Oyun içerisinde sadece maç sonucunu görme seçeneğimiz varmı acaba.
football manager 2012'de olduğunu belirtmemişim.
mac oncesi seceneklerden sadece spikeri secebilirsin
Fifadaki gibi simule yok 1 gün tatile gidersin ancak.
tatile gider ya da sadece spiker modunu seçersen ve en hızlıya alırsan maç 1 dakika falan sürer
şöyle yardımcımız olsa takımın başında falan iyi olurdu çünkü bazen o kadar sıkıcı maç oluyor ki yani maçın galibi biziz belli örneğin türkiye kupası gs ile bilmem kaçıncı ligden takımla oynuyorum yani yenme şansları yok maç görünümüne tıklamak gelmiyor içimden şöyle yardımcımız çıksa ben sadece skoru görsem sonradan
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
şöyle yardımcımız olsa takımın başında falan iyi olurdu çünkü bazen o kadar sıkıcı maç oluyor ki yani maçın galibi biziz belli örneğin türkiye kupası gs ile bilmem kaçıncı ligden takımla oynuyorum yani yenme şansları yok maç görünümüne tıklamak gelmiyor içimden şöyle yardımcımız çıksa ben sadece skoru görsem sonradan
bazı adamlar hazırlık maçlarını bile 90 dakika izliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
quote:
bazı adamlar hazırlık maçlarını bile 90 dakika izliyor.
mantıklı çünkü transfer sezonu bitmeden lig maçları başlamadan eksik gedik varsa yetersiz görünen oyuncular varsa tespit edip şutlamak yeni transferler yapmak lazım
quote:
tatile çıkınca olan da bu zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme