murat tekrardan başa döndük arkadaşlar iboot cd ve orjinal snow leopard dvd si ile kurmayı deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: snapx
Arkadaşlar selam;
iatkos s3 v2 cd'si ile mükemmel bir kurulum yapmayı başardım sonunda. Tek bir sorunum var yardımlarınızı rica ediyorum.
v2 içinde snowleopart 10.6.3 barındırıyor bunu kuruyorum herşey sorunsuz(Ses kartı hariç) çalışıyor sonra 10.6.4 update yapıyorum burdada sorun yok fakat 10.6.5 update yükledikten sonra makine ve işletim sistemi normal olarak başlıyor.Fakat mouse ve klavye çalışmıyor bu şekilde bir sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen varmı yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler
konu hort olmuş ama yine de yazayın çözümü..
kurduğun güncelleme usb engellemeleri içeriyor. restart yapadan önce; usb kextlerini tekrar kurman gerek
Elinde Orijinal Mac Os cd olan ve macbook çalınınca PC üzerine kurmak isteyen kullanıcılar bu işi nasıl yapacak ? Orijinal cd yi nasıl pc ye kurarım yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ouzkhan
Elinde Orijinal Mac Os cd olan ve macbook çalınınca PC üzerine kurmak isteyen kullanıcılar bu işi nasıl yapacak ? Orijinal cd yi nasıl pc ye kurarım yardımcı olursanız sevinirim.
bende merak ettim şimdi nasıl oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme