Şimdi Ara

Mac Mini Hakkında(Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet dün ürün elime ulaştı.İlk kolileri ve paketi açarken ağzım kulaklarımdaydı.Fakat ben 8gb'lık model almıştım.Kutuya bir baktım 4gbFaturasın da ise 8gb yazıyor.
    Gerilim o an başladı ve hemen firmaya mail attım.Neyse ki hızlı döndüler.Adamları fırçaladım birde
    Meğer bu ürünler 4GB mış.Bunlarda yetkili servis olduklarından ram ekleyip satışa koymuşlar.Siz kutuya bakmayınız dedi. E mahçup oldum tabi.Özür filan diledim artık.İlk mac tecrübem kusura bakmayın filan kıvırdım durumu....
    Ürüne gelecek olursak tam bir estetik harikası.Çizilmesin diye korkuyorum valla:)İşletim sisteminin yabancısıyım tabi.Yavaş yavaş onuda öğreniriz artık.
    Ben gibi iMac kullanmak isteyip o parayı vermek istemeyen arkadaşlar için tasarlanmış bir ürün.Cihaz dün 6-7 saat açıktı ve ısınma çok çok azdı.Ses zaten yok.
    Şimdilik bu kadar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 4 Eylül 2013; 8:29:09 >

• NoFeaR1984 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

hayırlı olsun

Teşekkür ederim.İphone ile bağlantı kuramadım nedense bluetooth üzerinden...
    önce telefonu kabloyla bağlayıp itunes'i aç, sana birkaç ayar soracak. o tercihlere göre açar, software update üstünden osx'in tüm güncellemelerini yaptınmı buarada
  • quote:

önce telefonu kabloyla bağlayıp itunes'i aç, sana birkaç ayar soracak. o tercihlere göre açar, software update üstünden osx'in tüm güncellemelerini yaptınmı buarada

Evet bütün güncellemeleri kurdum.Tamam dediğiniz gibi yaparım.
  • Skype türkçe var mı? Sitesinden kurdum ama ingilizce
    sitesinden indirmeden önce hangi dilde istediğini soruyor, türkçe istiyorsan onu indirmen lazım

http://www.skype.com/tr/download-skype/skype-for-computer/
  • Zaten tr seçili.Mac için skype edinin diyorum ing çıkıyor inen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 7 Eylül 2013; 10:53:36 >
  • Skype'ta Mac icin TR destegi yok malesef. Gerci pek gerek de yok, kullanimi son derece basit. Ama bir sure sonra asiri isinma yaratiyor, bu herkeste ayni mi merak ediyorum?

Mac iyi hos da bu tarz seyler can sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://support.skype.com/en/faq/FA176/which-languages-is-skype-for-mac-available-in

İng kullanırız bizde artık.Siz var diyince inatla aradım.Tşkler
  • Memnunmusunuz mini den ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

Memnunmusunuz mini den ?

Şu0an için evet.İstediğim her programı desteklediğini görmekte mutluluk verici.FTTP,Torrent vs
    Ama tabi yaklaşık 14-15 yıllık bir windows geçmişinden sonra, birden değişik geldi :) Ama kısa sürede alıştığımı söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

Memnunmusunuz mini den ?

Şu0an için evet.İstediğim her programı desteklediğini görmekte mutluluk verici.FTTP,Torrent vs
    Ama tabi yaklaşık 14-15 yıllık bir windows geçmişinden sonra, birden değişik geldi :) Ama kısa sürede alıştığımı söyleyebilirim.

Teşekkürler ben de mini ve air arasında kararsızım belki bir ekran alıp mini alıcam yada ekran alıp air i bağlayacam bakalım
  • Bende ekran vardı.Bunu almak daha hesaplı geldi.
  • Bir de ssd olsa tadından yenmeyecek
  • Windows lu pc'im SSD'li.Mac mini ssd siz hız bakımından aynılar diyebilirim.İşletişim sistem farkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 9 Eylül 2013; 12:45:02 >
  • İphone ile Mac'ı bluetooth üstünden bağlayamadım bir türlü.Birbirlerini görüyorlar ama bağlan dediğimde telefon sorun veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.