Şimdi Ara

M9 mu yoksa 10 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar.M8 imi perte çıkardıktan sonra yine htc almak istiyorum tabiki ancak m9 mu yoksa htc 10 mu alsam karar veremedim.M9 un stereo speakerları çok cezbediyor ve tabiki tasarımı 10 u da beğendim ancak stereo speakerların eksikliğini hisseder miyim diye düşünmeden edemedim.10 un kamerası kulaklık performansı daha iyi daha güncel bir işlemcisi var ancak m9 alsam çok pişman olur muyum arada ciddi fiyat farkı var sonuçta.Kafam çok karışık arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EF209ABE -- 12 Haziran 2016; 0:36:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil degilse 10 fiyatinin dusmesini bekle. Cok yuksek fiyatla cikti illa ki dusecektir. Kameranin oldugu yerdeki kisim da stereo hoparlar sanirim bi altta bi de ekranin ust kisminda M9 suan ki piyasa fiyatiyla alinmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz satılan m8'lerden al işini görmeye devam eder. Marshmallow gayet akıcı.
    M10 ucuzlar zamanla. Ben 1-2 sene beklerim şahsen acelem yok.
    M9 ram 3gb tek avantajı. Android 7 de alacak. İşlemci m8 de yeterli sonuçta. Ram de yetersiz değil 2gb kullandığın/bildiğin üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 12 Haziran 2016; 0:50:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgmakaveli

Acil degilse 10 fiyatinin dusmesini bekle. Cok yuksek fiyatla cikti illa ki dusecektir. Kameranin oldugu yerdeki kisim da stereo hoparlar sanirim bi altta bi de ekranin ust kisminda M9 suan ki piyasa fiyatiyla alinmaz

Hocam fiyat da sorun değil aslında da tasarım cezbediyor biraz :) kamera vasat ama maalesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Ucuz satılan m8'lerden al işini görmeye devam eder. Marshmallow gayet akıcı.
    M10 ucuzlar zamanla. Ben 1-2 sene beklerim şahsen acelem yok.
    M9 ram 3gb tek avantajı. Android 7 de alacak. İşlemci m8 de yeterli sonuçta. Ram de yetersiz değil 2gb kullandığın/bildiğin üzere.

Anladım hocam.Bir de ses tabiki çok cezbediyor htc 10 da flac kalitede ses ve video kayıt var ayrıca hi-res sertifikalı birkaç güne alacağım inşallah.Söz konusu htc olunca fiyat pek umrumda olmuyor açıkçası :)

• Şarj konusunda yorum yapacak arkadaşlar var mıdır acaba hem m9 hem 10 karşılaştırıp?

• "Telefona" verilen paralara yazık bence hiçbir telefona 1000-1500'den fazla verilmez. Ses m8 de çok iyi. Hk modu + viper4android ile m10'a yaklaşır. 600-800 arası refurbished sıfırlanmış sağlam m8 varken, kamera takıntısı olanlar hariç yeterli bir cihaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

Herkese merhabalar.M8 imi perte çıkardıktan sonra yine htc almak istiyorum tabiki ancak m9 mu yoksa htc 10 mu alsam karar veremedim.M9 un stereo speakerları çok cezbediyor ve tabiki tasarımı 10 u da beğendim ancak stereo speakerların eksikliğini hisseder miyim diye düşünmeden edemedim.10 un kamerası kulaklık performansı daha iyi daha güncel bir işlemcisi var ancak m9 alsam çok pişman olur muyum arada ciddi fiyat farkı var sonuçta.Kafam çok karışık arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

Edit:İmla

Her zaman için en son çıkan amiral gemi modeli almak iyidir. Tabi bütçe uygunsa... Şahsen hTC 10 alırdım.

• Hem M8, hem M9, hem de 10 kullanan biri olarak içlerinde en kötüsü kesinlikle M9.. Telefon resmen yanıyor ve kamerası çok kötü.. Maddi yönden sıkıntı yoksa yapıştır 10'u bak rahatına. Yoksa M8 ile yola devam derim arkadaşım. Hala M8çok güzel bir telefon, hem özellik hem de tasarım olarak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

"Telefona" verilen paralara yazık bence hiçbir telefona 1000-1500'den fazla verilmez. Ses m8 de çok iyi. Hk modu + viper4android ile m10'a yaklaşır. 600-800 arası refurbished sıfırlanmış sağlam m8 varken, kamera takıntısı olanlar hariç yeterli bir cihaz.

