklik değil.
    10 bit olan videoları indirmeyiz olur biter.
  • quote:

Yazılımla düzelmez. Donanımsal bir sorun 10bit olayı. Chipset firmasının s905 ve sonrası için 10bit desteği var. Araştırdım.

Evet arkadaş haklı.

Bende bu yüzden m8s pro modelinde karar kıldım.

Zaten bu m8s serilerindeki son model olan pro nun farklarından biride bu.

Ve 2.0 hdmi olması.

8 çekirdek farkı.

• Online film/dizi sitelerinden sorunsuz bi şekilde içerikleri izleyebiliyor musunuz?

• selamlar
    cihaza usb 3g/4g modem takılabilir mi? imkanınız varsa deneyebilir misiniz?
    cihazın güç girişi 5V/2a görüyorum, bu durumda 2a destekli bir çakmak adaptörü ile besleyebiliriz sanırım
    imkanınız varsa bunu da dener misiniz?
    çok şey istiyorum belki ama benim gibi yazlık kamp gezilerinde aracında tv bulundurmak isteyenler için yol gösterecektir
    ayrıca yukarıda sorulmuş ama cevabı kaçırmış olabilirim, digitürk play (dilediğinyerde) çalışıyor mu?
    şimdiden çok çok teşekkürler

not: ben yine de bir sipariş vereyim diyorum. gidecek 50usd olur, denemiş olurum
  • İçinden çıkan kodi 15 i kaldırıp, Google play den güncel kodi kurdum. 1080p filmlerde önbellek doldu vs diyor ve bir süre sonra filmler atlaya atlaya çalışmaya başlıyor. Bu durum Nasıl çözülebilir ?

• quote:

İçinden çıkan kodi 15 i kaldırıp, Google play den güncel kodi kurdum. 1080p filmlerde önbellek doldu vs diyor ve bir süre sonra filmler atlaya atlaya çalışmaya başlıyor. Bu durum Nasıl çözülebilir ?

Bence bu soruyu aşağıda linkini koyduğum forum başlığı altında tekrar sor.

O forum baya aktif kullanılıyor ve oldukça bilgili üyeler var.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111662191&p=69&f=753
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.