Şimdi Ara

Mac Osx86 Network Sorunu+Driver (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar surecom işini halleden oldu mu?
    teşekkürler..
  • Selamlar, marvell yukon gigabit ethernet için,bir driver varmı acep,
    anakart asus a8n5x
    sadece bu yazıyo kitapçığında ethernet için...
    saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: taskin57

Arkadaşlar sistem 10.4.9 kernel 8.9.1 (8P2137 idi galiba...) Anakart ASUS P5LD2-VM SE...... mac.i bir açışımda internet bağlantısı oluyor, kapatıyorum ya da restart yapıyorum internet bağlantısı kopuyor. hatta bazen birkaç kez restart yapmama ya da tamamen kapatıp açmama rağmen internet bağlantısının olmadığı zamanlar da oluyor. Bunun sebebi ne olabilir ve ne yapmamı önerirsiniz? Herkese yardımları için çok teşekkürler...

benim osx yüklediğim pc de ethernet e problemi yaratan ayar,
    şu osx te donanım için win e ihtiyaç varya ona gıcık oluyorum.

Mac Osx86 Network Sorunu+Driver

Mac Osx86 Network Sorunu+Driver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalman -- 6 Mayıs 2007; 0:08:02 >

• Arkadaşlar Benim imzamdaki sisteme Moc Os X 10.4.8 kurdum fakat İnternete bağlanamıyorum Ethernet kartı Broadcom BDC4401 forumda baya bir araştırdım aşağıdaki link verilmiş ingilizcem iyi olmadığından birşey anlayamadım anladığim kadarıyla IONetvorking Family.kext.zip dosyasını indirmiştim masa ustunde cıft tıkladım ve masa ustune aynı ısımlı .kext uzanyılı dosya cıkarttı. Daha sonra onu System/Library/Extensions içine kopyaladım ve terminali actım o adresteki yazanları sırasıyla Terminalde yazdım fakat restart yaptıktran sonra yine internete baglanamadım

Acaba yanlış yaptıgım bir şeymi var bilen veya yapan bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi

BURADAN

• Dostum bütün hemenpaylaş linkleri kırılmış. tekrar bir upload edersen sevinirim. Benimse surecom ethernet kartım var ve internete giremiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.