Ben de hk rom u çok istiyorum hocam da rom işlerinden pek anlamıyorum maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

Hem M8, hem M9, hem de 10 kullanan biri olarak içlerinde en kötüsü kesinlikle M9.. Telefon resmen yanıyor ve kamerası çok kötü.. Maddi yönden sıkıntı yoksa yapıştır 10'u bak rahatına. Yoksa M8 ile yola devam derim arkadaşım. Hala M8çok güzel bir telefon, hem özellik hem de tasarım olarak ;)

M9 şarj olarak nasıl peki hocam ısınma ve kameraya katlanabilirim ama şarj önemli benim için.

• Pocketnow youtube ta Htc M9 ve 10 karsilastirmasi yapti

HTC 10'un daha iyi pil performansi sergiledigi soylendi. Hatta bir takim testlerle kanitlamislar.

M9 cikali 1 yil oldu ve ellerinde ki M9 ilk ciktigi gunden
    alindigini varsayarsak eger,pilinin daha dusuk performans verdigini gormek pekte sasirtici degil.

Ama genel olarak HTC 10 daha iyi.

• Şarjı 1 günü çıkarır. Ama ısınmaya katlanabileceğini hiç sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

Şarjı 1 günü çıkarır. Ama ısınmaya katlanabileceğini hiç sanmıyorum.

Peki güncellemeyle halletmişti diye duydum htc o işi işlemcinin saat hızını azaltarak bir faydası olmadı mı?

• Ben kullandığım zaman olmamıştı. Ama şimdi nasıldır bilemem. Şimdi kullanan bir arkadaş cevaplar onu da.

• Rom atma çok basit anlatımı yaptım link veririm. S-off geliyor ucuz m8'ler. Yazılım yükleme vs açık her işleme. Rom atmak da gerekmiyor zaten. Hk modu için zip dosyası var. Marshmallow olsun, Root olsun yeterli. Üstüne bir de viper4android zip dosyası ile kurunca sorunsuz. Müthiş ses veriyor. M8 ses kalitesi için aldım iyiydi ama bunları kurunca ilk hali çok yavan geliyor. M10 ile yarışır sanırım denemedim ama daha ne kadar iyi olabilir dedirtiyor tabi çok üst seviye kulaklıklar ile durum değişebilir.

Bu arada güncelleme sonrası M9 ile ilgili ısınma ve batarya sorunu büyük ölçüde çözüldü. Şarjı da m8'den pek geri kalmıyormuş artık ileride diyenler dahi var. Ram 3gb ve güncelleme desteği ile M9 alınır. M8 ve M9 sıfır(lanmış) oldukça uygun fiyata sahibinden üzerinden satıcılar var. Fiyat farkı çok değil. 3000 liraya iyi bir Laptop alınıyor bu paraları telefona vermek biraz enayilik oluyor bence. Biraz geriden takıp etmek lazım.
    Şimdi 600-700 liraya m8 varken 800-900 liraya M9 varken M10 almanın mantığını anlamıyorum. Az daha hızlı, sesi az daha iyi iyi, bataryası az daha iyi gidiyor diye mi? Kamerası çok iyi tabi önemli ise bilemem. Gidip Dslr makine alınır artan paraya. Fotoğraf fotoğraf diyen zaten bunu alır. M8 de gayet iyi çekiyor sosyal medya paylaşımları için çok yeterli benzer kalitede görünür yan yana çekip koysan farkı anlamaz bile çoğu insan. Para kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 12 Haziran 2016; 15:01:26 >

• Eğer bütçe sorunu yoksa kesinlikle Htc 10 derim.Tasarım detayları çok geliştirilmiş.Tabiki kendi görüşüm.

• M9 un 6.0 ile ısınma problemleri çözüldümü bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: 06eray25

M9 un 6.0 ile ısınma problemleri çözüldümü bilgisi olan varmı

Çözülmedi, donanımsal bir sorun olduğu için çözülmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: 06eray25

M9 un 6.0 ile ısınma problemleri çözüldümü bilgisi olan varmı

Çözülmedi, donanımsal bir sorun olduğu için çözülmez.

Yani hala devam ediyor yanlış mıyım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.