Şimdi Ara

MAC ID ye göre URL filtreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, baktığım kablosuz modemlerde sadece MAC veya sadece URL filtreme özelliği mevcut. Benim aradığım MAC ID ye göre URL filtreleme yapabilecek bir modem. yani ... MAC adresi facebook a girmesin gibi.

• standart modemlerde malesef bu kadar detayli filtreleme olusturulamiyor. size ravsiyem tp-link w740n router alip dd-wrt yazilimi yuklemeniz bu sekilde 8 adet kural belirleyip(saat,url,port filtreleme) belirlediginiz kurala uyacak bilgisayarlari ip yada Mac adresine Gore secebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcalisan

standart modemlerde malesef bu kadar detayli filtreleme olusturulamiyor. size ravsiyem tp-link w740n router alip dd-wrt yazilimi yuklemeniz bu sekilde 8 adet kural belirleyip(saat,url,port filtreleme) belirlediginiz kurala uyacak bilgisayarlari ip yada Mac adresine Gore secebilirsiniz

cevabınız için çok teşekkür ederim. modem ile beraber birde router almam gerekecek sanırım. TPLink in bütün router larında bunu yapabiliyor muyuz? veya farklı bir markanın router ında? bu yazılım tplink e özel mi?

Edit: Ayrıca modem olarak TPLink almak zorunda değilim sanırım. istediğim modemi alıp, router a bağlayıp router üzerinden neti dağıtacağım değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qybber -- 1 Eylül 2013; 15:54:28 >
  • modem herhangi bir marka olabilr, routerda baska bi marka alabilrsiniz.
    dd-wrt destekli cihazlari asagisaki linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices

yalniz dikkat.etmeniz gereken husus modem kablosuz olacaksa kablosuz ozelligini kapatmaniz gerek. internet baglantisinin tamamen router Dan. suzulmesi icin modemden baska internet cikisi vermemeniz gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm anladım hocam çok teşekkür ederim. çok yardımcı oldunuz. az önce tp-link w740n in manuel ini inceliyordum. orda dediğiniz filter ayarlarını gördüm fakat sadece allow url vardı. deny url bölümü yoktu. yani MAC ID nin sadece girebileceği siteleri filtreleyebiliyorum. Ben belli URL leri yasaklamak istiyorum. Belki o ayarda vardır ben görememiş olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac os x pop mail sorunu hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.