Şimdi Ara

Mac Pro bana uyar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir bilgisayar almam gerekiyor fakat kararsızım. 2500 max bütçem var. Mac Pro 13 inç İ5 islemcili 4 gb ram ( retina olmayan ) beni kendine çekiyor fakat mühendislik öğrencisine uyar mı bilmiyorum. Alternatifim ise sony,asus v.b. İ7 islemcili 8 gb ram 2 gb ekran kartlı makineler. Şimdi sorun şurda wın 7 de bulabileceğim oyun ve program olayını çözebilir miyim ? Bir iPad kullanıcısı olarak Apple kalitesini biliyorum. Mac Pro çok kaliteli bir cihaz.fakat bir öğrenci olarak 15 günlük paramı 1 programa veremem burası Türkiye. Bu nedenle internetten piyasadaki wın 7 oyunlarının (eski yeni) tamamini mac için bulabilir miyim ? Bulamazsam wın 7 yükleyip yapabilirim bunu fakat bunu yaptığımda sıradan i5li 4 gb ramli bir makinadan farkı kalmayacak ve özelliklede ekran kartının işlemci üzerinden geçinmesi beni korkutuyor.düşünceleriniz nelerdir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kural 1 : Oyuna düşkün olan Mac almasın
  • İntel ekran kartindan performans bekleme. 15" lik modellere bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani ? Mac Pro i5 islemcili 13incin i7 islemcili 2 gb ekran kartlı wın 7 pclerden daha iyi oyun performansı olduğunu duymuştum doğru mudur

• quote:

Orijinalden alıntı: rock3r

Nasıl yani ? Mac Pro i5 islemcili 13incin i7 islemcili 2 gb ekran kartlı wın 7 pclerden daha iyi oyun performansı olduğunu duymuştum doğru mudur
  • quote:

Nasıl yani ? Mac Pro i5 islemcili 13incin i7 islemcili 2 gb ekran kartlı wın 7 pclerden daha iyi oyun performansı olduğunu duymuştum doğru mudur

yannış
  • quote:

Hayir, ancak ayni konfigirasyondaki pcler ile esot performansa sahiptir bootcamp ile istediginiz oyunu oynarsiniz.

• Ekran kartı değiştirilebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pancake.

Ekran kartı değiştirilebiliyor mu?

hiç bir macbook modelinin ekran kartı değişmez.
    An itibarı ile ekran kartı değişen notebook sayısı zaten azdır. (bk: monster, alienware vs.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.