Şimdi Ara

Mac mi pc mi ? 2500-3000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haber editörlüğü-grafik-web tasarım vs işlerim için artık taşınabilir bir pc almam gerekiyor. aslında oyun da oynayan biriyimdir ama tasarım vs diğer etmenler beni mutlu edecekse oyundan feragat edebilecek seviyedeyim. Bütçem fazla yok 3 bin lira beni zorlar hatta 2,5 da zorlar ama eğer memnun edecekse almaya zorlucam her türlü.

Biraz bakındım da 3 bin liraya vs macbook pro 13' i5 500 gb sata var ve macbook air 13' i5 128 gb ssd var.

şimdi bunlar alabileceğim düzeydeki macler. Fakat bu paraya çok güzel sistemli bir pc alabilirim monster vs alabilirim. şimdi bu paraya alacağım bir pc ile mac aynı performansı verebilir mi ? araştırdığım kadarıyla aynı performansı vermese bile mac daha sorunsuz olurmuş. ama şimdi mac alınca boşa para harcamış gibi olur muyum ? bir de mac almaya daha ikna gibiyim aslında şuan, ama air mi pro mu alcam karar veremedim ? internette de pro ve air karşılaştırmasından çok retina ve air karşılaştırması var. yardım pls

• hocam dediğin işler için macbook air niye düşünmüyorsun .Mobilite açısından air daha iyi olur sanki.
  • mobilite acidan evet ama grafik felan acisindan pro mu air mi bilemedim. bir de 128 gb ssd az gibi geliyo. Tamam cok cok onemli degil ama 1 tb felan olsa arsiv de yapardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrabook piyasasını biraz daha araştırın. lenovo asus veya dell in sizi memnun edebilecek tasarımda ve özelliklerde modelleri olabilir.bulamazsanız macbook alırsınız.
  • macbook almaya karar verdim. fakat air mi pro mu kararsizim. suan bakamiyorum ama aklimda kaldigi kadariyla pronun islemci biraz daha iyi airin ise ssdsi var

• Sana air olmaz Pro olur araştır istersen biraz daha.

• Mac alırsan ultrabook almış olursun yani pc de olan standart işlerini halledersin ama oyun oynayamazsın. Monster alırdan pc de yapılabilecek her seyi yaparsın her oyunuda oynarsın. Mac alma tasarım hariç bi olayı yok yani 13 inç mac air full hd bile degil o parayı cogu seyle hak etmiyor denebilir . Tasarım ve gücü bir arada sunabilecek dell 7537,msi ghost gs60 ,gs70, asus n550jk gibi laptoplara bakın (bende dell 7537 var)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.