Şimdi Ara

Maalesef Köpeğe Çarptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
11.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam teşekkür ederim ilginize. Ben de görünmeyen hasarin yüksek olmasından korkuyorum. Kasko fiyatında ciddi değişiklik oldu mu hatirliyor musunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun. Sorununuzu umarım en kısa sürede çözebilirsiniz. Bir canlıya araç ile zarar vermek hayatta en korktuğum şeydir. Asla uyuyamam. Her gün düşünürüm ve her gün ömür boyu vicdan azabı çekerim.

NOT: Lütfen bir kediye, köpeğe çarptığınız da masraf etmemek, veterinere gitmemek için kaçmayın. Veteriner para isteyeceği için herkes olduğu gibi bırakıp kaçıyor zarar verdikleri canlıları.

ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI KÖPEK, KEDİ YA DA BAŞKA HAYVANLARIN VETERİNER MASRAFINI KARŞILIYOR VE CEBİNİZDEN PARA ÇIKMIYOR. LÜTFEN BU KONUDA ARACI OLAN YA DA OLMAYAN HERKESİ BİLGİLENDİRİN. RİCA EDİYORUM.
  • emirhancakir kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Zaten biz de ilk önce köpeğe baktık ama maalesef ölmüştü. Siz de gereken bilgilendirmeyi yapmışsınız teşekkürler.

böyle bir şey yok ne yazık ki. bir tanıdığım, otoban kenarında 3 hafta kadar önce yaralı bir köpekle karşılaşıyor. sizin dediğinizi o da bilip hemen köpeği alıp veterinere götürüyorlar. veteriner böyle bir şeyin olmadığını, face'te gezen bir yalandan ibaret olduğunu söyleyip ücret alıyor. ya veteriner hırsızdı ya da bu olay gerçekten doğru değil bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

böyle bir şey yok ne yazık ki. bir tanıdığım, otoban kenarında 3 hafta kadar önce yaralı bir köpekle karşılaşıyor. sizin dediğinizi o da bilip hemen köpeği alıp veterinere götürüyorlar. veteriner böyle bir şeyin olmadığını, face'te gezen bir yalandan ibaret olduğunu söyleyip ücret alıyor. ya veteriner hırsızdı ya da bu olay gerçekten doğru değil bilemiyorum.

Boyle bir sey mevcut. O veteriner para goz ve hirsiz isimis. Asagi da ki kaynaktan bilgi edinebilirsiniz. :) Onemli olan insanin icinde olmasi ve Allahin verdigi bir cana kiymamasi :/

https://m.bianet.org/bianet/hayvan-haklari/128256-hayvan-kazalarinda-tedavi-masraflari-trafik-sigortasi-tarafindan-karsilanacak

valla süpermiş o zaman. kanıt olarak bunu gösterebilirim başıma böyle bir şey gelirse (Allah korusun)

adi veteriner
  • Geçmiş olsun. Kasko poliçenize bir bakın, hasarsızlık koruma ile ilgili bir kloz vardır. Yani yılda 1 hasara kadar mevcut hasarsızlık indirminiz bozulmuyor.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Hasarsizlik tek koruma klozu var hocam ama tutar belirtilmemis . Sanırım en mantıklisi yetkili serviste yaptırmak

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Forumun sizlerden temizlenmesi icin Ilkokullarin açılması gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 1 Eylül 2017; 20:24:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuI

Hasarsizlik tek koruma klozu var hocam ama tutar belirtilmemis . Sanırım en mantıklisi yetkili serviste yaptırmak

Benim poliçe de hasarsızlık koruma klozu vardı, yılda 1 kere hasar kaskoyu bozmuyordu.

Sigortacınız ile poliçe detayını görüşün.

• Hocam sigortacınızla görüşün tampon mini onarıma girer fakat sis farı girmez haberiniz olsun.Eğer kaskoydu mini onarımdı hiç uğraşmayayım derseniz bu hasarın sanayide iyi bir ustada yapılması 200-250 tl arası tutar

• Sağolun hocam böyle bi cevap ariyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: BuI

Sağolun hocam böyle bi cevap ariyodum

Rica ederim hocam ne demek geçmiş olsun en kötü kazanız bu olsun inşallah.

• bu şekilde tutanak düzenlemelisin.Maalesef Köpeğe Çarptım
  • Kaskoyu bozdurmayın gerek yok kanımca. İyi bir usta halleder kanımca. Çok fazla bir şey yok.

En önemlisi can sağlığı gerisi boş.
  • İyi bir tampon ustasına git max 250 lira gibi rakama yaparlar benim arkadasinda başına geldi böyle birşey aynı araç daha ağır hasarliydi tampon... Kışın 300 e yaptırdı fıstık gibi oldu valla

Kaskoyu bozdurmana gerek yok geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 23 Temmuz 2018; 17:15:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köpek ölmüş sen hala arabanın derdindesin İnşallah birisi de sana çarpar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.