Şimdi Ara

Maç Yorumlarım & Kuponlarım (Bankolar,Tahminler,Değerli Oranlar...) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
12.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • basket maçlarından bamberg betsondan1 oynanabilir.oran gelsin bakacağım.
    (frankfurt çok yoruldu bamberg de alba berlin çapında bir takım, bamberg dinlenmiş ve aç kurt gibi bekliyor.)
    yarın bu maça bakacağım belki iddaa dan ms 1 oynayabilirim ama handikaplarda çok yanıldığım için
    betson 1 seçeneği tavsiyemdir.

kupon oluşturmak için şu an mantıklı duran seçenekler;

hollanda handikap veya iy 1
    betis
    las palmas çş 01

incelemeye devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie Mercury -- 5 Haziran 2010; 1:15:51 >
  • Stromsgodset - Tromso çş02
    oran 1,34

bu sene norveç ligine damgasını vuran takım en azından şu an için öyle gözüküyor.
    bu maça oynayacak olmamın tek nedeni sezon başından beri bana kazandırıyor ve şu ana kadar hiç kaybettirmedi.

geçen sene de rosenborg böyleydi.(zirvede tek kalmıştı bol bol handikap ve iy1 kazanıyordum 30 maçtır mı ne yenilmemişti adamlar )

tabi rosenborg gibi olmalarını beklemiyorum yakaladıkları havadan faydalanıyorum belki de.
    çünkü rosenborg bir markadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie Mercury -- 5 Haziran 2010; 1:23:50 >
  • valla hocam takip ediyorum en son sizden 2 maç kendimde 2 maç ekledim tuttu 20 lira 3 liraya eğer hani çok güvendiğiniz bir kupon yazarsanız o 20 liraya basacam vallahi ne dersiniz?
  • 232 Hollanda - Macaristan (1h)
    Handikaplı Maç Sonucu 1 : 1.45

239 Stromsgodset - Tromso
    Mbs: 3 Oyun Tipi : Çifte Şans X-2 : 1.34

Futbol
    246 Las Palmas - Girona
    Mbs: 4 Oyun Tipi : Çifte Şans 1-X : 1.11

256 Betis - Numancia
    Mbs: 4 Oyun Tipi : Maç Sonucu 1 : 1.2

2,59 gibi bir oran çıkıyor ama tromso yerine çok daha sağlam bir maç arıyorum aslında sağlam da neyse bi bakalım.
  • Teşekkürler hocam, az önce baktım tromso deplasmanlarda hiç kaybetmedi bu istatistiğe güvenerek kupona ekleyeceğim.

Japonya ligi nasıldır bilmiyorum ama Yamagata-Shonan maçını da eklemeyi düşünüyorum. Shonan takımının grupta hiç puanı yok ve yamagata banko görülüyor.
  • hocam elinize sağlık sabahta bir bakarım değiştirirmisiniz bilemem ama güzele benziyor 20 basıyımmı ne dersiniz?
    quote:

Orijinalden alıntı: Freddie Mercury

232 Hollanda - Macaristan (1h)
    Handikaplı Maç Sonucu 1 : 1.45

239 Stromsgodset - Tromso
    Mbs: 3 Oyun Tipi : Çifte Şans X-2 : 1.34

Futbol
    246 Las Palmas - Girona
    Mbs: 4 Oyun Tipi : Çifte Şans 1-X : 1.11

256 Betis - Numancia
    Mbs: 4 Oyun Tipi : Maç Sonucu 1 : 1.2

2,59 gibi bir oran çıkıyor ama tromso yerine çok daha sağlam bir maç arıyorum aslında sağlam da neyse bi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

Teşekkürler hocam, az önce baktım tromso deplasmanlarda hiç kaybetmedi bu istatistiğe güvenerek kupona ekleyeceğim.

Japonya ligi nasıldır bilmiyorum ama Yamagata-Shonan maçını da eklemeyi düşünüyorum. Shonan takımının grupta hiç puanı yok ve yamagata banko görülüyor.

şu hataya düşme bir takım deplasmanda hiç maç kaybetmemişse bir sonraki maç kaybetme şansı matematiksel olarak daha yüksek.
    özellikle bu takım inter,barca,rosenborg (o lig için) vs. gibi bir takım değilse...

yani tromso ileride sönecek parlayan bir takım da olabilir .
    bilemiyoruz değil mi?

japon ligine bulaşmam yorum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie Mercury -- 5 Haziran 2010; 1:39:45 >
  • Eline sağlık abi.Varsa daha bekliyoruz
    Seviyoruz seni.
  • BAHIA - DUQUE DE CAXIAS 1
    bu nasıl hocam bakarsan intten ?
  • hocam önceki sayfayada bunada yorum yazdım bir cevap vermediniz küstüm ben yatmaya gidiyorum iyi geceler sabah tekrar bakarım konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@tWo

hocam önceki sayfayada bunada yorum yazdım bir cevap vermediniz küstüm ben yatmaya gidiyorum iyi geceler sabah tekrar bakarım konuya

de bakem bi da
  • hocam yukardaki kuponu oynayalmmı yarın yoksa bekleyelimmi vercenmi daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadee.

BAHIA - DUQUE DE CAXIAS 1
    bu nasıl hocam bakarsan intten ?

kağıt üzerinde bahia nın alması kuvvetle muhtemel.
    zaten 1,3 oran da value olmuş değerlendirilebilir.
  • quote:

hocam yukardaki kuponu oynayalmmı yarın yoksa bekleyelimmi vercenmi daha

o kupona daha karar vermedim bir-2 maç daha ekleyebilirim buraya..
    isviçre-italya ve abd-avustralya maçlarına da girmeyi düşünüyorum açıkçası...

sen kupona takılma kafana yatan maçı al inan bana daha başrılı sonuçlar elde edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddie Mercury

quote:

hocam yukardaki kuponu oynayalmmı yarın yoksa bekleyelimmi vercenmi daha

o kupona daha karar vermedim bir-2 maç daha ekleyebilirim buraya..
    isviçre-italya ve abd-avustralya maçlarına da girmeyi düşünüyorum açıkçası...

sen kupona takılma kafana yatan maçı al inan bana daha başrılı sonuçlar elde edersin

Abi kafama yatan macı alsam sonra kendi kafamdan koydugum macan yatıyor.O yüzden kupon almak istiyorum

• Cumartesi için fazla kafa yormayacağım artık , bence yapabileceğiniz en iyi tahminleri seçtiniz. Pazar günü belki daha iyi maçlar vardır, belki oradan güzel bir kupon çıkabilir.
  • batwo;

20 lira kazandıysan 20 lirayı bir sonraki kupona basmak saçmalıktır.(kasan en az 150-200 lira civarı değilse)

sanki diğer kupon banko olacakmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie Mercury -- 5 Haziran 2010; 2:20:30 >
  • Abi sen 2 günlk kupon yapamazmısın cumartesi pazar
  • Öğrenciyi bu hafta biraz param gitti.Belki 2günlük bi kupon yapıp kurtarabilirsin beni :) Lise öğrencisiyiz 10 TL fln bizim için büyük para gibi yani.
  • inceliyorum weydciğim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.