Şimdi Ara

Mac OS X 10.7 Lion Kolay Kurulum Rehberi (##Snow Leopard - USB Gerekmez!!##) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
13
Favori
112.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben biostan IDEyi AHCI ya çeviremiyorum. Hp g6 1215et laptop var bende ve bios ayarları kilitli. Boot sırası haricinde hiç bir ayar yok biosta. AHCI ayarını yapamadığımdan kurulumun daha ilk ekranında kitlenin kalıyor lion. Bir fikri olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP g6 hiç boşa uğraşıp kendini yorma kardeşim..türevi makine var ide ahci olayını busratio ile aşıyorsun fakat..ekran kartını görmüyor, hiç tad alamazsın inan...
  • Takipteyiz hocam ;)
  •  Mac OS X 10.7 Lion Kolay Kurulum Rehberi (##Snow Leopard - USB Gerekmez!!##)
  • benim bilgisayarıma yüklenir mi

Mac OS X 10.7 Lion Kolay Kurulum Rehberi (##Snow Leopard - USB Gerekmez!!##)
  • Arkadaşlar linki bir türlü bulamadım ben bu retail lion isoyu nerden bulacam bilen varsa sağlam link atabilirmi şimdiden teşekkürler
  • Yokmu bilenn ?? bu retail iso nerden bulacam
  • link i bende bulamadım saçma sapan linkler dolanıyor boşuna indirip duruyoruz bilen biri pm atsın bari
  • başlık uyumluluk soranlarla dolmuş ilk önce buraya bakmalısınız.
    http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page
  • msi x370 slim cihaza herhangi bir mac sürümü yükleyebilirmiyim yardımcı olucak olan varsa çok iyi olur
  • gelismeleri takipteyiz
  • normal bir bilgisayara kurunca windows ile arasında hız farkı oluyormu acaba ?
  • iatkos l2 ile macos x 7.2 kurulumu herşeyi çalışır şekilde tamamladım. Birkaç şeyi 10 denememe rağmen çözemedim. 1-sleep sorunu 2-Wi-fi
    lg a510-uae12t notbook var. bunun wifi kartı için 10.6 sürücüsü var 64bit sürücü olmadığı için bir türlü çalıştıramadım.
    Çok güzel çalışan cihazda wifi de olsaydı artık bunu kullanacaktım ancak bu şekilde bir notebook beni masaya bağlayacaksa ubuntu kurarım daha iyi.
    Ama genel kullanımda gayet seri çalışan bir sistem mac os

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden 3 kere indirdim 2si fake çıktı 1i şifreliydi şifresini form doldur para ver gibi şeyler diyordu burda bulduklarımda ölmüş.
    Yardım ederseniz sevinirim.
    Torrent olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinankose97

Daha önceden 3 kere indirdim 2si fake çıktı 1i şifreliydi şifresini form doldur para ver gibi şeyler diyordu burda bulduklarımda ölmüş.
    Yardım ederseniz sevinirim.
    Torrent olursa iyi olur.

he şimdi link paylşasam yasak derler sen en iyisi söyle bir arat matador mountain lion 10.8.2 dvd
  • Böyle arayınca buldum teşekkür ederim
  • linkler ölü arkadaş gerçi konuda öyle ya :D
  • imzamdaki sistemi kullanıyorum.
    windows 8 yüklü iatkos ml3u ile macos kurmaya çalıştım. birtürlü olmadı.
    bios'tan secure bootu kaldıramıyorum. bios içerisinde öyle bir seçenek yok. bir kaç yerde easybcd ile kapabilrisin demişer ama nasıl yapılacağını bulamadım.
    windows ana ekranda settingsten-> change pc setting ->general-> advanced restart-tanda UEFI seçeneği çıkmıyor. bir türlü secure bootu kapatamadım.
    kuruluma başlarken macosun gri (elmalı) giriş ekranında takılıp kalıyor.

yardım edebilriseniz sevinirim. 1 gündür bununla uğraşıyorum. baya bi ingilizce yazı okudum. şimdiden teşekkürler.
  • vmware workstation 9 ile mac osx mountain lion çalışıyor.(10.8.3)
    vmware iamge dosyası buldum sıkıntısız çalışıyor.
    bir de normal yolla kurabilsem.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_74949166/tm.htm Burdan İnceleyebilirsiniz Sorunuz Varsa Alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.