Şimdi Ara

Maç Seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun içerisinde sadece maç sonucunu görme seçeneğimiz varmı acaba.

• football manager 2012'de olduğunu belirtmemişim.
  • mac oncesi seceneklerden sadece spikeri secebilirsin
  • Fifadaki gibi simule yok 1 gün tatile gidersin ancak.
  • tatile gider ya da sadece spiker modunu seçersen ve en hızlıya alırsan maç 1 dakika falan sürer
  • şöyle yardımcımız olsa takımın başında falan iyi olurdu çünkü bazen o kadar sıkıcı maç oluyor ki yani maçın galibi biziz belli örneğin türkiye kupası gs ile bilmem kaçıncı ligden takımla oynuyorum yani yenme şansları yok maç görünümüne tıklamak gelmiyor içimden şöyle yardımcımız çıksa ben sadece skoru görsem sonradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

şöyle yardımcımız olsa takımın başında falan iyi olurdu çünkü bazen o kadar sıkıcı maç oluyor ki yani maçın galibi biziz belli örneğin türkiye kupası gs ile bilmem kaçıncı ligden takımla oynuyorum yani yenme şansları yok maç görünümüne tıklamak gelmiyor içimden şöyle yardımcımız çıksa ben sadece skoru görsem sonradan

bazı adamlar hazırlık maçlarını bile 90 dakika izliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

şöyle yardımcımız olsa takımın başında falan iyi olurdu çünkü bazen o kadar sıkıcı maç oluyor ki yani maçın galibi biziz belli örneğin türkiye kupası gs ile bilmem kaçıncı ligden takımla oynuyorum yani yenme şansları yok maç görünümüne tıklamak gelmiyor içimden şöyle yardımcımız çıksa ben sadece skoru görsem sonradan

bazı adamlar hazırlık maçlarını bile 90 dakika izliyor.

mantıklı çünkü transfer sezonu bitmeden lig maçları başlamadan eksik gedik varsa yetersiz görünen oyuncular varsa tespit edip şutlamak yeni transferler yapmak lazım

• quote:

tatile çıkınca olan da bu zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.