Şimdi Ara

M9 güncelleme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazı daha yeni aldım her şey gayet iyi hızlı felan, tek bir sorunum var telefon alev alıyor resmen, dün telefonu elime alıp hemen attım o derece bir ısı haliyle çözüm aramaya başladım.

Cihazı güncelleyince sorun çözülüyormuş iyi hoş dedim ancak; elimdeki telefon yurtdışı ve imei atılmış durumda bu da alttaki problemleri beraberinde getiriyor.(cihaz yazılımı: android 5.0.2 yazılım numarası 1.32.651.30)

-cihaz kendi güncellemeleri alamıyor yani denetleniyor diyor saatlerce bekliyor.

-imei uçabilir mi diye düşünüyorum

- s-off olmalı diyorlar felan hiç kafam basmadı açıkcası

-manuel güncelleme için stock rom felan bulamadım daha doğrusu hangisi ne zaman kullanılmalı anlayamadım

sonuç olarak telefonu ısnmadığı bir sürüme güncellemek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Not: telefon rootlu sanırım aldığımda içinde supersu uygulaması yüklü idi.

• http://dl3.htc.com/application/RUU_HIMA_WHL_M60_SENSE70_SPCS_MR_Sprint_WWE_3.41.651.4.exe

Bunu indir. Telefon acikken bilgisayara bagla. Normal program yuklermis gibi ileri ileribdiyerek kur. Yalniz fabrika ayari atilir bunu yukleyince ona gore yedeklemelerini yap. Yapmadan once de sarjini doldur iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ara güncelleme felan olmadan direk geçebiliyorum yani öyle mi ? Bir de birck olma durumu nedir ki ?

Bir de verdiğiniz dosya sprint cihazlar için sanırım ben elimdeki cihazın hangi firma çıkışlı olduğunu bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim ?

son olarak cihazın fastboot moduna girdim unlocked, htc_himawhl PVT S-OFF, cid 11111111 gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasso_15 -- 8 Ağustos 2016; 12:04:48 >
  • Brick olmaz sanmiyorum. Cihaziniz sprint hima_whl cunku. Ayrica yaziliminiz .651. Var bu da sprint olsugunu gosterir. Direkt yukleyin bilgisayar uzerinden

• Sorunsuz oldu teşekkürler :) Sadece USB driver için HTC sync kurmak gerekiyor

• Rica ederim. 4g calisiyor mu acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.