Şimdi Ara

maç için uydu alıcısı alacam önerileriniz neler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

beyler bende digiturk çanak anteni var onu uydu alıcısına bağlayıp filan izleme ihtimalim olabilir mi

hayır olmaz çünkü normal uygu çanağı ile digiturkün çanağı farklı yönlere bakıyor..
  • Bu saatten sonra alırsan HD receiver al, boşuna SD cihazlara para verme...HD ve ethernet girişli olacak...Atlanta HDBox a bak. Ama 30-40 tl civarı birşey olsun diyorsan başka tabii
  • Türksatta maçı veren bir kanal var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

Türksatta maçı veren bir kanal var mı arkadaşlar?

+1 banada lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatyazan

arkadslar lg marka içinde hd dahili uydu alıcısı tv var fakat galatasarayın maçını az tv şifreli olarak verecegi için bende teknosadan bis key çözen uydu alıcı almak istiyorum sizce ne almalıyım

3 senedir kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum. Bendeki eski model bu daha yani.

http://www.hizlial.com/u05.015.5137.0041/seoul-hiremco-macrobox-mkvusb-moviemedia-playerfull-hd-uydu-alicisi

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

quote:

arkadslar lg marka içinde hd dahili uydu alıcısı tv var fakat galatasarayın maçını az tv şifreli olarak verecegi için bende teknosadan bis key çözen uydu alıcı almak istiyorum sizce ne almalıyım

3 senedir kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum. Bendeki eski model bu daha yeni.

http://www.hizlial.com/u05.015.5137.0041/seoul-hiremco-macrobox-mkvusb-moviemedia-playerfull-hd-uydu-alicisi

++++ Acil alacaksan Media Markta da bu markadan satılıyor bilgin olsun.

• quote:

Aztv veriyor iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

Orijinalden alıntı: fizan

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

teknosaya gerek yok, gidip bir televizyoncudan ikinci ele 20-30 tlye biss çözen bir uydu alıcısı alabilirsin, sıfırı 40 tl.

bu çözücü lig tv vs şeyleride çözüyormu acaba

evet çözer maç başlarken kumandadan 1 tuşuna basılı tutyorsun ligtv sms atıyor beleşe izlemek istediğinize eminseniz evet yazıp cevaplayın diye...

Sende cevaplayınca hemen açılıyor hocam..

Denenmiş %100 çözümdür.

+rep

tamam hocam hemen deniyorum

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Aztv veriyor iste

teşekkürler
  • Daha bugün atlanta hdbox aldım.Zdf hd izliyorum şimdi.Maç da ordan şifresiz gösterecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.