Şimdi Ara

MABEL SAKIZI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 94 lüyüm ama çok süper bi mahallede geçti çocukluğum

cinolar leblebi tozları elektrik borusu mermer sporcu kağıdı misket aklınıza gelecek her şeyi oynadım

şimdi o mahalleye gittiğimde çocuk yok sokakta inanın 100 kişi turnuva düzenliyorduk 4-5 takım taktik falan yapıyorduk

MABEL SAKIZI
  •  MABEL SAKIZI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bhutani

MABEL SAKIZI

Bir nesil bunlarla büyüdü be

Sus ağlıcam sus

• quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

Orijinalden alıntı: secilkoyuncu

88 li olmana rağmen bunları bilmen güzel...78 liyim bende...
    topaça gelincee şimdi çocukların düyaya açılan penceresi sadece bilgisayarlar...mendil kapmacalar..misketler...nerdeeeee yok artık hiçbirii

hocam biz bunları yaşayan son nesildik zaten

unutulmazlardan birtane daha :)

MABEL SAKIZI

ne alaka hocam son nesildi falan bizde bunları yaşadık

•  MABEL SAKIZI

hatırlayan varmı
  • olmaz mı fırdöndüüüüü:)
  • sinir olurdum abim alırdı bunlardan
  • Vay be ne günlerdi.... Biz artık işi aşmıştık en aşa 15-20 kişiyle sayısal loto tarzı futbolcu kartı oynardık. Bir poşet dolusu futbolcu kartı toplamıştım babam kızıncada hepsini " kapış " yapmıştım. Futbolcu kartları, bonibon, yumiyum, patlayan şekerler....

Bilgisayar çıktı mertllik bozuldu arkadaş
  • Arkadaşlar 95 'liyim size yemin olsun ki bahsettiklerinizin hepsini biliyorum, cino yerdik, futbol oynardık, ezan okununca eve giderdik, meybuz vardı, sulugöz vardı,futbolcu kartları vardı rakamlarına bakıp oynardık içinden sakız çıkardı hatta, tipitip sakızları vardı içindekileri hep okurduk, kolalı sakız vardı hep tartışırdık harbi kolayamı düştü diye, bizde uç-uç derdik o şeye üstünde pervane vardı plastik borunun üzerinde avucumuzun içinde bir sağa bir sola hızlı hızlı çevirip bırakırdık havada 5-10 saniye uçardı,ilk pc aldı arkadaşım diskete gta 2 nin resmini atıyorduk açıyorduk ama kısayolu bul çıkıyordu neden açmıyor diyorduk. Çook şey var ve ben 95'liyim arkadaşlar 97-98 Lilerde bitti dediğiniz zamanlar

Taso çılgınlığı vardı cipslerden çıkardı hep cipsi elimizle yoklardık bakkal amcalar kırıyorsunuz cipsleri yapmayın derdi..

MABEL SAKIZI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavericky -- 28 Haziran 2011; 14:28:16 >

• dalga geçmek yok bende 98 liyim saydıklarınızın alayını biliyorum yedim içtim oynadım eğlendim :) bitek şey var topaç göremedim o ayrı mesele :D
  • Cino arayan arkadaşlara güzel haberlerim var. Geçen gün Kadıköy'de bir İddaa bayiinde satılıyordu portakallısı. Canı isteyen varsa alsın. Watsons'ın olduğu sokakta Watsons'dan aşağı tarafta Bahariye'den girince solda kalıyor.
  • Elimde 300 civarı cino stoğu var. Satmayı düşünüyorum
  • bunlardan hiç biri yokken tarçınlı ceviz ezmeleri vardı. yıl tam 89 90 lar. hala daha var o ceviz ezmelerinden memleketimden istediğimde yolluyorlar. hatırlayan var mı acaba ceviz ezmelerini? yoksa benim memlekete mi özgüydü?

ayrıca, minti, rc cola, tombi, uzun kırmızıdan sarıya giden cam şekerler(adı aklıma gelmedi ama markası da yoktu diye hatırlıyorum) ayrıca pazardan alnan horoz ve balık şekerler, tic tac, pezz (özellikle vişneli), kent mino, patlayan şekerler, para çilolatalar (şimdi evimde var yeni aldım devasa boyuttta patlayan şekerli ve sade çikolata,ara sıra forum alışverişlerimde pakete eklerim bir tane) bir de vazgeçilmez gofret,papağan gofret! aklıma gelenler şimdilik bunlar. sanki bir iki tane kıvılcım çaktı eski günlere dair ama çıkartamadım ne olduklarını. aklıma gelince yine yazarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 28 Haziran 2011; 14:51:06 >
  •  MABEL SAKIZI
  • Hey gidi günler hey sene 95-96 doritos panço tarkan konserleri düzenliyordu 10 pakete bir biletmiydi neydi :)
    Yine o sıralar Pepsi yada Coca Cola tam hatırlamıyorum 500 ml lik kutu kola çıkartmıştı resmini bulamadım.
    Tasolar vardı hiç unutmam mega taso , ortası bombeli döner taso...
    Kinder Suprise vardı gerçi hala var ama o zaman içinden çıkanlar harikaydı.
    Çok sene geçmiş yahu hepsini bi çırpıda hatırlayamıyor insan
    Bu konuyu boş bırakmayalım güzel nostalji oluyor

MABEL SAKIZI

Bu da baya eski, sonradan yerini bonibona bıraktı galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

MABEL SAKIZI

• quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

MABEL SAKIZI

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

MABEL SAKIZI

/>

hatırlayan varmı

dediğim şey buydu işte vay be duyulandım
    bir de yüzük vardı su tabancalıydı avucunun içinde sıkınca su fışkırtırdı hep sıkardım millete onu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.