Şimdi Ara

Mac Almak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Macbook 'unda düzgün bir ekran kartı yok maalesef öyle birşey istiyorsanız tek yol 15 inch almak
  • 15 '' olanı da diğer markalara göre çok pahalı.
  • abicim iris teknolojisi grafik kartı var mac pro retinalarda bir araştırın o ekran kartlarını. kötü değil ultra iyi ekran kartları. intel ilk apple la işbirliğine girerek üretti. ilerki yıllarda bu ekran kartlarını çok fazla duyucaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Videogolgol

abicim iris teknolojisi grafik kartı var mac pro retinalarda bir araştırın o ekran kartlarını. kötü değil ultra iyi ekran kartları. intel ilk apple la işbirliğine girerek üretti. ilerki yıllarda bu ekran kartlarını çok fazla duyucaksınız.

üzgünüm ama performans alanında retina için her zaman yeterli gelmiyor iris ekran kartları.Zaten final cut,cs6 açtığınız zaman otomatik olarak değiştiriyor ekran kartını.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    13 inch de iris den başka ekran kartı yok ki
  • Taşınabilirliği açısından ufak bir mac almaya karar verdim. Diğer bilgisayarım ile arada bir oyun oynayacağım, bu bilgisayar ile de mail vs. gibi kurumsal işlerimi halledeceğim.

Şimdi keskin önerileri alabilirim tekrar. :)
  • Bütçeye bağlı olarak 8 gb ram eklenmiş 13 inç air ya da 13 inç retina pro arasında seçim yapın. İşinizi air de pro da rahatlıkla görecektir, Pro'nun sizin için artısı da ekran kalitesi ve force touch trackpad olacaktır
  • Yeni retina ekranlı Macbook Pro'lar (hem 13" hem de 15" modeller...) artık en erken 2016 birinci çeyreği sonunda / ikinci çeyreği içinde Skylake işlemci ailesiyle çıkacaklardır. Yani en azından bugünden 9-10 ay kadar bir süre sonra...

Henüz ciddi dedikodular piyasaya çıkmadı ama 2016'da Apple tamamen yeni bir kasa tasarımına gidip de USB3.0 ve Thunderbolt portlarını ve MagSafe besleme portunu iptal edip de 2 tane USB-C portuyla işi "halletmeye" kalkarsa çok da şaşırtıcı olmayacaktır!...

Şu an piyasada var olan 2015 model rMBP'ların 13" olanları Intel'in 5. Nesil Broadwell serisi işlemcilerini kullanırken, daha yakın tarihte piyasaya verilen 2015 model 15" rMBP'lar halen 4. nesil Haswell işlemcileri kullanmaya devam etmekte (suç Apple'da değil, Intel'de...)

• Orijinalden alıntı: Todesarten

Selamlar,

Samsung marka 8gb ram'li nvidia ekran kartlı bir bilgisayar kullanıyorum. Fakat artık oyunlarla pek alakam kalmadığı için, biraz da kurumsal anlamda işlerim yürüdüğü için Mac satın almak istiyorum. Lakin arada bir DotA ya da CS:GO oynama isteği doğuyor. Bu ikisini arada bir oynayıp, büyük bir bölümünü Mac üzerinde çalışarak geçireceğim. Sizin bu anlamda bana önereceğiniz modeller nelerdir?

Konu başlığı olarak Apple açtım, başka bir marka ile ilgili örnek vermezsek çok sevinirim. Bir de Apple kullanıp, bilgisayar oyunu oynayan arkadaşlarla da varsa fikirlerini almak istiyorum.

dostum bende macbook pro retina var ve dota hıc oynamadım ama steam den cs ındırdım ve sıkıntısız bır sekılde oynuyorum bununla ılgılı macbook pro retına cs yazarsan youtubeden goruntuyu orada gorebılırsın

https://youtu.be/c4YdvIgSYgs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantıc -- 14 Temmuz 2015; 2:13:30 >

• Valla bende bi mac Pro alacağım almasına ama bu yeni işlemci veya yeni tasarım olayları falan aklımı karıştırmıyor değil. Şimdi beklesek zam gelecek ne kadar zarar ederiz bilemiyoruz insan bi an önce alıp kurtulmak istiyor. Ama bir yanda da yeni bir tasarım ve işlemci dedikoduları da az az geliyor Apple bu ne yapacağı belli olmaz. Ama gerçekçi olmak gerekirse 2015 ile 2016 modelleri arasında çok aman aman fark olmayacaktır veya daha önceki senelerde çıkan ürünlerle de diyelim. Bana göre zaten enn büyük fark Ssd hızlarının gerçekten günümüzde baba seviyelere gelmesidir (force touch falan hikaye:p) Macbook ürünlerinin en büyük artısı zaten OS X, yazılımsal güncellemede de Apple diğer birçok firmalardan daha iyi yapıyor işini en az bi 3 5 sene kesintisiz devam ediyor desteğe. Bana sorarsanız 2015 late veya mid macbook Pro almak en güzeli bekle bekle nereye kadar zaten her sene birşeyler değişiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence air'in yeni kasasından sonra pro'ya da yeni kasa gelebilir.
  • Yeni kasa olarak bir değişim ne kadar olur bilemem ama belki Macbook klavyesi diğer air ve pro ürünlerine de getirilebilir, macbook ürünlerinin hiç birini kullanmadan işte bu olsun şu gelsin diyemeyiz sonuçta eksiklerini göremiyoruz :)
  • bana kalacak ours apple bench tasarıma degıl içindekı parcalara onem verecegını dusunuyorum prolar bu şekilde gider en son cıkardıgı tasarım bıle aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

bana kalacak ours apple bench tasarıma degıl içindekı parcalara onem verecegını dusunuyorum prolar bu şekilde gider en son cıkardıgı tasarım bıle aynı

Yeni klavyeyi kullanmadan bırakmaz diye düşünüyorum.Klavye değişmesi akabinde birkaç değişiklikte getirecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.