|
Bildirim
|
Berkan Bey'den aldığım ballarım bugün tarafıma teslim edildi. İstanbul için 2 kavanoz balın bulunduğu kargo 71 TL tuttu. Hayatımda daha önce bu kadar özenli ve korunaklı bir kargo teslim almamıştım. Süreçte payı olan herkese teşekkür ediyorum. Bala gelecek olursak bütün aile bireylerine tadım yaptırdım ve herkes çok memnun kaldı. Boğazda yanma, rahatsız etme sıfır. Aynı şekilde ben de baldan çok çok memnun kaldım. Her yönüyle dört dörtlük bir alışveriş oldu. Berkay Bey'e bu güzel ballar ve ticareti için teşekkür ediyorum. Bundan sonra bal tedariğimizi Mabolla Bal firmasından yapacağız |
|
Bende 2 kavanoz bal aldım. Berkan bey gerçekten ilgili ve alakalı bir satıcı. Bal çok tatlı değil boğazı yakmıyor aroma olarak yoğun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 28 Aralık 2023; 21:35:2 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 30 Aralık 2023; 0:47:59 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 30 Aralık 2023; 9:28:26 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 31 Aralık 2023; 0:4:48 > |