Şimdi Ara

M8S plus android TV box (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: insurrection

Dostum aynı sorunu kodi ile de yaşıyorum bir yerlerde eksik birşey var fakat ne olduğunu bulamıyorum.Acaba kodi ile ilgili bazı eklentiler mi kurmam gerekli?

Kodinin içine video oynatmak için başka birşey kurmaya gerek yok, seyirturk isimli uygulamayi kodinin içine kur, YouTube da kurulum videoları var, onun içinden dizi bölümünün içinde istediğin diziyi istediğin goruntu kalitesinde izleyebiliyorsunuz, birde öyle deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukde kullanıcısına yanıt
    Online dizileri chrome tarayıcı ile sorunsuz bakıyorum onda sorun yok ama dediğim gibi x265 codec li videolarda sorun yaşıyorum. En son çare cihazı sıfırlayıp yeniden kurulum yapıcam galiba. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurrection

Online dizileri chrome tarayıcı ile sorunsuz bakıyorum onda sorun yok ama dediğim gibi x265 codec li videolarda sorun yaşıyorum. En son çare cihazı sıfırlayıp yeniden kurulum yapıcam galiba. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

İnşaallah sorunun o şekilde çözülür, kolay gelsin..

• farukde kullanıcısına yanıt
    İnşallah dostum yoksa yeniden media player arayışına gireceğiz.

• Cihazı sıfırlayıp yeniden kurmama rağmen sorunlarım hala devam ediyor.Artık pes ettim bunu satıp yeni media player araştırmasına gireceğim.

• cihazı dün akşam biraz kurcaladım, görüntü güzel, kodi veya kendi playerıyla Dolby/dts sesler doğrudan amfiye gönderilebiliyor
    ancak antutu ve cpu-z uygulamalarını indiremedim, cihazla uyumlu değil diyor playstore...
    ayrıca ip nosunu girip pc üzerinden bağlanmayı da beceremedim, dosya aktarımını nasıl yapıyorsun @farukde
  • " Dolby / DTS sesleri doğrudan amfiye gönderiyor " derken ; DTS yada DD olarak değilde mesela DTS HD Master ve Dolby True HD sesleri AVR'ye kayıpsız gönderip göndermediğine bakar mısın ?

Çünkü DTS yada DD sesleri yalın hallleri ile göndermede sorun yok , çoğu cihaz gönderiyor zaten.

Bizim istediğimiz HD sesleri ( örneğin DTS HD Master'ı DTS olarak değilde aynen DTS HD Master haliyle ) kayıpsız iletmeleri.
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    amfi imzamdaki cihaz, DTS HD Master ve Dolby True HD destekliyor mu ki, bir de sample varsa alayım :)
  • insurrection İ kullanıcısına yanıt
    cihazı satmayı düşünürseniz alabilirim
  • play storedan hangi uygulamayı indirmeye çalışsam uyumlu değil yazıyor, nedeni ne olabilir
  • Satıyorum dostum anlaşırsak neden olmasın

• bu da cihaz

M8S plus android TV box

fotoyu siteden yükleyeyim dedim olmadı, hızlıresimden yükleyince de böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 8 Aralık 2015; 13:08:36 >
  • şu anki problemler,

-play storeda uygulamalar uyumsuz görünüyor,
    -pcden ip ile cihaz bulunamıyor,
    -stand by a alınca hdd kapanmıyor, birkaç defa deneyince hdd kapandı nasıl olduysa, bunun püf noktası?

email attım acemax a da...
  • Hocam üzüldüm cihazına, uygulamaları kabul etmemesine, bende de ilk aldığımda olmuştu, tarih saati düzeltince google playden istediğiniz uygulamayı indirebildim, pc den cihazın içindeki mp3 veya film atmak için WiFi File Explorer PRO nun apk sını indirip cihazın içine kurup, orada yazan örnek 192.168.x.xx:xxxx nolu numarayı arama motoruna yazarak (ben chrome dan yapıyorum) cihazın içindeki dosyaları görebiliyor, masaüstündeki herhangi bir dosyanın içindeki mp3, film, apk vb. atabiliyor ve cihazdan görebiliyor, işlem yapabiliyorsunuz. Harici disk için 2 tb bağlı cihaza, sorunsuz içindeki verileri resim, film, mp3 vs. dosyaları görüntüleye bildim, o dediğiniz stand by durumuna hiç dikkat etmedim. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 8 Aralık 2015; 14:14:48 >
  • Evet ,

Yamaha RX-V467 model amfiniz tabii ki destekliyor.Sitesindeki tanıtımda da görebilirsiniz :

europe.yamaha.com
    AV Receivers - Yamaha - Other European Countries
    http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx-v467__g/?mode=model

Bu önemli detayı şunun için yazdım :

Bendeki Zidoo X9'u Sadays Üstad'a göndermiştim ve o test etmişti. Test sonucunda da , maalesef HD sesleri kayıpsız AVR'ye iletmediğini tespit etmişti.

Yani siz DTS HD Master sesleri AVR'de duyuyorsunuz ama DTS olarak ( yalın haliyle ) yada benzer şekilde Dolby True HD sesleri Dolby olarak ( yalın haliyle ) alıyorsunuz.

Aktarılan videoya ait ses formatını AVR'nin önündeki ekranda herhalde detayı ile yazıyordur diye düşünüyorum.Eğer ki ses formatını detaylı bir şekilde görüyorsanız şanslısınız , M8 HD sesleri kayıpsız iletiyor diyebiliriz ki bu da iyi birşey.

Örnek vermek gerekirse Zidoo X9 HD sesleri kayıpsız aktaramıyor ama 59$'lık M195 bu aktarma layıkıyle yapıyor.

Umarım sizin cihazınızda kayıpsız aktarabiliyordur.

Sample olayını beilmiyorum , çünkü ben AVR'li bir sistem kullanmıyorum.Sadece bilgi vermek amacı ile yazdım bu detayı.Ama internette bulabilirsiniz.

Selamlar...

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    akşama vaktim olursa deneyeyim,

bu arada bir de Tronsmart Vega S95 Telos siparişi verdim, gelince m8s plus ı satabilirim ilgilenen olursa
  • Şu anda AVR kullanmadığım için benim için farketmiyor ama sizin gibi AVR kullanan arkadaşlar sesleri layıkıyle almalı ve HD seslerin keyfini sürmeli diye düşünüyorum...
  • Bu gün m8s+ cihazım elime ulaştı ama sizlerinde dediği gibi Play mağazasından ne indirmeye çalışsam uyumlu değil yazıyor. Bu durumda oldukça sıkıntı vermeye başladı bana. Bu konuyu çözebilen varmı aramızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: suvaribey

Bu gün m8s+ cihazım elime ulaştı ama sizlerinde dediği gibi Play mağazasından ne indirmeye çalışsam uyumlu değil yazıyor. Bu durumda oldukça sıkıntı vermeye başladı bana. Bu konuyu çözebilen varmı aramızda?

Hayırlı olsun değerli arkadaşım, bende ilk kurduğumda google playden birsey indirememiştim, cihazı kurcalarken, tarih saatin farklı olduğunu gördüm, tarih ve saati ayarladım, sonrasında google play den indirmek istediğim uygulamaları sorunsuz kurdum ve hala öyle de gidiyor, kullanıyorum, belki yukarıda bunla ilgili satırı görmüşşsünündür, tekrar yazayım dedim, inşaallah halledersiniz, saygılar...
  • Sana uydum dostum bende satın aldım.ilk Çinli alışverim , 25 gün süre var gelmesi umudu ile @farukde kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 8 Aralık 2015; 21:23:25 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.