Şimdi Ara

Maç geçmişini görüntülemek için yazdığım script

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Web scraping temellerini öğrenmek için python3 kullanarak bir script yazdım.Maç geçmişindeki karakter,maç tipi,maç sonucu,kda gibi bazı bilgileri ekrana yazdırıyor. Bunu herhangi bir web sitesinden daha hızlı yapıyor. Ayrıca birden fazla web sitesindeki bilgileri de tek yere toplayabilirim. Toplayabileceğim bilgi neredeyse sınırsız.Oyundaki diğer oyuncularla ilgili pek çok bilgi toplayabilirim.
    Scripti daha da geliştirmeyi düşünüyorum . İndirip kullanabilir, eklememi istediğiniz şeyleri buradan yada özel mesajla iletebilirsiniz.
    Eğer python compilerınız varsa .py dosyasını çalıştırabilirsiniz. Bunun yanında executable dosyasını da sağladım sadece onu indirip tıklayarak da kullanabilirsiniz.Projenin github linki:
    Hepinize iyi günler.

• Bunu teknik olarak bir web sitesinden hızlı yapması imkansız. Çünkü veriyi lol api'den çekmiyorsun sonuçta. Scraping yapıyorsun, çekilen veriyi almış oluyorsun.

Bir de, bu tür şeyleri oyuncunun kullanması için görsellik olması gerekir. Kim bir programı açıp sadece yazı yazan bir konsolda sonuç görmek ister? Diyelim görsellik eklemek istedin, web siteleri bunun için biçilmiş kaftan. Geliştirici ruhunuzu biraz baltalamış oldum kusura bakmayın ancak durum böyle.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Kullanışlı bir şey olduğunu iddia etmiyorum zaten bu beautifulsoup'u tanımak için yazdığım bir şey. Yoksa riot api'i her türlü daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.