Şimdi Ara

MAÇ SONUCU TAHMİN PROGRAMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
21.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri bizede yardımcı olsa herkes program biliyo fayda yok. forum burası herkesin faydalanması iyi olmazmı
  • üsteki arkadaşa katılıyorum.
  • ingiltere gti v13 diye bir konu açmıştım orayı inceleyin orada bazı maçların yüzdelerini verdim. Ben maç paylaşacağım programı geliştirmeye devam ediyorum. Sizlerin yorumlarına görüşlerine ihtiyacım var.
  • Hayat matematiktir...Ne kadar iddaa sans desenizde degildir yoksa iddaa sirketleri paralari sansina mi kazaniyor ? Hayir herşeyin sistemi var.Bende gecen yil boyle bir girişimde bulunmuştum bende excell den dediklerinize benzer program yazdim tabi amatorce oldu.Keşke elimizden bişey gelse.Tek yapabilecegimiz destegimiz.İyi şanslar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroppX

Hayat matematiktir...Ne kadar iddaa sans desenizde degildir yoksa iddaa sirketleri paralari sansina mi kazaniyor ? Hayir herşeyin sistemi var.Bende gecen yil boyle bir girişimde bulunmuştum bende excell den dediklerinize benzer program yazdim tabi amatorce oldu.Keşke elimizden bişey gelse.Tek yapabilecegimiz destegimiz.İyi şanslar :)

cahillik parayla değil tabi...bi araştır bakalım iddaa nasıl kazanıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahminkong

quote:

Hayat matematiktir...Ne kadar iddaa sans desenizde degildir yoksa iddaa sirketleri paralari sansina mi kazaniyor ? Hayir herşeyin sistemi var.Bende gecen yil boyle bir girişimde bulunmuştum bende excell den dediklerinize benzer program yazdim tabi amatorce oldu.Keşke elimizden bişey gelse.Tek yapabilecegimiz destegimiz.İyi şanslar :)

cahillik parayla değil tabi...bi araştır bakalım iddaa nasıl kazanıyormuş.

Sus lan trol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troppx arkadaşımın da dediği gibi hayat matematik temeller üzerine kuruludur.

Geçen haftaki Villareal - Granada maçı iddaa oranları 1 : 1,30 x : 3,75 2 : 6,25 İddaa şirketi bu oranları belirlerken yüzdeleri şu şekilde düşünmüş 1 %64,25 X %22,35 2 %13,40 Yüzdeler topladığınızda 100 yapmak zorunda. Zaten oranlar yüzdeler çıkartılarak hesaplanıyor.

Şuraya dikkat. Bu yüzdeler ile iddanın oranlarını çarpın bakalım hepsi kaça eşit olacak. Siz sağlamasını yapın tüm ihtimaller için ben direkt yazayım. Birçok yerde yazdım anlattım ancak anlayamayanların olduğunu görünce daha açık anlatmak istedim.

Cevap: 83 Halbuki ne olmalıydı? 100 Peki bu fark 17 lik yüzde nereye gidiyor. Tabiki iddaa şirketleri ve aracılara. Tuttur, Nesine vb. birçok aracı buradan pay alıyor. %17 tek maçtaydı. Zaten bu %17 onlara yetmediğinden tek maç yapılmasına izin vermiyorlar. Bazı nadir maçlar hariç. Onlarda da lütuf ediyorlar :)

En az 3 maç seçtiğinizde Kafadan %43 lük para bu şirketlere aktarılıyor. Aynı yılbaşı piyangosunun yarısının kafadan devlete aktarılması gibi.

Kısacası bilinçsiz, istatistiksel olmayan belli bir mantığa dayanmayan iddaa pişmanlıktır.

Önünüze her gelen maçı oynamayın. Sizin için kazançlıysa oynayın. Zaten 3 maçta %43 geride başlıyorsun.

Beni anlayan şurada 3 kişi çıksa hedefime ulaştım demektir.

• Anladım demek istediğinizi ama bunun kodları falan ne yazılabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corollaforum

Troppx arkadaşımın da dediği gibi hayat matematik temeller üzerine kuruludur.

Geçen haftaki Villareal - Granada maçı iddaa oranları 1 : 1,30 x : 3,75 2 : 6,25 İddaa şirketi bu oranları belirlerken yüzdeleri şu şekilde düşünmüş 1 %64,25 X %22,35 2 %13,40 Yüzdeler topladığınızda 100 yapmak zorunda. Zaten oranlar yüzdeler çıkartılarak hesaplanıyor.

Şuraya dikkat. Bu yüzdeler ile iddanın oranlarını çarpın bakalım hepsi kaça eşit olacak. Siz sağlamasını yapın tüm ihtimaller için ben direkt yazayım. Birçok yerde yazdım anlattım ancak anlayamayanların olduğunu görünce daha açık anlatmak istedim.

Cevap: 83 Halbuki ne olmalıydı? 100 Peki bu fark 17 lik yüzde nereye gidiyor. Tabiki iddaa şirketleri ve aracılara. Tuttur, Nesine vb. birçok aracı buradan pay alıyor. %17 tek maçtaydı. Zaten bu %17 onlara yetmediğinden tek maç yapılmasına izin vermiyorlar. Bazı nadir maçlar hariç. Onlarda da lütuf ediyorlar :)

En az 3 maç seçtiğinizde Kafadan %43 lük para bu şirketlere aktarılıyor. Aynı yılbaşı piyangosunun yarısının kafadan devlete aktarılması gibi.

Kısacası bilinçsiz, istatistiksel olmayan belli bir mantığa dayanmayan iddaa pişmanlıktır.

Önünüze her gelen maçı oynamayın. Sizin için kazançlıysa oynayın. Zaten 3 maçta %43 geride başlıyorsun.

Tamamen katılıyorum, 7. Siniftayken matematik hocam vardı boğaziçi mezunu her haftasonu 500-1000 tl arasi kazanırdi (tabiki yattığı kuponlarida oluyordu) matematik odasında sürekli değişik istatiksel hesaplar yapardı. bu işin gerçekten kuralı olduğunu düşünüyorum bende ( 19 yaşındayım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bildiginsan -- 15 Ekim 2013; 1:28:57 >

• quote:

Troppx arkadaşımın da dediği gibi hayat matematik temeller üzerine kuruludur.

Güzel şeyler bunlar da, Villareal - Granada maçının hangi bilgilerine bakarak, ımm bence %70 villareal kazanır, ms1 oynayayım. diyeceğiz?

• Beni anlayan 3 kişi buldum bile Bunun için haftasonunu bekleyin size buradan analizler yayınlayacağım. Ben her gün birkaç saatimi bu istaistiklerin en doğru nasıl hesaplanabileceğine kafa yoruyorum. Birlikte bu programı ve mantığı daha da geliştirebiliriz.

Şu an ilk yarı/maç sonu yüzdelerin üzerinde çalışıyorum. Onu düzgün hesaplattırabilirsem inanın maç sonu oranlarından daha çok kazanabiliriz. Şu ana kadar beş ayrı filtreden geçirterek yüzdeleri hesaplattırmaya başladım. İY/MS hesaplamalarını haftasonundaki maçlara yetiştirmeye çalışıyorum.

Bu arada İYİ BAYRAMLAR
  • İlk Yarı / Maç Sonucu yüzdelerini ingiltere ligi önümüzdeki hafta maçları için program ekteki gibi hesapladı. Sizce programın verdiği yüzdeler mantıklı mı? Değilse hangileri yanlıştır. Tekrar kontrol edeyim.
     MAÇ SONUCU TAHMİN PROGRAMI
  • Programı vitibet.com daki tahminlerle karşılaştırdım ekte. Bir tarafta bendeki % ler ve maç sonuçları Diğer tarafta vitibet. Vitibet deplasmanda southamption man utd yi yener demiş Vitibetin algoritması okadar zavallı ki direkt % leri alıp birbirleri ile oranlamış.

Ayrıca iddaa oranları belli olmadan tahmin yönlendirmelerinde bulunmuş? Halbuki doğrusu oranlar gelecek o oranların doğrultusunda tahminde bulunmak.
     MAÇ SONUCU TAHMİN PROGRAMI MAÇ SONUCU TAHMİN PROGRAMI

• quote:

Programı vitibet.com daki tahminlerle karşılaştırdım ekte. Bir tarafta bendeki % ler ve maç sonuçları Diğer tarafta vitibet. Vitibet deplasmanda southamption man utd yi yener demiş Vitibetin algoritması okadar zavallı ki direkt % leri alıp birbirleri ile oranlamış.

Ayrıca iddaa oranları belli olmadan tahmin yönlendirmelerinde bulunmuş? Halbuki doğrusu oranlar gelecek o oranların doğrultusunda tahminde bulunmak.
     MAÇ SONUCU TAHMİN PROGRAMI MAÇ SONUCU TAHMİN PROGRAMI

Hocam sana çok basit bir sistemden bahsedeyim. Şimdi yukarıda demişsiniz ki oranlar olmadan tahmin yapmak yanlıştır. Peki oranı o ligin yerel bürosundan mı kıyaslamak mantıklı yoksa o bürodan alıp kendi yorumunu katan iddaadan mı? Şimdi bir maç düşünün iskoçya 2. liginden. İskoçyanın iddaa şirketi bu maç için 1.70 oran biçmiş olsun. Bizim iddaa ekibi tüm ligleri kendileri takip edip oran belirlemiyorlar. Belirli bürolarla alışveriş yapıyorlar oranları. Bizim ekip maçın yatma ihtimalini yüksek bulursa oranı 1.85 verirse sizin program diyecek ki bu orandan oynamak çok iyi. Ama esas olan bu orandan oynamanın doğru olup olmadığı değil maçın tutması. Şuan tam anlatamadım galiba demek istediklerimi ama bir ara juankaan yazmıştı bu tür bir yazıyı.

• quote:

İlk Yarı / Maç Sonucu yüzdelerini ingiltere ligi önümüzdeki hafta maçları için program ekteki gibi hesapladı. Sizce programın verdiği yüzdeler mantıklı mı? Değilse hangileri yanlıştır. Tekrar kontrol edeyim.

bence çok doğru değil. benim bildiğim maçların ilk yarılarının 0 bitmesi 1 veya 2 bitmesinden çok daha yüksek bir orana sahip. ama senin tablonda 1/1 veya 2/2'ler her zaman X/1 veya X/2'den yüksek.

• Kimse ilgilenmeyecek sanmıştım. Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Sırasıyla yanıtlayayım.

oznklckp,

bendeki sistemde iddaa oranları belli olmadan program tavsiye vermiyor. Geçen haftaki Lavente - Real Madrid Maçına program Laventeye oyna dedi. Neden çünkü Laventeye 9 oran veriliyordu. Laventenin de kazanma ihtimali vardı sonuçta. Son dakikalarda 2 gol yemeselerdi Lavente alabilirdi yani 9 orana göre ihtimal yüksekti. Real Madride 1.15 oran veriyordu onu bilsen ne olur?

Bendeki hedef illaa kuponu tutturmak değil. İşte çoğu iddaacıda malesef bu yanılgı var. 1.1 1.15 lik oranları tutturmaya çalışyorlar. Ha Barcelona kendi evinde oynar Kazanma % si 93 tür. Oran 1.1 dir o zaman olur. Çünkü 93*1,1 100 den büyük.

O yüzden 10 maç yapıp 3 lü sistem yapıyorum belki 3,4 maç bileceğim ama adam gibi oran veren aldığım riske değecek maçları bileceğim. Program zaten handikaplı seçenekler dışında atletico barcelona ve real in maçlarını oynattırmıyor. Çakal iddaa şirketi her üç oranı da 100 ün altında olacak şekilde ayarlıyor çünkü.

Chandler,

Malesef araştırmadan cevap yazmışsın. Ekte bu yılın premier lig İY/MS oranları var. Program takımların eski iy/ms performanslarını alıp yeni maça göre simule ediyor. Bu oranlar ona göre çıkıyor. Ligten lige farkediyor. Ancak 1/1 tüm liglerde en çok % si olan oran. İspanyada X/1 2. sırada bendeki programda da isoanya liginde aynen öyle. Zaten program tavsiyelerimin tüm haftaların ortalamasını aldığında mevcuttaki lig ortalamalarını elde ediyorsun.

Benim bir istatikçi olarak asla yapmayacağım bir hatadır bu. Tüm program tavsiyelerinde mevcuttaki oranlara göre durumu kontrol ederim. Teşekkürler beyler. Başka sistemimin zayıf olduğunu düşündüğünüz yönler varmıdır. Sonuçta bu algortimayı daha da geliştirmek istiyorum.

• bildiginsan kullanıcısına yanıt
    Evet. Boyle bi insana bende bayide rastladim adamin onunde 2 tane hesap makinasi ve birde onunde cok garip kagit vardi cok uzun bi kagit adam hesaplar yapti sonrada telefonu acti aradi caldi caldi karşi taraf acmadi sonra karşi taraf aradi galiba adami sonra adam şöyle şifreli konuştu 368 tane çürük ekmek trabzona gonderdim.Geri gelmesini beklemiyorum dedi kapadi.Bi baktim 368 de trabzonun maci var.Bir kac yeri aradi 2-3 defa soyledi.Adamin yanindan gecerken kagida baktim bir suru oranlarin uzerinde hesaplar vardi renkli kalemlerle yazilmişti hepsi.Adami 2 defa gordum başka hic gormedim adamda yaşli başli birisiydi ama belli adam parayi kiriyodu elbisesinden felan anlaşiliyodu.

• Bana gereken destegi verin para kazanamasiniz bile para kaybetmezsiniz :)

• Okumadim ama destek veriyorum

• quote:

Evet. Boyle bi insana bende bayide rastladim adamin onunde 2 tane hesap makinasi ve birde onunde cok garip kagit vardi cok uzun bi kagit adam hesaplar yapti sonrada telefonu acti aradi caldi caldi karşi taraf acmadi sonra karşi taraf aradi galiba adami sonra adam şöyle şifreli konuştu 368 tane çürük ekmek trabzona gonderdim.Geri gelmesini beklemiyorum dedi kapadi.Bi baktim 368 de trabzonun maci var.Bir kac yeri aradi 2-3 defa soyledi.Adamin yanindan gecerken kagida baktim bir suru oranlarin uzerinde hesaplar vardi renkli kalemlerle yazilmişti hepsi.Adami 2 defa gordum başka hic gormedim adamda yaşli başli birisiydi ama belli adam parayi kiriyodu elbisesinden felan anlaşiliyodu.

Excel varken hesap makinasina gerek yok zaten bendeki hesaplari makine ile yapmak mumkun degil. Cunku 1 macin sonucu diger 9 macin % sini etkiliyor. Surada size verdigim İY/MS hesaplari toplamda 15 farkli formulasyondan geciyor. Sadece tek ligin dosyasi 11 mb

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.